6

Анонимен

преди 6 години

До 2Ами в селото няма достъп до медицински услуги. Нормално е възрастните хора точно да живеят в градове,където имат лесен достъп до болници и поликлиники а не на село,където я има някакъв лекар я не.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да не сме последни в Европа и единствените виновни за това са русофилите продажници управляващи България през последните 15-16 години. Който истински е скъсал с Русия ни е изпреварил значително, пример Румъния. По времето на мадридския крадец България беше значително по-добре от Румъния дори Сакса се ядосваше че ЕС работела в пакет с България и Румъния а румънците ни спъвали в развитието ни и искаше България да върви в отделна писта от Румъния. Само че русофилите унищожиха България.

4

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха! Смешници! Като прочетох, че 30% от Българите живеят в мизерия , а в Гърция 21% и се отказах да чета.....СМЕШНИЦИ......

3

Анонимен

преди 6 години

Подобна новина се пуска през два дни.

2

SeveN

преди 6 години

Надписа на чантата кърти.

1

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от възрастните хора притежават жилища,които ако продадат могат да им стигнат да живеят много добре в някое село,където цените на имотите са много ниски.Но рядко някой го прави,защото българите все ламтят за имоти.