119

НФСБ

преди 6 години

Аз ще ви кажа какво загубиха путин и раснаците:1 Украйна, Прибалтика завинаги! 2. първото си място по добив на газ и нефт сега то е Щатско!3. загубиха нефта в Сирия при американците е!айде тези три за сега, има и бая още ако се замисли човек

118

Мичето

преди 6 години

Ако сме слаби, Путин ще се възползва

117

НФСБ

преди 6 години

Един основен въпрос, понеже някои у нас са в еуфория от путин и държавата му расия, та какво конкретно е постигнал путин за да се каже че е силен президент? Кажете едно нещо което путин и руснаците му са постигнали? смешници

116

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте, бабата отдавна е казала, че името на победителят е Владимир. Другото е майтап да си губим времето, защото жените ни са фригидни. Иначе нямаше да пишат толкова глупости тук.

115

Анонимен

преди 6 години

Кажи баба "тенкю."

114

Осман

преди 6 години

Макарон е силен президент и Путин го е страх от Макарон или Макарон е слаб президент и го е страх от Путин как да се разбира тая двусмисена статия, защо тия постянно вряскат срещу Кремъл. На страха очите големи ли са ? Же суис франсета троянския кон е вътре във Франция и той не е руски.

113

Жужи

преди 6 години

Ай лягайте другарки. Деня беше тежък.

112

Сокол 9

преди 6 години

118 Немската фондация не гласува на твоите избори. Ти сам си ги избираш. И ако за теб корупцията е най големия проблем то за Еврппа други са пробле.ите

111

Сокол 9

преди 6 години

115 Още ли не си разбрал че ИДИЛ е рожба на ФСБ.

110

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Основна опасност за "Обединена Европа" е разяждащата я корупция и джендъризация.За каква обединена Европа може да се говори, когато Германия чрез фондацията си Ханс Зейдел ни наложи мафиотско управление, което да откраден всички фондове и да ни превърне в послушна бананова република?

109

Анонимен

преди 6 години

Не знам Путин от какво е обсебен,но не пуска ракети към въображаеми източници на химическо оръжие.

108

Жужи

преди 6 години

Рептилия ти ми любимата кобилка.

107

Reptile

преди 6 години

Точно така Макарончо, покажи баба мускули! Дайте да финансираме колячите от ИДИЛ за да се бият срещу Путин... БРАВО!Сериозно, този пикльо да дава определения за ввлик водач, като Путин е все едно магаре да дава оценки за расови коне... Трескай си там бабънгера и си трай, не се излагай!

106

Жужи

преди 6 години

Чакаме още гениални коментари от майсторките на френските минeти.

105

Сокол 9

преди 6 години

112 Макрон си изпълнява предизборните обещания а реформите не са никак лесни но са наложителни. Колкото до Русия за никого не е тайна че путинова Русия представлява опасност за Обединена Европа.

104

Анонимен

преди 6 години

Макрон излезе наистина глупав и ще му скъсат *** от протести и стачки. Кво се занимава с Путин? Да си гледа собствения двор.

103

Жужи

преди 6 години

А каката си знае работата. Днес цял ден е говорила френски на магистралата.

102

БАБОКLEЦ

преди 6 години

Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва..........ТИ СИ СИЛЕН .....МАКАРОН , ИНАЧЕ КАК ЧЕ ТИ СТАНЕ ОТ БАБА ТИ !!!!

101

Като овце сме

преди 6 години

Световният елит си прави поредната гавра с човечеството. Макрон е една тяхна пионка.

100

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Ако това го казва Макрон , или го казва френския президент!То нивото им е паднали и под нашето махленско!ха ха ха А сега може ли да си представим как тези хора ще укротяват или окафезят азиатските тигри!Ами още като видиш какви са хората на ловната дружинка, то ти е ясно какво ще падне пред мерника ни.Ха ха ха На слука !ха ха ха