139

Анонимен

преди 6 години

Макарона, слугата на Ротшилд, тръгнал да изказва мнение.Това може да мине пред французите, ама при нас не върви.Ако Путин е обсебен да се меси в демокрациите ви, какъв е вашия човек Сорос тогава?Защото доколкото знам, са малко държавите в които той не се е намесил.

138

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОПак си, мудилка.Какво правиш? Нищо?

137

СатаНАТО

преди 6 години

Не знам кой е скопецът обаче... Щото Макрон все пак се бръсне, докато Путин в лицети е като жена - няма едно косъмче ни по брада, ни по мустаци... Абсолютно кьосе вследствие на преобладаващите женски хормони. Той затова е и запален по темата за транссексуалността - цял живот се е гледал в огледалото и се е чудил за какво се ползват самобръсначките.

136

Анонимен

преди 6 години

Горко и на стара Европа след като Макрон се има за силен политик. Как ще води съюза като не може да води държавата си?

135

Мишо

преди 6 години

Човека кукла.

134

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Макрон е голям мъж, обаче незнайно защо винаги е от външната страна на презерватива.

133

Анонимен

преди 6 години

Путин е световен лидер който ще остане в световната история, а този макарончо след 5 години никой няма да знае името му.

132

НФСБ

преди 6 години

БалеФски е ром! Както и всички симпатизанти! От Меден рудник! Ще взема да се откажа от тях,зе да ми писва! Изперквам!

131

МАКАРОН

преди 6 години

Тоя не е в час...

130

С Русия в сърцето

преди 6 години

Прибалтика е исконна руска земя! Не забравяйте че Императора я купува от тевтонците със злато и оттогава е била немска само за малко. Горбипредателят я даде на немците, но това е временно! Никакво значение нмя че там пребивават някакви немски братчеди с изкълчен немски диалект. Латвийци и ести ще си вървят в Германия, а лиговците са славни и ще могат да останат, при новите условия естествено. Четете история, не гледайте тв! Просветете се братя българи!

129

СатаНАТО

преди 6 години

Макрон е умно момче и има бъдеще. Пред Путин пътят е един - към бунището на историята.

128

Анонимен

преди 6 години

Притрябвала му е прибалтиката на Путин. Русия си върна Крим, руснаците защитават не оставят своите, а чуждото не им трябва.

127

Анонимен

преди 6 години

Не го бръснем макарона за слива. Само ми е жал за истинските французи дето са ги налазили бубулечките и спасение нема. Само огън може да прогони прадитите.

126

Слава на Русия

преди 6 години

Тук има някакви *** ***! Айде легайте си вече, хаповете и да спите! Слава на Русия, нато вън!

125

НФСБ

преди 6 години

Постигнато е много, но третополовите не го разбират. 131Какво е "постигнато" един пример дай да видиме Крим ли? Донецк ли? Там войната е толкова "свършила", колкото в Сирия. Тепърва ще се разбере кой кум, кой сват

124

НФСБ

преди 6 години

Нали ти казвам, шегувам се! А руснаците си вървят по плана и възстановяват империята си. Ние сме добре, щото не ходиме войници,ето аз намерих себе си и вече не съм момче, а съм нон бинари! Ако бях родени в Русия,щях да съм моряк или пехотинец 3 години? Ужаст!

123

Анонимен

преди 6 години

Руснаците разбират само от езика на силата.Само това те уважават и ценят. *** трябва да бъде изолирана и поставена на колене. Като прокажена.....Тогава руснаците сами ще смъкнат масовия убиец Инч Хай...

122

Анонимен

преди 6 години

До НФСБ Кажете едно нещо което путин и руснаците му са постигнали?Постигнато е много, но третополовите не го разбират.Само Фактът, че всякакви соросо-нпо-та треперят и се пеняват, като чуят Русия е достатъчен.Въпреки, че едва ли ще зацепиш ето ти още факти: безсилието на сащ да наложи от своя тип "демокрация" в Русия и съюзниците на Русия.

121

НФСБ

преди 6 години

Прибалтика ще си я върне Путин, но без прибалтите. Те ще последат съдбата на немците от кьонигсберг, няма как... Сирия ще се възстанови, че и Ирак ще се подели между Русия Иран и Турция. А Украина ще се подели по Днепр. А ние вече учим руски маршове!

120

НФСБ

преди 6 години

Добре де шегувам се, естествено Путин е велик, а ние имаме нашия си ромски лидер балевски друг нямаме, какаво да се прави, *** сме