163

Анонимен

преди 6 години

Ние дето сме с ниски заплати и евтина работна ръка защо не сме предпочитани от западните фирми да си изнесат някои производства у нас? Нещо пречи ли?Пречи че сме по големи мърлячи от колкото са ни ниски заплатите и за това не инвестират тук .

162

Анонимен

преди 6 години

Ако няма българи които да искат да работят нормално е да се търсят чужденци . Така е и в Германия . Мисля че все пак е по разумно да се намалят социалните за да може повече българи да работят .

161

Анонимен

преди 6 години

ТЕЖЪК НЕДОИМЪК НЕ Е ЛИПСАТА НА ПЪРЖОЛИ,айде вече ми писна от това българско оплакване,4 дена да не е ял та да се оплачел МИ ДА Е ЯЛ,НЕ ДА ПИЕ,А ДЕ!!

160

Анонимен

преди 6 години

Ами затова в Макдоналдс работят само студенти,щом са съгласни и ония са задоволени/макдоналсаджиите/от това положение какъв е проблемът обаче КОЛКО СТРУВА ЕДИН ХАМБУРГЕР В ДАНИЯ И КОЛКО В БЪЛГАРИЯ??Айде да си имаме уважението като казвате А да кажете и Б!!Пак повтарям НИКОЙ СЪС СИНДЖИР НЕ ВИ КАРА ДА РАБОТИТЕ НА ТИЯ НА КОИТО НЕ ИСКАТЕ,ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ ТЪРСЯТ ИЗХОД,ВАС КАКВО ВИ ЗАСЯГА??Дори е добре защото може да се настоява на българите заплатата да НЕ Е ПО-НИСКА от на чужденеца!

159

Анонимен

преди 6 години

Хем не искате чужденци, хем не искате да раждате деца, как си ги представяте нещата не ми става ясно?Хем българите в чужбина да не се връщат, щото са предатели, хем сме си добре и така. След 20-30 години, като се пенсионират, ще реват, ама късно ще е.

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен176 - То по тая логика и бая българи ще е добре, да заменим с хора от Тайланд.

157

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Ами така - изкмират повечето хора, а каквото остане си го делкаме :)

156

Анонимен

преди 6 години

така е, не ни трябват загорели и диви афганистанци от пустинята без обноски и култура. трябва да дойдат тайландки в бг. те са мили, послушни, не правят проблеми, вършат си работата и са перфектни за семейство. освен това страната им има уникална култура. определено българия има какво да научи от тях.

155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Стегни се малко бе ! За тебе, всички трябва да са боси, голи и да не са яли от 4 дена, че да могат да се оплачат.

154

Анонимен

преди 6 години

Макдоналдс България - 600 лева на месец, ден нощ, все тая. О извинте +24 стотинки на час през нощта.Макдоналдс в Дания - 30 лева през дена, почти 40 лева през нощта. Така - за две нощни, правиш повече, отколкото за цял месец нощни смени в България. Виждам морета от емигранти !!!

153

Анонимен

преди 6 години

Не са мързеливи българите,но наистина са ужасни ама ужасни мрънкала,Това сега поредното "проучване"за 2-та милиона бедни и това е ПО САМОУБЕЖДЕНИЕ,те чувствали че жиеели в ТЕЖЪК забележете недоимък-ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТ КАКВО ЗНАЧИ ТЕЖЪК НЕДОИМЪК,НЕ Е ЛИПСАТА НА ПЪРЖОЛИ ВСЕКИ ДЕН НА ТРАПЕЗАТА но за българина това е тежък недоимък!Сега тая "новина"за "kleta maika Bulgariq"и нейните тежки мрънкала ще обиколи всички медии на БКП а те всички почти са техни и после що били нещастни българите!

152

?

преди 6 години

Ние дето сме с ниски заплати и евтина работна ръка защо не сме предпочитани от западните фирми да си изнесат някои производства у нас? Нещо пречи ли?

151

Анонимен

преди 6 години

много мъ.ршави г.рберасчета се навъдиха в тоя форум

150

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Понеже там било 3к минималната значи и тук трябва ? Вие сериозно ли ?"Да !

149

Анонимен

преди 6 години

АЗ от Българите по мързеливи , не съм виждал. Банда мрънкачии.

148

Анонимен

преди 6 години

..."как си представяте нещата"ами ще се опитам да си кажа мнението МАСОВИЯТ БЪЛГАРИН ИСКА ГЕРМАНСКА ЗАПЛАТА У НАС АМА С НАШИТЕ ЦЕНИ И НАЙ-ВЕЧЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ,С НАШИТЕ ЦЕНИ НА УСЛУГИ,ОТ ПОДСТРИЖКА ДО ЗЪБОЛЕКАР ЗАТОВА И РАБОТЯТ ТАМ АМА ИДВАТ ТУКА И ЗА ШОФЬОРСКА КНИЖКА!Искат луксозен живот АБЕ БРАТЧЕТА И НА ЗАПАД НЕ ИМ Е ОСИГУРЕН ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ,те си го позволяват тука например за 10-15 дни в годината!Така са се устроили,скъпи услуги,НО ДОСТЪПНИ ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА!Трябват им ЗДРАВИ ХОРА не угоени!

147

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Едно 6 млрд. души живеят в по-тежки условия от тези в България, така че поне 1 млрд. души предполагам веднага биха стегнали денговете за нашата родина.

146

Анонимен

преди 6 години

АЗ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАМ ТОЯ ВОЙ ТУКА,КОЙ ЩЯЛ ДА ДОЙДЕ,ВАС КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА,КОЙ ЩЯЛ ДА ОСТАНЕ,НАЛИ ВИЕ НЯМА ДА ОСТАНЕТЕ КАКВО СЕ ВЪЛНУВАТЕ??Още повече оставете ги да опитат,ако дойдат добре за икономиката ни,ако ли не ще си модернизират производствата,ще увеличат заплатите рязко на сегашните служители!Ако са лоши работници чужденците ще се погрижат да си намерят български работници,а българският работник вече ще си търси правата!КАКВО СТЕ ЗИНАЛИ,ни тАка,ни вАка!

145

Анонимен

преди 6 години

Хем не искате чужденци, хем не искате да раждате деца, как си ги представяте нещата не ми става ясно?

144

tonygl

преди 6 години

Демек "бизнесът" е посъбрал парички от неплащане на работниците и сега ще ги харчи за масажисти от Тайланд :)