7

Русия,Русия...

преди 6 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

6

Анонимен

преди 6 години

Русия е сама. Като изключим Китайската Народна Република и други дребни като нея държавици.

5

Анонимен

преди 6 години

Това ми звучи малко като ,ами остана ни само да порицаваме.

4

Анонимен

преди 6 години

Г-7 единодушно порица Русия за зловредното й поведениe.А кога ще е панахидата за падналите в неравния бой военни съветници от САЩ, Франция, Вбр, Израел и пр. в Гута?

3

Русия е сама

преди 6 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

2

Анонимен

преди 6 години

"Послението към Москва: За да сте велика сила, работете с нас"_________________________________________________Мечтите на Г-7 са безплатни и безвредни за здравето, но те попитаха ли Путин дали се нуждае от тривиалните им и откровено плоски съвети?

1

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Япония какво прави в тази група!Те са азиатци!И японците ще се върнат с тях ,защото пазарите им за стоки ще се сменят!Япония може да е воювала с Китай ,но сега имат еднакви интереси!Основните групи са две!Азиатската и западната!Като Русия е посредата!Русия се опита да влезе в западната , но и биха шута!Русия няма да влезе и в Азиатската!Просто ще консолидира около себе си трета група-на суровините .Така ще може да влияе върху цените на суровините!