243

Факт!

преди 6 години

До НаблюдателИма да за 800 лева оди бачкай.

242

Наблюдател

преди 6 години

До Факт!Работа за инженери има, а на тебе явно нещо ти куца в инжинерлъка та не те взимат.

241

Факт!

преди 6 години

Кви инженери бе то работа в България НЯМА!Никой не търси нищо ходиш по интервюта уж всичко ок и накрая нищо.Пълен мит е че се търсят тука хора.Измислени чехчета с по 3 души персонал се обявяват за заводи.Много е зле.Едно е сигурно всеки млад можещ и кадърен българин да хваща самолета към някоя по-добра дестинация.Дори филиалите на чуждите компании се побългаряват и започва една шуробаджанащина и гавра с хората.Работи се за никакви пари.Успех на новите "инженери" от Азия.

240

Анонимен

преди 6 години

Бял ден да не видят,бездушни твари, някой луд, дано дойде ден да си работят сами.Няма българи будали вече и се чудят как да се самоуспокоят.Б.клуци алчни.

239

Анонимен

преди 6 години

Да внесат кадърни кадри каквито си нямаме, управници, депутати, кметове... Май е добре да обявим война на Германия и да се предадем!

238

Някой си

преди 6 години

Тук трябват работници с зашита уста и наведена глава за да може шефа им да кара кола за 150 000 евро, да си купи имоти и като цяло да живее на нечии гръб без да имат угризения за това с парите които конете с капаци са изкарали и им се полагат за да се чувстват хора в курвенската държавичка

237

Мошениците

преди 6 години

Мошениците, наречени бизнес решили да си внесат непретенциозна работна ръка, която да обезцени още повече труда и на без това малкото останали българи.

236

Анонимен

преди 6 години

До 216 - що е то български бизнесмен и кой според теб превърна българския безработен в "пълен ***"? То маймуни с трици се ловят, но до време.

235

Ясъмкон

преди 6 години

Тези от азия и африка ще дойдат, ще поработят докато вземат българско гражданство и бизнеса ще им види гърбовдте в посока запад. Те сигурно си мислят че тия консумират домати с колци.

234

Тони

преди 6 години

Да внасят, аз се изнасям. Работя от 12 години в БГ фирма. Израстнах във фирмата с 10- 12часа работа на ден + събота и неделя. Никакви болнични, отпуски, празници... През последните 6 години заплатата не ми е мръднала дори с 1 лв, но за сметка на това се появиха десетки хора във фирмата които нищо не правят. А аз трябва и тяхната работа да върша. Вече не искам да живея, за да работя.

233

Анонимен

преди 6 години

Да вземем чилийци за министри и полицаи.

232

Анонимен

преди 6 години

Були *** точно онаа работа за бг бизнеса. Ае сек тер

231

Анонимен

преди 6 години

Българин, освен да внася коли втора ръка, оръжие и наркотици ... Друго не съм чувал да внася в страната ...

230

Анонимен

преди 6 години

Какви ли способни инжинери ще дойдат от чужбина за български заплати? Блазе им на работодателите - сега като почнат едни иновации...

229

akud

преди 6 години

щом бг селските чорбаджи ще вкарват работна ръка от чужбина да си внесат и клиенти. щом са толкова стиснати ,АЗ като клиент спирам да използвам всичко което е произведено в БЪЛГАРИЯ...

228

Гого

преди 6 години

Качествени работещи за малко пари.Е такова нема как да стане .Нека си мечтаят ,мечтите са безплатни.Поне това могат.Ако всяка година вдигаха с по 50лв всичко щеше да си е по местата .

227

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да внесат японски пенсионери за министри и шефове на фирми. Белким се оправи тази мизерия!

226

Анонимен

преди 6 години

Средна заплата приравнена в долари в България е 600 долара, във Виетнам 400.За 200 долара в повече каква им е ползата да идват тук? Само наема ще им е толкова.А и цените тук са по-високи.

225

Ф.С.В.

преди 6 години

Парцалко Бизнесмен MADE IN БГ -иска да плаши гаргите с вноса на специалисти - а самият той даже не сънува че ще трябва да плаща повече (пътни квартира и т.н.)- Той просто иска да изгони и последните останали му хорица и накрая да се сгромоляса от клона на който седи и дружно с другите алчни нахалници -РЕЖЕ ! После Парцалко Бизнесмен ще обвини държавата че е виновна - народът че е мързелив и .т.н БГ Бизнеса разполага с Европейският Пазар на Труда в който има над 150 милиона работници -Ама не ЩЕ !

224

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Възходяща градацияДа изпуснеш питомното и да гониш дивото!ха ха ха Нашия елит как западния исползва белите роби , та следват примера!Само дето има малка разлика.Белите роби се оказаха жълти.А жълтите се оказаха безнесмени!А робите пак ще са бели .ха ха ха