87

Кори

преди 5 години

До От ЕвропаОбщото между посочените от теб държави е че са имали влиянието(меко казано)при себе си на Русия. Държавите да които са достигнали пипалата на Москва са в перманентна криза.Политическа, икономическа, институционална.Как пък не го виждате, бе?

86

Кори

преди 5 години

Москва разбира ли, че Г-7 каже ли ~Санкции~, руснаците започват от глад да умират! Това е първо предупреждение - вербално; следва второ - затварят се някои врати и трето - санкции! Я в Росссия да се огледат, какво собствено имат и ако не е чуждото, какво с тях ще стане?

85

Друг от Европа

преди 6 години

България беше преднамерено унищожена от Русия.Те изгориха земята за да я запазят за себе си.На Рейкявик 2 Русия изтъргува Вишеградската Четворка като запази за себе си България и Румъния.Всичко лошо в България идва от Североисток!

84

От Европа

преди 6 години

Относно зловредното влияние и разсипването на други страни от Русия. През последните години се сещам за няколко унищожени държави / Авганистан, Ирак , Либия, Югославия / и няколко разсипани икономически от Източна Европа / между тях и България /Майната му на Г 7. А *** написал статията да започне да мисли .

83

nnn

преди 6 години

До АнонименКупи си нещо руско и след това ги хвали, братята и технологиите им или липсата на такива:) Както пее придворния на Путин певец Слепаков: будь патриот купи гов..но поступай красиво:)

82

Явно има

преди 6 години

"доброволческа акция" за изява на "мьи с Вами" преди предстоящата визита на българския президент в Москва.Помпозни коментари и хвалебствия от периода 1950-1970г.Но стилът... неподходящ за 2018....

81

Анонимен

преди 6 години

САМО 90 КОМЕНТАРА ПО ТАЯ АКТУАЛНА ТЕМА- МДАА ЕДНИ ВЕЖЛИВИ НЕ СА ПРЕВЕЛИ КОПЕЙКИТЕ- ИМА КОПЕЙКИ ИМА КОМЕНТАРИИ, НЯМА *** НЯМА ФИЛИ.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64Срам ме е, че говориш криво-ляво моя език! Аз се извинявам на дамата, но за съжаление, не мога да те накажа, анУнимчо! Да не говорим за пистолети - имам два - кал. 9 мм и...кал. 40 (не .40 S&W!).

79

Анонимен

преди 6 години

Русия е опора на мира в целия свят. Да, силна е! Докато Белязания и пияницата Елцин съсипаха страната, цели отрасли на икономиката, науката и дадоха в ръцете на олигарсите нефта, никела, алуминия и всичко, за каквото се сетиш и направиха страшната Съветска армия на огромни струпвания от стар метал, Путин възроди силата на Русия! В момента руските военни технологии са пред западните в почти всички направления.Да, Русия пренареди колодата! Затова е тази омраза срещу В.В.П. и Русия!Слава на Русия!

78

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН

преди 6 години

РУСИЯ ПОМАГА НА ВСИЧКИ ОТ РУСИЯ САМО ПОМОЩ ЩЕ ВИДИТЕ А ОТ АМЕРИКА САМО ЗЛО И НИЩО ДРУГО ДОЛУ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

77

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери???

76

Obo San

преди 6 години

За какво единство ми говорят . Германия и Япония са ПОБЕДЕНИ , УНИЗЕНИ държави .Те правят каквото им кажат !

75

Анонимен

преди 6 години

И правилно Русия не е в G7. В тази група са само 7те най -развити икономики в света. Русия с нейният БВП колкото Италия няма място там. А на Кутев *** нека беснеят. От това Русия няма да и стане по-добре.

74

Анонимен

преди 6 години

Западното квичене е музика за моите уши.

73

ПЕНКО

преди 6 години

НАПИСАЛ ХРАБРИЯТ ШИВАЧ : " С Е Д Е М С ЕДИН У Д А Р " !!!

72

Анонимен_777

преди 6 години

И какво ще направят... ще църкат като мишки... ще продавт претоплени лъжи и инсценировки...Сори Г-7 , лакеите и колониите на САЩ да си мълчат, идва нов модел на мулти-полярен свят ! Жалката анти-Руска позиция е най-смешната и импотентна злорада нелепост която може да съществува !!! Яд ги е че изпуснанаха края! И нека РУСИЯ придължава да 'дестабилизира' света , докато и последният джихадист бъде под Руски танк... и докато не бъдат разкрити вс. престъпления на 'привилигированите' и 'колониите им !

71

Нафарфорий

преди 6 години

Г7 звучи като "Головодници 7". Като някаква тъпанарска пародия с Чарли Шийн, да го...

70

Анонимен

преди 6 години

Ко речи?

69

Любо

преди 6 години

Да живее Велика Русия!!!

68

Кочината

преди 6 години

Трябва да бъде разпарчосана като фашистка Германия!По една окупационна зона за Китай САЩ и Япония Пък и самите руснаци ще живеят по добре отколкото сега