9

Анонимен

преди 6 години

Всеки разбиращ от математическа статистика ще заключи:пушиш или не-50/50%.Танк ю. От 40 години се опитвам да спра цигарите.Нямало е смисъл.

8

Анонимен

преди 6 години

моя роднина не е пушила, а я хвана рак на белия дроб на възраст под 40 години.Нито е пушач, нито е във възраст между 55-70+ години. Аре да спрете да пишете врели некипели. Ако се знаеше от какво се получава, вероятно щеше да има и лечение. Всичко са теории, а днес бг няма да получите нобелова наградата, защото сте "измислили" от какво се разболява човек. Само драскате да си запълните скапания сайт.

7

Анонимен

преди 6 години

Затова си правя ежеседмични пълни изследвания и сканирания, когато е възможно. Да, излиза ми енда камара пари, но днес почти всичко, ако бъде хванато достатъчно рано, може, ако не да бъде победено, то поне да е под някакъв контрол. За съжаление повечето хора, разбират, че имат рак 6 месеца по-късно

6

Анонимен

преди 6 години

"Значи пушачи - непушачи са 50 на 50? Ако е вярно, излиза, че е все тая дали пушиш."Ако въртиш барабана на револвера щото си пич, на някое превъртане все ще гръмне. И без нищо да правиш, тялото се скапва с времето, така че не е добра идея да му помагаш по склона надолу.

5

наивни сте

преди 6 години

ако си въобразявате ,че щом не пушите няма да се разболеете от рак или пък ако пушите непременно ще се разболеете от рак ! НЯМА ГАРАНЦИЯ - ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ ! Пушенето има и един плюс - организмът е слаб и умира лесно ,няма дълготрайна агония !Имах 2 съседи и двамата болни от рак , единият пушач ,другият не е пушил никога ,не пие алкохол ,абе трезвеник ! На пушача организмът му слаб и гушна букета само след 2 седмици агония , а другия горкият година и половина в страни болки ,страшна агония

4

Кратун

преди 6 години

Значи пушачи - непушачи са 50 на 50? Ако е вярно, излиза, че е все тая дали пушиш.

3

Анонимен

преди 6 години

отказах цигарите на 14 август 2013 :)

2

Ха-ха

преди 6 години

Другата половина болни от рак не са пушачи :)

1

шматка

преди 6 години

Така е защото ЛЛ си умират от кеф да дават направления за изследвания