179

До Макарон

преди 6 години

Глупи, Русия е в добри отношения с много страни. С Китай, с Монголия, с Виетнам, с Иран, Армения и Азербайджан едновременно, с Индия, с цяла Латинска Америка, с почти цяла Африка, даже с Турция и с Гърция, които са в лоши отношения помежду си. Не са враждебни отношенията й с Израел, с Финландия, с ФРГ даже. Отношенията й с Австрия и Унгария са топли, да не говорим за Сърбия. Ами Кипър, Ливан?

178

ПЕТЛЬОВИТЕ ОПАШКИ

преди 6 години

СЕ СВИХА.Навремето Кара Фейз/жесток разбойник/ след като ограбва и избива масово българското населание решава да превземе Истабул.Когато виждат огромната крепост им увисват ченетата.Питат султана- какво да правим?-НИЩО няма да правим затваряме портите и само ще гледаме.Разбойниците крещяли истерично, заъбили се страшно, размахвали безсилно оръжия.Накрая подвили опашки признавайки немоща си!Русия също засега мълчи и само гледа и чака.Кога разбойниците ще млъкнат подвили опашки!

177

ПЕНКО

преди 6 години

ЕМАННУЕЛЛА М. И. КРОН Е ПРОДУКТ НА ФИНАНСОВИТЕ ДИКТАТОРИ НАД ЧАСТ ОТ ДНЕШНИЯ СВЯТ !?!? ИДЕОЛОГИЯ ,ПАРТИЯ ИЛИ КАКВО ДРУГО ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ ...НАЙ ВЕРОЯТНО ВРОДЕНАТА ФРЕНСКА СТРАХЛИВОСТ !!! СЛЕД КАТО СТРЕЛЯХА ПО КАДАФИЙСКАТА ЛИБИЯ ОТ ДАЛЕЧЕ /КАТО ПОСЛЕДНИ ШУБЕТА / НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ ФРЕНЧ ,А САМО ДА ПРИЛИЧА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ШУБЕТА -БИЕЩИ СЛАБОТЕЛЕСНАТА ПАЛЕСТИНА С РАКЕТИ И САМОЛЕНИ ОТ САЩ !!!

176

Анонимен_777

преди 6 години

И какво ще направиш МакаРон ?? Паническите ви инсценирани атаки и НЕПРЕСТАННИТЕ абсурдни лъжи не помагат, така ли ще борим Путин.. м.. ??! Ха-ха-ха...! ПОНЕ ни разсмивате и ОЩЕ ПОВЕЧЕ покачвате доверието в Путин - когато най-безсрамната банда лъжци съскат безпомощно срещу него, хората просто му вярват повече, всеки ден !!! Не разбраха ли че вече не е епохата на мас-медиините лъжи, ... сурова, жестока реалност за за проф. лъжци на Г-7 , в епохата на масова информираност !

175

Анонимен

преди 6 години

Путин е като злокачествен тумор- възползва се от всяка отслабена имунна система.

174

Анонимен

преди 6 години

.....кажи баба, тенк ю :)))

173

Анонимен

преди 6 години

Това комплексирано дребно франсе е обсебено от наполеоновия комплекс за величие.Въобразило си е, че е голяма работа.Е, не е. С гласните си разсъждения за Путин е направо смешен. Мечтата на Путин за Велика Русия. Ало, Русия е била и ще бъде велика.Руснаците не се предадоха на Хитлер без бой, така както направиха жалките французи. Путин е не само интелигентен, но и върви пет крачки пред всичките си съперници взети заедно.

172

АЛО

преди 6 години

МАКАРОНИ ,Я СИ ГЛЕДАЙ БАБИЧКАТА И НЕ СИ ВРИ НОСА ТАМ,КЪДЕТО ПРОСТОЕШ БЕ,КАЛИТКО...

171

Анонимен

преди 6 години

бМакрон бие по самара Путин- да се сеща магарето Меркел. Няма как немците да отказват на Макрон реформа за еврото, финансов министър на еврозоната и да дадат гаранции за южняците, които са фалирали и същевременно да пускат северни потоци и да си партнират с руснаците. Тук вече англичани и французи са на едно мнение, макар и по различни мотиви- едните заради еврото другите заради брекзита.

170

Анонимен

преди 6 години

Браво на Французите винаги имат позиция. За жалост от 27 страни само няколко имат портокали. После да не ревете пак, защо те ще диктуват правилата 50 години. Ами защото деугите ги НЯМА когато е напечено. Седат и мишкуват, като има проблеми. Стават силни, като няма проблеми.

169

Анонимен

преди 6 години

БАНКЕРЧЕТО МАКАРОНО КАКТО СЕ ШУШУКА ВЪВ ФРАНЦИЯ Е НЕЗАКОННО К*ПЕЛЕ НА РОДШИЛД ,ИМЕННО НА ТОВА НА МАКАРОНЧО СЕ ДЪЛЖИ ШЕМЕТНАТА МУ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА..КАКТО ДРУГИ ЕУРОПСКИ ЛИДЕРИ КАТО ЖАН КЛОД ЮНКЕР,БАБА ШМЕРКЕЛ ,ТЕРЕЗА зМЕЙ ПРЕМИЕРА НА ЛЮКСЕМБУРГ И МАКРОН Е БЕЗДЕТЕН,ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА (ТАЙНА) ВЪВ ФРАНЦИЯ ,ЧЕ МАКАРОНА СИ ПАДА СИЛНО ПО МЪЖКИ ЛАСКИ И БАБАТА ДЕТО СЕ ПОЯВЯВА С НЕГО Е ЕДИН ВИД МЮРЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА ДА МИНАВА МАКРОН ЗА(МЪЖ) В МОМЕНТА РЕЙТИНГА НА МАКРОН Е КАТАСТРОФАЛЕН НИСЪК СРЕД ИЗБИРА

168

Shark

преди 6 години

Ами слаб си бе Макрончо. Кой мъж избира съпруга, която може да му бъде майка? Който има нужда от дундуркане, нали така. Какво е тръгнал тоя Европа да оправя, та той себе си не може да гледа, не намери някоя на неговата възраст да му роди едно-две деца. Ама това е отговорност, нали, по -лесно е така, мама да го гледа цял живот. Как може човек, който не може да поеме отговорност да има нормално семейство да претендира да е лидер на цяла Европа? А ръчичката на снимката е доста мека в китката.

167

ХАХО

преди 6 години

С Путин лягам, с Путин ставам...

166

никой не го иска

преди 6 години

Путин готов за среща с Тръмп, но среща не се подготвя

165

трябва да го порицае

преди 6 години

Путин действа като квартален хулиган.Прави беля. После отрича. Като се поразмине работата прави пак.Просто внимава да не превиши търпимостта на общественото мнение.

164

Анонимен

преди 6 години

Трудно се припокрива идеята за силен мъж и президент някой, който си е избрал жена да му бъде майка. Но - това е съвременното лидерство, такива са лицата му - жени, или женчовци.

163

ШМАТКА

преди 6 години

Геронтофил сбъркан!

162

Макарон

преди 6 години

Путин е заплаха за целия цивилизован свят. Вижте с кои държави е в добри отношения и кои режими подържа и ще ви стане ясно. Трябва да му се даде сериозен отпор! Срамно е обаче,че статиите за Русия са по коментирани от българските,ясно е,че армията от *** добре работи!

161

Анонимен

преди 6 години

Западната пропаганда започва да има обратен ефект, колкото повече лъжат толкова повече хората започват да не им вярват,което по принцип си логично,ама върви обяснявай на лъжците за логика.

160

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя кой ли го пита.