106

Комунистите ни съсип

преди 6 години

БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот. Очевидно е , че комунистите имат основна заслуга за голямата бедност в България.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", световното затопляне...

105

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези манипулирани новини - има поне 7-8 по- бедни от нас страни в Европа!

104

Анонимен

преди 6 години

Ако в тази държава се крадеше 50% по-малко, сега щяхме да сме като Хърватска. Ама пуста алчност и пусти *** народ. Вместо да се замисли какво и защо, той търка билетчета и се надява така да си оправи живота. Ужас.

103

Анонимен

преди 6 години

А сега де, къде са ония инжинерчета и ИТ специалисти които викаха че в БГ се живее по добре от западна Европа под една друга новина, за заплати, че в БГ по малко от 2000 лева на месец няма..Това сигурно е фалшива новина а.

102

Истината

преди 6 години

Истината е, че в БГ много се краде.Големите предприятия не плащат данъци, смешното е, че обикновения гражданин плаща повече данъци от огромни холдинги. Холдингите се изкарват на загуба и си изнасят печалбите на островчета. Масова практика в БГ.Пример ток израходван 30 лв., такси пренос, разпределения, нис, високо напрежение още 30 лв. плюс ДДС.С водата е същата работа, Парното е безобразна кражба - смятат ви терасите като отопляем обем и външни стени. 50% от сметката е сградна инсталация...

101

ликвидират БЪлгарите

преди 6 години

Проведохме теренни прочувания в Северна БЪлгария. Провеждат се организирани мероприятия по ликвидация на населението.Продължава отравянето с хлор токсични канцерогенни разтвори продавани от ВиК вместо питейна лечебна вода.Отровени с а всички деца от детски ясли и градини и от началните класове до 6 клас.Индустрията е ликвидирана работа платена няма.Българските сел а и малки градове вкл Свищов броят години до пълна ликвидация.Помощ за раждане на деца не се ДАВАТ>>Всички деца са трайно увреждани

100

мда

преди 6 години

До vargА Жан Виденов помниш ли?Там от кого беше гарантирано?А?БСП, БСП.

99

Анонимен

преди 6 години

Толкова сте бедни, че даже не можете да си позволите нов премиер.

98

Анонимен

преди 6 години

Бедния е без професия. Проруски настроен, корумпиран.има собствено жилище. Пие.

97

Галя

преди 6 години

Нали вчера писахте колко сме богати заради аутсорсинга

96

До Пурко

преди 6 години

ПУРКО,другарю червен ,какво и кого наследи Костов бе? Празната хазна,дивата инфлацияфалита на 16 банки и хората изгоряхя,липсата на валута за зърно.Опашките по 500метра за ВСИЧКО.Трябваше да остане още та да ни довърши.Ти къде си живял ?Точно Костов изправи държавата на крака.А твоите Гущеров,Гергов,Златев,Райчев,Манджуков,Банев,Арабаджиев,ЦекоМинев,Божков,Овчаров,К Добрев и още иоще от вашите свиха парите и станаха,,олигарси" Много ти е фалшив аршина другарюСламката виждаш ,а гредата не.

95

varg

преди 6 години

Гарантирано от герб

94

бай Тъпчо

преди 6 години

Еееее ама днеска какво хубаво време бе-слънцето от рано напекло а росата още по тревата са чуди какво ще и се случи след час а пък птичките пеят та се късат...да гледаш и дишаш дълбоко щото такава красота никъде из космоса няма...Инак викат недоимък било ама аз не я знам тая дума-закусихме, после ще обядваме, след обеда пак ще хапнем а пък вечерта както си е по наште земи-още повече, пък и някои ракийка ще ударят-недоимъка е в някои чужди глави а в нашите е както си го направиш

93

до 36

преди 6 години

Е сега, 2 000 лв, това си е чисто разточителство. Според мен би било добре средната заплата да е 1000 лв при цени като сегашните или най.добре малко по-ниски,със 10-20%.

92

Анонимен

преди 6 години

Ако бачкаш в закусвалня в Москва... стартовата заплата е 1600лвА колко са ти консумативите?Иначе касиерка в софийски Лидл взима чисто 1000 стартова.

91

--/\--

преди 6 години

Най-бедни и най-про-руски настроени. Тук има връзка.

90

до 91

преди 6 години

А на 150 км от Москва в деревянский магазин, как е стартовата заплата???

89

Ха-ха

преди 6 години

Първи сме и по хрантутници дето да правят статистики

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87 Ако бачкаш в закусвалня в Москва... стартовата заплата е 1600лв !!!

87

До Петров-80

преди 6 години

Петров ,България не съществува от 10 години.Ти явно си на съвсем малко повече за да напишеш това.Питай баба и дядо ,мама и тате,колко получаваха по време на соца.Колко чакаха за телевизор,автомобил,виза в туринг клуба,вечният дефицит и опашки за всичко.Питай какво стана през януари 97 когато спестяванията на цели поколения изчезнаха в небитието,когато хляба беше 250 лв,а кило леща 850.Къде беше ти тогава-явно в ,,ташкент" ама говориш безапелационно и........платено.Ние още сме живи хей пубери!