92

Ракетников

преди 6 години

аз пък викам - докато има евлоатлантически гепачи и нискочели помагачи ще сме бедни! Радев уволни тиквата и назначи служебно правителство. проф. Христов - премиер.

91

Анонимен

преди 6 години

За да станем богати трябва да произвеждаме и да продаваме продукцията. Това означава да спрем да внасяме, и да започнем да изнасяме. Което автоматически означава в Германия, Франция и другите от които внасяме фирмите да намалят печалбите от оборота, да съкращават хора, намаляване на портеблението, още нови хора съкратени и тези безработни немци и фрамцузи да идват да работят чистачи в България. Нали сами разбите, че това няма как да стане, ами България вечно ше гние евроатлантическата мизерия.

90

Анонимен

преди 6 години

Докато има такива продажници, на Решетников подчинени, никога няма да станем богати.

89

аз да попитам

преди 6 години

а защо не си вземете шапките всичките велики демократи, евроатлантици, русофоби, американски възпитаници, джендързащитници, борци за права на англосаксонеца и др. отпадъци и през Терминал 2 да отидете в по-добрия според вас свят? ама всичките! пък нас да ни оставите тук при руснаци, турци, роми, бежанци, мафия и пр. да видите как добре ще се оправим без вас! А?

88

ЕС ще помогне

преди 6 години

Някои хора огледаха терена около Кремиковци и решиха да съградят нов пандиз с еврокинти,щот старите са пълни и несигурни,зер пандизчиите га решат си тръгват през парадните порти безвъзмездно!

87

Анонимен

преди 6 години

Има един начин да се справим с бедността и разрухата, Радев да създаде Прецидентска партия, ще спечели изборите и след това, Тиквара и цялата Му Шайка в затвора. И започват да връщат ограбеното а то е милиярди! Царчето след това, Гейчо, Ването Костов. Както и голяма част от министрите, финсовите всички. Свинетка задължително с Цецо Пипоня!! Доган и Местан също,а на Местан цялата тумба Туркове, продали се на ЕрСдухан. Тогава ще тръгнем напред!

86

как как!

преди 6 години

Като конфискуваме парите на бай муй,импексова и компанията ви.

85

Го4о

преди 6 години

След като и президента започна да "вдига жизненото равнище на народа" - означава, че идва "бай Тошово време"..... или.... за това си мечтаят Илияна и Румен!

84

Анонимен

преди 6 години

Гимнастика се обади между 2 коремни

83

Анонимен

преди 6 години

toq vse edno e pol. analizator, a ne prezident! SRAM!

82

Анонимен

преди 6 години

Koi napravi bg bedna koi be radev ne snaesch li tvoja schef na pritokols ti ivan dimitrov lisizata bkp agent zal jivot po 4ujbina s moskovska diplomat.diploma dartak pensiiner 2 sosrtm ot vanschno po vreneto na jivkov mladenov ba6ta komunjaga do jivkov ba lov svirki pravesche sa sarni4kite sega pak se orefi da raboti schef prit s visoka pensia radev toja moje da te nau4i toi e bogat i pri jivkov i pri tebe geroi agent bkp lisizata

81

Анонимен

преди 6 години

Ще станем по-богати като се отървем от руските *** какъвто е и Радев.

80

Краси

преди 6 години

Победена и разрушена Германия стана велика държава защото никога повече до властта не се докоснаха съпартийци и роднини на Хитлер.Народът на РБ винаги ще е най-беден и нещастен докато комунисти и ДС участват в управлението .

79

Анонимен

преди 6 години

Като не ви харесва тук - отивайте в Русия. Махайте се.Но не отивате ...Само на Запад ви тегли

78

Анонимен

преди 6 години

Като се създават производство което произвежда и продава . Когато оправите инфраструктурата на морските градове и плажове , за да идват повече туристи.Тогава някъде може да се вдигне стандарта. Като влизат малко пари отвън е нормално да малко и вътре.

77

Анонимен

преди 6 години

Е както сме тръгнали може да станем и най-бедни в Евразийския съюз.

76

Тошко

преди 6 години

По магистралите се избиваме защото сме прости.... а според "дарвиновата теория" , така остават по-умните и съобразителните, което е ЕВОЛЮЦИЯ!

75

Най-добрият

преди 6 години

най-добрият президент на България Румен Радев. Направи едно добро за българите Румене разсекрети договорите с Дънди прешъс металс Асарел Медет Елаците Мед Аурубис България Горубсо Кърджали и ги обавяи в несъстоятелност. така природните богатства на България ще остават в страната и ще се вдигне стандарта на българина. И ще останеш в историята на президент мислещ наистина за българите. Другото е лицемерие и измислица. Ето тема по която да работиш. Стига плю и безделничене.

74

Анонимен

преди 6 години

Икономиката не е наука , а религия за измама и грабеж.. При 70% младежи икономисти имаш мафиотска държава от измамници и корумпета .. това са учили това могат да грабят и мамят и крадът..

73

Чичо

преди 6 години

Вече всичко и във всички сфери на живота в България е извън контрол.Никой не смее да се изправи срещу тези ,които окрадоха ипродължават необезпокоявано да крадат.Според вас какво означава случай ,в който работодател,който дължи неизплатени заплати на персонал,който е напуснал фирмата му и го е осъдил,като съда го е признал за виновен и има изваден изпълнителен лист от частен съдебен изпълнител и на него не му пука ни от съд ни от прокуратура.Това означава ,че той е по-силен от държавата.Бягайтее