49

Анонимен

преди 6 години

Не е върпса, че като пушач ще доживееш до 80 години например, а в какво здравословно състояние ще бъдеш след 50? Опадали зъби, постоянни храчки, лош дъх, постоянна отпадналост и умора.

48

Анонимен

преди 6 години

Дори и да не пушиш ядеш германски храни като за източна Европа. Дори и да не ги ядеш, дори и да са произведени в България, пак са произведене на германски машини и по германска технология за източна европа. Така че пак на едно място отиваш - към онкологията. Тея сирена със състав на антибактериален *** от къде си мислите че дойде технологията за производство?

47

д-р Менгеле

преди 6 години

Е ,другата половина като не пушат,що ловят рак?

46

НОМЕР2

преди 6 години

50% от хората, които не пушат, хващат рак на белите дробове! А какъв е процентът на тези които ядат краставици?

45

НОМЕР2

преди 6 години

50% от хората, които не пушат, хващат рак на белите дробове! А какъв е процентът на тези които ядат краставици?

44

Анонимен

преди 6 години

Дори не съществува статистика, че пушачите имат по-ниска продължителност на живота! Напротив.

43

Бизнеса плаче за рак

преди 6 години

хора правете разлика между:1) 50% от болните с рак на белите дробове били пушачи и2) <1% от пушачите са диагностицирани с рак на белуите дробовелъжат ни и ни плашат за да им ходиме на скъпоплатените превантивни тестове, скенери и лаб-операции.

42

Анонимен

преди 6 години

до Обичай децата сиИма едни такива, дето са разсъждавали точно като теб - ескимосите. Там, като някой остарее, за да не е в "тежест", отива сам и замръзва в снега.Резултатът?Не са мръднали от каменната ера. Животът е висша ценност. Има смисъл да се жертва само ако ще спасиш друг живот.

41

Обичай децата си

преди 6 години

Човек трябва да умира навреме и всеки трябва да си избере начина да не прехвърля 80 годишна възраст. Това е въпрос на самоуважение и достойнство. Не желая синове, дъщери, внуци да ме помнят, като безпомощен, опикан, безмозъчен старец. Правя каквото мога да не стигна дотам. Да му мислят децата на тези, които не пушат и си броят калориите.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Това няма как логично да стане чрез затлачването на кръвоносните артерий с катрана от тютюна! Бях пушеч над 30 години и в момента, като не-пушач, се чувствам 2000% по-добре!!! А колкото до алцхаймер, артрит, склероза, паркинсон и дименция вече се знае че най-добрият препарат като защита е лития/литиум! Хора които са го вземали от години категорично не боледуват от горенаписаните болести!

39

Анонимен

преди 6 години

38, алцхаймер не се причинява от вирус. Ако науката знаеше причината щеше да го лекува... А друг колега спомена за паркинсон и пушене. Аз добавих и алцхаймер. Нещо което няма да намериш лесно в нета, но ще ти бъде потвърдено от съдов хирург и невролог - пушачите имат увеличено кръвоснабдяване на мозъка. Заради кислородния глад на клетките при пушачите, в мозъка се образуват нови съдове, които да компенсират. Естествено така расте и риска от инсулт, но като цяло имаме по-добро кръвоснабдяване.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24 А не ти ли идва на ум, че във века на манипулацията и печалбарството, когато цял свят, освен някои останки отпреди 3-4 века, изоставя пушенето, търговци и производители искат по всякакъв начин, дори чрез болести и смърт, да печелят огромните си пари.И второ, дори и да е вярно за "изключителната полза от дима", кое ПЪРВО ще убие той - предполагаемия вирус или мозъка???

37

Анонимен

преди 6 години

35, незнам... Виждам злоба в думите ти, а това не е добре :) За тебе. Виж, дали съм в тежест на обществото, едва ли. Всеки месец плащам четирицифрени данъци на тая държава, така че до някъде тя ми е в тежест :) Но такива са правилата.

36

Анонимен

преди 6 години

Тук някои си въобразяват, че ако не пушат.... Какво? Какво ще стане? Ще ви се размине старостта ли? Или смъртта :) А дано, ама надали.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31ПА ти не си въобразявай, че някой "те мисли". Такива като теб никой "не ги мисли", те са безполезни, тежест на обществото. ПС: Отдели време да си припомниш граматиката и препинателните знаци - забравянето им е пръв признак за отравяне на мозъка... Нервните клетки не се възстановяват.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Че ще се промени медизината е безспорно, но ти междувременно си отпусни душата и не се тревожи толкова. Здрав си! От притеснения и постоянно самонаблюдение никой не е прокопсал. Каквото зададеш на тялото, това е. Повтаряй си, че си напълно здрав.

33

Анонимен

преди 6 години

32, в Божии ръце сме! Никой не знае... Е! Това не се отнася за непорочни люде като теб! Бъди здрав!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Чиче, осмърдяно от тутунь, кашлящо, хъркащо и xpaчещо,ти имаш предвид майка си, която не е изпълнила майчиния си дълг да те предпази от порока, но и не те е възпитала да не си npocтак, който я нарича "климактерична тетка".

31

Анонимен

преди 6 години

30, сдай вехтия си скрапер на вторични съровини, спри да тровиш хората с барутника си, па после отделяй време да ме мислиш :)

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20А не мислиш ли, че ти, като живееш 80 години, последните 5 ще живееш и умреш здрав? И последните 20 години няма да мъчиш децата си да те гледат жив труп, на легло, да тичат да ти търсят лекарства, да плащат по 5-10 хиляди за безполезни операции, а внуците ти да странят и се отвращават от разлагащия ти се организъм? Мислиш, че ти, ербап пушачът, непукистът, надрасналият всичко "философ", зорлем причинил си безнадеждни болести (далеч не е само онкологията), ще си радост за тях!?