29

бай-Кольо

преди 6 години

Този "доктор" ...може спокойно да си скъса дипломата....а и нищо чудно утре да ни рекламира некви супер хапчета по 2000 лв. опаковката.."'уж че лекували рак на белият дроб"....

28

Анонимен

преди 6 години

Старите коли излъчват милиони пъти повече и по-вредни емисии от тютюневия дим, но видиш ли, пушачите били пречили на разни климактерични тетки!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24От 4000 вечества, все някое ще е и полезно.

26

Анонимен

преди 6 години

Сред пушачите почти не се наблюдава алцхаймер. Статистиката е на СЗО. Има инфо из нета. А за смрадта... Какво да ви кажа, много хора смъpдят здраво, без да са пипали тютюн! Здраво!

25

Анонимен

преди 6 години

Тоест поливината болни са пушачи а другата половина непушачи. И пушенето било причината?!

24

Анонимен

преди 6 години

аз съм непушач но с удивление гледах един професор в сутрешния блок за най новите открития за болеста паркинсон предизвиквало се от някъкъв вирус който прониквал през дихателната система в мозъка пушачите не страдали от това заболяване понеже дима убивал вируса останах изумен

23

Анонимен

преди 6 години

И пушачите, и непушачите умират, но пушачите миришат гадно и преди да умрат.

22

Анонимен

преди 6 години

До КратунКратуне, слушах по СКАТ такава манипулация в защита на пушенето, че тръпки ме побиха, къде живея.Такова лицемерие от непушачи защитаващи "правата" на пушачите... че ще помислиш България за най-"правовата" държава. Там обявиха, че половината население пушело. Айде бе! В нашия вход само едно семейство - от 18 апартамента, пуши, а усмърдява и трови целия вход. На улицата също - мине една дропла с цигара в уста и ЗАРАЗИ цялата улица. И никой не се сеща, че и аз имам ПРАВО ДА НЕ МЕ ТРОВЯТ!

21

Анонимен

преди 6 години

Животът е радост и тъга, само миг от вечността, а смъртта е завинаги.

20

Анонимен

преди 6 години

Непушачите, евентуално ще живеят пет години повече. Евентуално! И кои са тия 5 години? Ми най-скапаните! След 80... С всички видове болежки, ограничения и мъка по отглеждането на старец - за децата! Не, благодаря!

19

Анонимен

преди 6 години

17, нормалният човек се оттегля от този свят, а умира суетния и ниския духом! Да се страхуваш от смъртта е невежество! И понеже мнозина ще остареят, ето и една хубава мисъл: Старостта е като младостта - минава бързо!

18

Анонимен

преди 6 години

Няма защо да се грижа за бизнеса - бизнесменТите са хитреци - в заведенията поднасят псевдохрани, удрят в грамажа, правят разни номера. Що за права имат пушачите - да пушат изцъклени по улиците и ти гълташ миязмите от дробовете им, които често са на туберкулозни, онкоболни, грипозни, десетки заразни болести... Да ни опушват съседите ни по дом из огромните блокове, където по принуда сме заедно и дишаме отровата им... На спирката - пушат до теб, нарочно се навират, вместо да са на 10 метра далеч..

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Доста глyпаво разсъждение, изпуснал си една друга възможност да умреш ...

16

Анонимен

преди 6 години

Още две неща: пъро - рака ви дава възможност да си оправите нещата преди да се оттеглите, защото не отнася веднага като съдовите инфаркти и инсулти. Второ, влезете ли в списъка с чакащите за ония свят, дали е рак, дали е запек, дали е камион, дали е удавяне - няма никакво значение! Нали?

15

мухата Цеци

преди 6 години

Рак може да фаните и от най-обикновена муха ! Както си седите на двора и си ядете динята ,ставате и отивате за две секунди да видите защо жената се мръщи в кухнята ,а по това време идва една муха която само преди минути е била върху разлагащ се кучешки труп , каца върху динята която ядете / или върху нещото което ядете няма значение кво ядете / оставя си микробите там ,вие се връщате след 5 секунди и продължавате да ядете ! ЕТО ТИ РАК !

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Всъщност живея нямам никави проблеми. Така съм абсолютно сигорен за здравето си, докато технологиите напреднат достатъчно, че часовника ти, ще може да ти казва, на базата на потта и състава ѝ, колко е вероятността, да ти се случи нещо и кога. В следващите 15 години, здравеопазването ще преживее огромна промяна.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ежеседмични изследвания?! Човек, ти вече не живееш...А във връзка с писаното в статията, дайте и статистиката от Щатите, където пушачите са вече изключение, а белодробният рак изобщо, ама изобщо не намалява...

12

Анонимен

преди 6 години

Две неща: първо за непушачите е сигурно, че са хванали рак НЕ от цигарите. Второ - за пушачите не е сигурно че са хванали рак от цигарите, или поне част от тях не са хванали рак от цигарите със сигурност. И какво излиза? Излиза, че гарантирания % хванали рак от цигарите е някъде около 20 до максимум 30%. Така погледнато излиза, че е по-добре да пушите, като превенция срещу белодробния рак.

11

ЗАКОН НА ПРИРОДАТА

преди 6 години

КОЛКОТО ПО ЗДРАВ И ПО-СИЛЕН Е ЕДИН ОРГАНИЗЪМ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ АГОНИЗИРА КОГАТО ДОЪДЕ ВРЕМЕ ДА УМИРАШ , ПОНЕЖЕ СЪРЦЕТО Е ЗДРАВО ,ОРГЪНИЗМЪТ КАТО ЦЯЛО Е ЗДРАВ И СЕ БОРИ СРЕЩУ СМЪРТА , БОЛКИТЕ СА УЖАСНИ ,НЕОПИСУЕМИ И ДЪЛГОТРАЙНИ , АГОНИЯТА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ГАДИНА ДОРИ И ПОВЕЧЕ !КОЛКОТО ПО-СЛАБ Е ОРБАНИЗМА ,ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО СЕ ПРЕДАВА НА СМЪРТА И ГУШВА БЪРЗО БУКЕТА , АГОНИЯТА ТРАЕ СЕДМИЦА ,ДВЕ !

10

Анонимен

преди 6 години

Ракът ... не е единствената причина, да откажеш пушенето ...