139

Поручик Балканец

преди 6 години

Аз, въпреки някои мои руски корени, не се считам за славянин И НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТОВА НИКОМУ!

138

Victimized

преди 6 години

*** , стига си си прокарвал модерните геополитически виждания в исторически спор. Първо на първо, от всичко на света най много мразя капитализма, след това миража наречен западна демокрация, след това обаче най мразя праволинейни *** дето не мислят като говорят, и вкарват думи в на опонента си устата. Не дърпам нито на запад нито на юг, твърдя, че не СМЕ МЪРДАЛИ ОТ ТУК.

137

Поручик Балканец

преди 6 години

ЕДИНСТВЕНО в българския и "македонския" език от всички славянски езици няма падежи и се членува. Ние сме внесли в славянския език тази корекция, понеже при адаптацията народът е превеждал мислите си на славянски. От нашият истински език, който и да е бил той. Според мен при силовото смесване по времето на Борис I Михаил протобългарския, както и гръцкия на хеленизираните траки е трябвало да се приспособява към официално приетия славянски, отчитайки мераците на Борис за лидер на славянския свят.

136

Анонимен

преди 6 години

Огромни усилия се полагат да не се докосваме да славянската култура. Гледаме турски сапунки, холивудски екшъни. Даже полски антируски филм не ни се излъчва. Това пълно затъмнение не е случайно. Доста полски филми хванаха международни награди, ама не се пускат тук.

135

Victimized

преди 6 години

Значи за готите искаш археологически доказателства *** за слявяните не ти трябват, караме го на доверие?

134

Анонимен

преди 6 години

Мирмидонците българи. Това е друг нерредовен фалш, над който се смея. Абе къде му е на Аспарух шлема на Ахил и огромния кръгъл щит... Ако това е вярно значи сме гърци и ние българите. Абе казвам ви аз че джендърските хрумки не са случайни все ни теглят на юг, запад или в Афганистан. Сама да не сме част от най-голямата група народи в Европа - славянската.

133

Victimized

преди 6 години

Това, че ромеите пишат, че целия полуостров е в славяни, е равносилно на днешните твърдения на държавния департамент, че се борят с Ислямска Държава в Сирия. Историята ще чете техните официални изявления, и ако не намерят писано от някой друг, което да е достатъчно кредитирано, ще го вземат за истина. Та мислиш ли че империята ще нарече народите които си искат земята и правата от нея с истинските им имена? Те са били наясно, че народите които не пишат, ще си забравят историята, и са били прави.

132

Анонимен

преди 6 години

СТАРОРУСКИ ЛЕТОПИСЕЦ ОТ 1627г.; съхранява се в НБКМ под 774; превод от руски на български език Константин КаменовЦитат 78 При сем Константине царе придоша блъгари чрез река Дунав к братьем.."(При този цар Константин (Брадати ;Погонат)при своите братя дойдоха българите през река Дунав)..И какво не ти е ясно?Аспаруховите българи пристигат при сънародниците си кутригури и утигури,които са се заселили по-рано от Аспарух на Балканите,но са били български племена.

131

ИВАН

преди 6 години

Ехеее!Как ще ги стигнем....македонците!!!Божидаре,ами ,че то всичко наоколо е тяхно,ако разберат лошо ти се пише!

130

Анонимен

преди 6 години

Божи е изкукуригал отдавна. Опитва се да прави история като македонците.

129

Анонимен

преди 6 години

Ако готите са гети, демек траки, тогава къде са им тракийските златни съкровища, тракийското облекло, могили, махайри, колесници ако щете, божества?!?!?! Йорданес хубаво казал, ама къде ги потвърдените факти?

128

Victimized

преди 6 години

КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ, ( IV в.), "Готските игри";Руские древности; т.IV; с.139; превод на руски граф Толстой и Кондаков; превод от руски на български език Константин КаменовЦитат 119"след пиршеството, развлеченията бяха музика, песни, театрални представления и латински словославия. На шестия ден на празника се устрои закуска, на която се показаха сините, зелените,българите и разни чужденци; фаргани, хазари, агаряни и Франки; всички се явиха в национално облекло, народни горни дрехи ковади."

127

Анонимен

преди 6 години

Кога ще обявят агнетите историци, не само на ДС но и на чуждите разузнавания. Примерно ако историк пише че Левски е убиец и кривминален престъпник, мисля, че не е за малко пари тая работа, нали. Кой днес ще даде пари за разкопки на славянско село? Напротив отгоре ще излеят повече бетон или язовир може да се направи.

126

Victimized

преди 6 години

Ми те повчето извори са красноречиви, ама такива като теб ги наричат архаизация.Когато Йордан говори за готи и разни му готски работи е вярно, но когато каже, че готите са гети, както почти всички автори от този период, е архаизация. Когато Цеца и Малала говорят за мирмидонците също е архаизация, нали? Вярвай ми, чел съм много извори, и не вярвам с твоето повърхностно мислене да можеш да направиш дори Б Димитров смешен. Щото не знам от къде ще си изсмучеш доказателствата.

125

Анонимен

преди 6 години

Да при братята са - славяните са тук 100 години преди българите, още от трети век, а българите от четвърти век. Това е безспорно, пък не знам как никой не вижда славяните къде са. Византийците пишат че полуострова е станал само славянски, и че не само завоюват но вече си и зимуват в земите на императорите.

124

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХахахааааа!Каква измама,бе?Че Мавър е получил титлата консул от византийците,бил е управител и назначен военно да командва византийците и българите от Солун.Той се координира със съплеменниците си - Куберовите българи,само внезапно пристигналата голяма флота в Солун е спасила града от превземането му от българите и превръщането му в столица.

123

Victimized

преди 6 години

Близки сме генетично най много със северните гърци и с румънците,

122

Джукър

преди 6 години

Айде македонски изпълнения.

121

Анонимен

преди 6 години

За да се вярва на *** Ценов и Спароток, човек трябва да е чел много малко древни исторически извори. Един мой познат си мислеше и той да изкяри и напише подобен труд, но го направих за смях и се отказва да твърди че траки, славяни и прабугари са един народ. Близкият ни ген с турците се дължи на геноцида над българския народ във всичките му форми, над сръбския и тн

120

Агент бердрен кокъл

преди 6 години

От всички агенти на кое да е разузнаване тия академичните са най-гадни, не защото са агенти или добри агенти , а защото са скапани наукари и са агентсвали за да се издигат в науката нагоре стъпвайки на пагони