203

Анонимен

преди 6 години

Ще внася бизнеса смешен мъди бухлести! Само в мокриге им сънища щи додат 50000000 работници от трети страни! Измикяри ...

202

Анонимен

преди 6 години

До акуд"каква заплата ще им се дава дали всъщност няма да е двойна от тази която се дава на БЪЛГАРИН"Митове и легенди. Особено пък в България.

201

акуд

преди 6 години

бг селските чорбаджи са готови да похарчат много пари но да не вдигнат с 200, 300 лв заплатите на БЪЛГАРСКИТЕ работници. въпреки ,че аз дълбоко се съмнявам колко ще са професионалисти тези инженери. каква заплата ще им се дава дали всъщност няма да е двойна от тази която се дава на БЪЛГАРИН. а и съм любопитен , А клиенти дали могат да си внесат нашите селски бг чорбаджи, АЗ смятам да приключвам със която и да е бг стока. започвам да пазарувам всичко което не е бг производство и нека видим кой е

200

Тоз

преди 6 години

Истината боли затова трият но хората вече не са прости.

199

Аз отговарям

преди 6 години

До Аз питамОбразованието ни често (но не винаги) се води от хора, напълно скъсали със модерния свят. Всичко е 99% теория. Имах преподавател по програмиране, който не знаеш какво е GitHub през 2012 (!!!), ама не му пречеше, да се обижда, когато някой му спомене името, ама изтърве "доцент". Освен това, половината му код, беше на C(99) стандарт, ама той напираше, че е валиден C++ код (ама не се компилираше...). Последно, в чужбина учих за 6 месечни JS библиотки, които имаха код от преподавателя.

198

Анонимен

преди 6 години

Бизнеса си внася, понеже това, дето се води бг безработно е пълен ***!

197

Анонимен

преди 6 години

До Аз питамхора дето са стъпали на 1/8 от лекциите си, преписали са на 1/2 от изпитите, но са сметка на това не са преживели петък без да вкусят алкохол ли наричаш "специалисти"? Това че някой има грамота, удостоверяваща че е платил няколко семестъра и е чул няколко лекции от времето на бай Тошо не означава че е въпросния индивид е специалист

196

Гого

преди 6 години

Кво стана с мантрата на портала чакат а нещо да кажете .Хе хе хе ха ха .

195

Аз питам

преди 6 години

ВБЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ВИСШИСТИ,а специалисти няма. Е аз питам, какви са тези специалисти?ако образованието няма покритие, то тези, които го дават са престъпници, които от алчност за пари разсипват бъдещето и просперитета на държавата. А тези масажистки ще обслужват богатите и то не за 350лева.

194

Анонимен

преди 6 години

До Кифладжиятащото има и църковни мишки дето да по-богати от теб. За какви контакти с тайландски сънъваш...

193

Анонимен

преди 6 години

Ами хайде наемайте ги и вие, какво само пищите из форума? Ставайте "робовладелци" - нали те били уж евтини - може да си ги позволите.

192

Кифладжията

преди 6 години

До До кифладжиятаПо принцип си прав. Твоите приятелки могат да си работят на частно, ако има търсене и не са дърти кифладжийки. Ако предлагат body-to-body, скуирт и хепи енд може да просперират доста добре. Всъщност що не ми дадеш инфо за контакт :)

191

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 6 години

След няколко години половината от тях ще бягат в западна Европа чрез каналджии

190

мързелив-нероб

преди 6 години

Пийте си кафето и бирата на сянка ако имате някакви минимални средства и да си бачкат собствениците сами в бизнесите си. Аз роб не ставам,да го до-хат баровците!

189

Анонимен

преди 6 години

Искам филипинки и казахстанки много са красиви.

188

Анонимен

преди 6 години

Идвайте млади тайландки, батко ви ви чака. Ще ви сготви супа от солени миди и салата от банани с бял шоколад! Такива дори и в Тайланд не сте опитвали ! ;)

187

Анонимен

преди 6 години

минималната заплата в тайланд е около 350-360 лв. при доста по-евтин живот от този в Бг. Какво ли точно ще работят тайландските масажистки по морето .

186

Анонимен

преди 6 години

Хаха, как кой ще ходи. В Дойчланд всички салони за масаж са ТАЙ. Имаше преди тук там виетнамски и немски, но изчезнаха..

185

До кифладжията

преди 6 години

За всеки влак си има пътници. Има и бедни тайландки, не са всички дипломирани от Банкок. И тук имаме също безработни масажистки. Аз познавам няколко във Варна, които се мотаят по кафетата без работа, а бяха кораби, в Малта, Италия.. Не че няма работа, ама ги мързи. Това е добре примерно за една мотивирана тайландка, защото веднага влиза на тяхното място. Не всички там могат да си позволят да дойдат в Европа, дори и в Бг. Затова има толкова млади там, които спят с европейските пенсионери..

184

Анонимен

преди 6 години

Тайланд ври от спин, богаташите скоро ще са ХИВ позитивни. После здравната каса да ги лекува за кефа им.