67

ТЕЗИ

преди 6 години

ДИВАНЕТА ЩЕ ПАЛНАТ НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА-ДОБРЕ ЧЕ СА РУСИЯ И КИТАЙ,ЧЕ ГИ Е ШУБЕ--ИНАЧЕ ДО СЕГА ДА СА Я ПОЧНАЛИ--МАМУНДЖАЛЪЦИТЕ ИМ СА ЯСНИ--СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО,НО НЯМА КАК--ИЗДИШАТ ВЕЧЕ....

66

Анонимен

преди 6 години

*** е краставата оффцъ в света. Гледам и тв предаванията-тия маладци живеят в друга реалност, техен си измислен свят. А в реалния непрекъснато настъпват мотиката....

65

Анонимен

преди 6 години

64Мисля че е просташки така да се комуникира с жена!Вие си приценате как искате да изглеждате в публичното пространство.

64

Анонимен

преди 6 години

Тук има някои "българи" които с убедено работят за Путин. Днес всички руснаци се готвят за 3WW с ругатня на уста, надявайки се да бъдат победители след обявяването на новите руски супер-оръжия. Но всички руски и български твари величаещи дядо Иван и мощните му оръжия няма и да разберат какво им се е случило след часа нула.

63

Nnn

преди 6 години

Ако под опозиция на Асад се има предвид радикални ислямистки групировки, то тогава какво се получава- Запада, нападайки Асад подкрепя радикалния ислям.Е, как да вярвам, че те не подкрепят и ИД, в борбата с която се кълнат.

62

Анонимен

преди 6 години

Ако поведението на Русия е дестабилизиращо, не знам какво да кажем за това на запада, който преди 25 години подпали балканите, а после и целия близък изток... Изключително лицемерно е крадеца да вика - дръжте крадеца...

61

Анонимен

преди 6 години

Не само бъргарки се женят за япоци ами и японки за българи. Виж на страницата на японското посолство. Нещо повече - живеят в България точно както и ти. Колко музикални инструменти направи на мъжът ти та да те измъкне от Великата... дупка?!

60

Юрист

преди 6 години

Абсолютно определено мога да кажа, че в предвид настоящото положение и международната ситуация, те абсолютно не са в състояние да откажат доказателсствата относно конюктурата и приходящия случай.

59

Анонимен

преди 6 години

Хванали са я, ще си носи последствията

58

Анонимен

преди 6 години

Рускиняя да не забравиш и да ни захапишш пистолета, както правят твоите съгражданки лятото за 1 водка :)) И те като тебе малко акъл, голямо гърло.

57

Анонимен

преди 6 години

това че българки не се женят за руснаци - се явява някакъв показател? А защо българки не се женят за японци? да не би Япония запада?Сигурно на Шанхайската борса има освен индекса дау Джоунс още един индекс Булка-българка?И последно,тъй като интелект и технологии не е най-силната ти страна - да пишеш в български сайт не означава че съм в момента е в твое село на дувара. Принципите на интернет да обяснявам ли?

56

Анонимен

преди 6 години

Рискуняя ние пък те оценяме, като обикновена рускааа бангияя. Ниско интелигентна. Трябва всеки ден да ни целувашш задниците3е , че благодарние на нас можеш да пишеш и четеш през Американските технологии :))) Довиждане простакесоо.

55

Анонимен

преди 6 години

Великата не само, че не мога да направи обикновен ъглошлайф, но и в Русия го наричат "болгарка" защото за пръв път там го занесоха българи. Както и азбуката. Иначе и до сега да пишат " чертам и резками" и да се кланят на Перун

54

Анонимен

преди 6 години

*** са смешни в претенциите си да са велики. Смешни и жалки.Рускиня, колко бъргарки са женени за *** и колко рускини за българи. А колко българи живеят и учат в Русия?! Що живееш тук а не във великата Россия?

53

аз

преди 6 години

До РУСКИНЯНе е БОВ.Преди да напишете нещо,прочетете за 2 минути за какво става въпрос.Нали знаете,Бързата *** слепи ги ражда.

52

анонимен

преди 6 години

СТИГА С ТАЯ РУСИЯ. ВИЖТЕ КОИ СА В ТАЗИ СЕДМОРКА. СТРАНИ ВСЕ АГРЕСОРИ. ЗА ДА ОТПРАВЯШ ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ ТРЯБВА ДА СИ ИЗРЯДЕН. КОЛКО ВОЙНИ СЪТВОРИХА ПО СВЕТА, КОЛКО ДЪРЖАВИ УНИЩОЖИХА С ИЗМИСЛЕНИ ПРЕДЛОЗИ И ПОСЛЕ ИЗВИНЯВАЙ. ТЕ МОЖЕ ДА СА ЗАБРАВИЛИ ВЕЧЕ НО ТЕЗИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ УБИЙЦИТЕ СИ. АЙДЕ СТИГА РУСИЯ САМО РУСИЯ ЯВНО Е НАИСТИНА ВЕЧЕ СИЛА ОТ КОЯТО СЕ ПЛАШАТ И ИСКАТ ДА Я СМАЖАТ. НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ДОРИ И С РИСК КРАЯ НА СВЕТА.

51

Анонимен

преди 6 години

Ако американското кацане на Луната е монтаж, начи руснаците са толкова изостанали, че не могат да направят и един свестен монтаж. За това използваха кадри от американска 3 Д военна игра за да докажат, че воюват с ИДИЛ в Сирия.

50

аз

преди 6 години

Изключвам тия дето изкарват по някой лев от писанията си.За останалите разходете се виртуално из селата в Европейската част на Русия и ще установите,че ние сме по-мизерни от тях.Такава ***,изоставени имоти и разбити пътища няма никъде.

49

рускиня

преди 6 години

На съфорумци ,наричащи руснаци "***" само да спомена,че запад оцени България ,ката тоалетна. Така че по-полека с квалификациите.

48

Анонимен

преди 6 години

Когато човек си позволява да критикува някой когото го няма, това определено се нарича СТРАХ!