186

Справедливост

преди 5 години

Вярно е че сме първи!и на кого е вината на народа или на управлението????????

185

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Да ти напомня ли, че преди 28години соц държавата фалира за трети път от 1944г.насам? Не знам за какво плачете? Нямаше вече накъде. Лъсна, че царя е гол. А сега нито е пазарна, нито е демокрация. Същите комунисти управляват същия матреал. Поне имаш правото да напуснеш.

184

Анонимен

преди 6 години

Само дето години наред всеки ден по няколко от бедстващите пенсионери хвърля по 10-20хил.лева джобни пари на "ало" измамници. В близък до София град, дето се слави с безработица и бедни хора, няма място от паркирани автомобили по тротоарите. Магазин за хранителни стоки крета няколко години. Откакто започна да продава алкохол и цигари прави луди обороти. А цените на жилищата растат с космичека скорост. Строи се поголовно, а има жилища само на "зелено". Всичко се изкупува. Нещо не се връзва?

183

девиз

преди 6 години

До докога?Дока то последните ще бъдат първи!

182

докога?

преди 6 години

До ????Докато не се отърсим от долната червена комунистическа ***, ще мизерстваме!

181

джо

преди 6 години

Съгласен съм , че написаното в статията е депресиращо, но нашите медии допускат стратегическа грешка , като постоянно публикуват изкривени социални статистики по някакви "витиевати" критерии от които е видно колко сме "добре" и какви "отличници" сме в ЕС. Медиите трябва да са рупор на народа и тяхната дейност да допринася за корекция курса на властимащите, Ние в повечето случаи слушаме само оправдания или безумни изявления на хора отдавна изметени от политическата сцена.

180

айнзацгрупен

преди 6 години

До 49За да сте постоянно със смачкана психика и да се чувствате като *** с извинение. затова ги пускат през седмица тия новини. Бедна ви е фантазията кви същества са заинтересовани България да си остане бедна. нещастна страна с висока смъртност.

179

Терминал 1/2

преди 6 години

Написаното отговаря на реалностите в прокълнатата територия.Много богати малцина и множество в различна степен бедняци.Средна класа почти липса,а тя е гръбнака на икономиката.Трябва стадото да престане да блее-не може да осъзнаете наистина колко сте жалки,бедни,мизерни вие от множеството!!!Ако можехте да се посетите развитите страни поне да разберете в каква разруха живеете и да спрете само да констатирате колко допълнително сте обедняли,намаляли ,измряли и т.н.

178

Анонимен

преди 6 години

До Реалист 186Ама разбира се ! Всичките са маскари ! То и неонацисти не съм чувал, така да ни хулят нацията... Срам нямаш ли ? Не всичк е цветя и рози, ама такива като теб, ХИЧ не помагате.

177

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 192 червендалест анонимник. ГЕРБ съществуват от 10 години - преди това България цъфтеше, течаха мед и масло ли? А при управленията на БСП богати ли бяхме, бе, да та *** долния манипулатор?

176

Реалист

преди 6 години

Глуппости, не е вярна тази статистика, защото тя отчита само официални данни, а е повече от ясно, че *** си докарва много доходи по друг начин.

175

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 184Такива мисли, водят до депресия... И бедност.

174

Анонимен

преди 6 години

Путин не ни евиновен-да е отпъналот България 2-3 милиарда на година. Останалите пари къде са!?

173

Анонимен

преди 6 години

Бедност за всички - гарантирано от ГЕРБ!

172

Бранник

преди 6 години

Пак ще се оправдаваме с Путин. Това е, но балъците свършват.-

171

Чичо

преди 6 години

Политиците казват-и какво от това.

170

Съгражданин

преди 6 години

Аз бих казал всеки втори, 2.1 мил от 7 мил е 30% ама ако не сме 7 мил а само 5? Какво правим тогава...

169

Българин

преди 6 години

Първата вярна статия на днеса от има няма 10 години. Напълно потвърждавам. Всеки проси пари, за това искайте им вие първи, за да си мислят, че нямате. :D

168

Жиб.

преди 6 години

Значи добре изпълняваме насрещния план,спуснат от Кремълските думбази- скоро ще бъдат определени наградите за знатните комбайнери и вършачи,които са с най-голяма заслуга за това.

167

до 174

преди 6 години

На крива ракета - космоса и пречи!Попитай швейцарците - как изнемогват с тази пазарна икономика!