72

АНТИ

преди 6 години

България е най-богатата страна - всеки ден се краде по много и пак остава за утре !!

71

Zabobol

преди 6 години

Tam kadito e bil na vlast botushat i shapkata ti s chervenata petolachka se stava bogat sed tolkova godini ,sled kolkoto ni tapkahte,t.e.-sled 40-50...

70

Анонимен

преди 6 години

Радев, купуваш днес изтребители за 3 млрд. и утре се събуждаш богат ... и се обаждаш на твойте авери в Гафигнатиево да седнат да почиват, че се утрепаха от работа !

69

Ф.С.В.

преди 6 години

--Аз пък предлагам друга тема -- КАК да станем още по бедни ! ? ХМ !!!

68

Анонимен

преди 6 години

Имаме 70% студенти по икономика и администрация и още 10% по право , политология и социлогия.. Когато имаме 70% студенти инженери , 10%научни направления Тогава ще станем богати и добър материал.. Сега сме лош материал само икономисти и прависти измамници , колектори и телефонисти.

67

Анонимен

преди 6 години

То много народ говори срещу корупцията.Но досега не съм видял някой да направи нещо срещу нея.Говоренето е лесно.

66

АНТИ

преди 6 години

Рестарт ... рестарт,рестарт ... рестарт,предлагат за пореден път.Но бай *** НЕ е смарт,затуй живее беднои безчет ще го крадат !

65

Оруел

преди 6 години

Единствения нормален политик в България, дано стана българския Орбан!

64

реалист

преди 6 години

Браво на Президента. Единствения, който говори срещу корупцията и прави каквото може. Но тези, които се водят законодателна и изпълнителна власт траят, защото са част от корупцията. На следващите избори, пак ли ще ги изберем?

63

АЗЗЗЗ

преди 6 години

А днес е годишнина от АТЕНТАТА в църквата "Св. Неделя" извършен от БКП и спонсориран от СССР и Сталин!

62

123

преди 6 години

ТУК ЯВНО ИМА ХОРА МНОГО ДОВОЛНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГЕРБАДЖИЙСКИ ГОДИНИ..ОСВЕН СОФИЯ И 2-3 ДРУГИ ПО ГОЛЕМИ ГРАДА БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА ,БОЛНА И НЕМОЩНА ДЪРЖАВА.

61

Анонимен

преди 6 години

Основната причина дека сме бедни е защото сме лош материал..

60

Анонимен

преди 6 години

Г - н Радев, в устава на БНА пише само, как нищо да не вършиш, за да станеш накрая генерал, но явно си пропуснал първите седем години, когато повечето сме чели приказката за Неволята !

59

Виж сега пич!

преди 6 години

Няма как да си беден и да крадеш - бедните винаги ги хващат! Затова тряжва да сме въоръжени, виж Северна Корея - бедни сме ама сме въоръжени! И не ги барат - само лаят! Иначе те мачкат и те лъжат чежще станеш богат!

58

Анонимен

преди 6 години

Ръководните кадри и подчинените им не престъпваха законите, те просто ги заобикаляха. Има едно село до София, ако ти кажа що къщи се вдигнаха покрай строежа на един държавен обект... Сигурно троен е излязъл като пясък, цимент и други материали.

57

Няма как

преди 6 години

Няма как с такава негодна и мързелива младеж да бъдем богати .. То го мързи да учи , да мисли и учи икономика че е най-лесно и ще стане началник. Имаме 20 студенти , по физика и 60 по математика..

56

Анонимен

преди 6 години

Радев разсъждава: Как да станем богати като сме най-бедни в ЕС?За Радев е ясно че ще стане по-богат в рубли като увеличи слугуването на Русия. Иначе България вървейки по евразийския път по който върви от 10 години ще стигне до нищетата на република Бурятия в РФ, а това че сме член на ЕС и НАТО постоянно се изтъква от русохвалите като аргумент за нашата бедност разчитайки на неспособността на българина да анализира фактите. А фактите са очевидни бедността е в РФ, а богатството е в ЕС и НАТО.

55

Анонимен

преди 6 години

За да се промени нещо, на първо място трябва да се смени бай Ганьовският манталитет. Политиците са част от народа, не са от друга планета и като са на власт правят точно това което би направил всеки бакалия. Липсва чувство на народ. Има само индивидуално мислене. Далавери, връзки, шуробаджанащина. От там започват истинските промени, като променим себе си, а не да се надяваме на ЕС или който и да е друг. Като разберем че страната е наша, на всички и се научим да се борим за нея.

54

Го4о

преди 6 години

Без БКП/БСП, щяхме да бъдем "Швейцария" на Балканите!

53

Тоци

преди 6 години

Да се вдигне цената на тока за да се увеличи заплатата над 30 000 лв. на г-н БСП Кутев в управителния съвет на ЧЕЗ