192

Крадат милиарди

преди 5 години

Радев знае перфектно, че орг престъпници на власт в София ограбват над 23 000 000 000 живи лева годишно от бедния народ оставен без работа/ликвидраха милиони работни места и десетки хиляди заводи/НАд 10 000 000 000 ограбени от народа годишно се перат през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ../по оперативни програми и еврофондове/Крадците на власт не могат да крадат от Заплати,пенсии и помощи за оцеляване

191

Анонимен

преди 5 години

Ние не сме бедни, просто парите са в много малко хора. Те са алчни и на другите не дават нищо. 1 процент от евробенефициентите вземат 50 процента от субсидиите. Държавния бюджет е още по-монополизиран. Питайте кметицата да ви разкаже независим как страда.

190

Камата

преди 5 години

Оръщам се към по-долу коментиращите,Анонимни,Решетникови,Щерьовци и тем подобни близачи и тъпънари,които не виждат по-далеч от удължените им от лъжи носове!Когато си елементарен,когато не можеш да различиш истинската действителност и слугуваш угоднически на една мутренска партия,не пиши коментари,а се скрий дълбоко в дупката си,защото вредиш на тази и без това изтрадала България!И тази България е на този хал от такива като вас,големите"разбирачи"и набидени"демократи".

189

Анонимен

преди 6 години

Руските монополи не са малко, ала има и други монополи. Че даже и на Гинка и задкулисието и монопола. Ако сме свободно пазарно стопанство, защо българите вече нямаме право на стопанска инициатива - монопол има и върху печенето на хляба например, защо не може малки фотоволтаици да си инсталираме и тн и тн и тн. ЕС въведе само монопол а не пазарна икономика и който не го разбира нищо не разбира от икономика.

188

Анонимен

преди 6 години

Кметовете които системно се преизбират са зависими от спонсорите - местния бизнес, агресивната част. Тоя бизнес му е смърт да има чужди инвеститори, че даже и от други райони на страната. Така цикълът се затваря. Кмет-задушаване на инвестициите - евтина работна ръка за спонсорите, подплатена с безработни.

187

Krom

преди 6 години

Седи Радев и разсъждава. По едно време разбира, че само седи и слуша гласа на Нинова.

186

Изумен

преди 6 години

Даже се опитва да разсъждава? Досега показва,че може да слуша и да повтаря каквото му наредят!

185

BGCesarTheGreat

преди 6 години

Всичко, което каза е абсолютно вярно и пак всички тук квичите??? Не знам, какво искате да каже човек, за да сте доволни. Ако беше казал нещо от сорта на:"Тук е супер, живеете богато, България е номер 1 по развитие, здрави сте, политиците не крадат, правосъдието работим както и полицията, не се краде изобщо и т.н....." Това ли искате да чуете овце български, за да сте доволни и да си легнете спокойно???

184

Анонимен

преди 6 години

Най- бедни сме щото не броят дълговете на държавите- така Гърция не е по- богата от нас. Друг въпрос е, че няма да ги платят... Италия е не по- добре. 80% от българите не плащат наем щото са собственици на жилище- и това никой не го брои, а то съществено променя картината.

183

Тошко

преди 6 години

ЕХО....

182

Тошко

преди 6 години

ЕХО.....

181

Анонимен

преди 6 години

Радев, пиша ти бавно, за да ме разбереш.Радев, много просто момче си, дрънкаш глупости и излагаш България. Що не си седиш на село и да правиш лицеви опори? Тая работа с президентството не е за теб.

180

Щерю

преди 6 години

Разгадахме го - ще прави своя партия...

179

Решетников

преди 6 години

Руското протеже е изрекъл един куп неверни неща и глуппости. А първо да осветли как беше лансиран от Решетников.

178

Изнервен

преди 6 години

Радефф е *** фантазьор. То само с лозунги от соц времето не става. Трябва и здрав реализъм какво може и какво не може. Не може да инвестираш само в образование, нали децата трябва и да живеят в добри условия. А просто няма пари за всичко. Нито пък радефф ще отучи българина да краде.

177

П.Петров

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВ,Г-н Илиев, когато властта се дава на прости, нагли, селски тарикати, все едно не се избира компетентен, интелигентен, знаещ и можещ държавник и лидер, а ОВЧАР, как да стане тази работа ?Когато народът започне да гласува за, интелигентни, образовани, знаещи и можещи мениджъри, юристи, икономисти( наследници на такива, а не на обирджии на мандри и бакалии) с една дума държавници, тогава ще се реализира и "най-умното от нацията".Мен би ме било гнус, шефът ми да е по-*** от мен.

176

Анонимен

преди 6 години

Отдавна не става въпрос за богатство и бедност , а за нормалност и ненормалност . 3 млн . българи водят ненормален начин на живот с благословията на успешната външна политика .

175

Зозо

преди 6 години

Радев първо да пусне фенера и да освети руските монополи в БГ! Същите, които източват над 4 милиарда годишно от България. Нефтохим не е платил 1 ст. данък от над 10 години, "братушките" ни продават най-скъпия газ в Европа!Цялата му "лекция" пак с изводи от сорта: лятото е топло, зимата е студено....

174

scott

преди 6 години

бах ти простотията е казал тоз!РАДЕВ, НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ МЕ ЧЕТЕШ!НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАБЕЖИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ СА: ЛУКАНОВАТА ЗИМА, ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА, ПРИВАТИЗАЦИЯТА И КТБ!!!!!!!Сичко друго е аматьорчета и кражби на дребно. И да, зарад тех настана такава беднос, геноцид и изчезване, че нема надежда и бъдеще в териториата. Стига плямпа на дребно.

173

fxb

преди 6 години

Тоя клоун, наричащ себе си "президент на България" е най-голямото недоразумение, което се е случвало -след онова другото, което се наричаше "царя" Симеон Кобурггота!! Нито единия, нито другия разполагат с дори минимално количество сиво вещество за да изпълняват обязаностите, които изискват постовете заемани от тях, а именно президентският и премиерският стол!! Радев вече губи фенове, дори от твърдите си привърженици, единствено от ПосИрано 20 получава освен подкрепа и наставления.. му е шеф!