148

Анонимен

преди 6 години

16 - те украински "герои" дето гниеха във фризерите на летището ли? Знам и тях, после ги нарекоха киборги. ;)))

147

Анонимен

преди 6 години

След предизвиканото от сириското ПВО , интересно астрономично явление ТОМАХАВКОПАД , са пострадали 5 камила от стадото на Али Хафес Реза , скрито от стопанина си в отдалечен оазис на сирийската пустиня.

146

Анонимен

преди 6 години

Бомбените удари по съоръжения, съдържащи химическо оръжие са равносилни по ефект на използването на химическо оръжие. Ако американците бяха ударили такива обекти, щеше да има разсейване на бойни отровни вещества и отравяне на хиляди - това все пак са населени места. Отсъствието на такива последствия е ясно доказателство, че целите въобще не са били такива, каквито американците обявяват.

145

Анонимен

преди 6 години

1 руски? Хмммм, избери си - този в Хабаровск, онзи изпитателния, или онзи на МЧС? Окей, тези три помня, нека ги броим за един, то по руските статистики си е така.

144

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ле, че Роската Плевнята ке се жени за Деска?

143

Анонимен

преди 6 години

Дано да е някаква тактика това поведение на Русия, че иначе голяма излагация, няма спор. Не очаквах просто, след всичките предупреждения и закани, така да позволят на Тръмп и другите два пудела да се наиграят???? Много интересно...

142

Хи хи

преди 6 години

Голямо криене е падало в бункерите докато томаховките са падали наоколоИнтересно защо Сирииците съобщават за 13 поразени а руснаците за 70Някой лъже ЯкУ;)

141

Анонимен

преди 6 години

дечковци ли сте или сте инфантилниУдарил е човекът няколко ракии и вече си представя как въздава справедливост и движи глобалната политика.

140

Анонимен

преди 6 години

"На практика самолетите и хеликоптерите им падат като круши дори в мирно време"За минатата седмица има 6 паднали американски самолети и хеликоптери и 1 руски. Какво си говорим? ;)))

139

Анонимен

преди 6 години

Оставете "удара", то е ясно, че е имитация на каквото и да било там. Кажете какво мислите за това, че швейцарска лаборатория идентифицира веществото от Солсбъри като английското бойно отровно вещество BZ. А целия запад мълчи по въпроса...

138

За 150

преди 6 години

Не само чеченци, целият елитен руски Вимпел беше направен на кайма от 16 украйнски герои!

137

Анонимен

преди 6 години

152 *** , ох наистина сте адски смешници , дечковци ли сте или сте инфантилни

136

Анонимен

преди 6 години

Ахахахахха, тая опорка за украинските миньори вече даже руснаците не я вярват.

135

Екипажите на

преди 6 години

Безаналоговоте С-400 в Сирия разбрали за атаката на англо-саксонците отББС!Безаналогови смешници !

134

Анонимен

преди 6 години

Израел, англия, франция - държави на 3 до 10 ракети живот. Те не са проблем за руснците. Работата е там, че израел и Русия не са врагове. Всеки си има интереси там и се съобразява с интересите на другия.

133

Анонимен

преди 6 години

Те на теория могат да ударят и 5000 точки за 5 минути. На практика самолетите и хеликоптерите им падат като круши дори в мирно време. За водните площи да не отваряме дума, че там са скръб голяма.

132

Анонимен

преди 6 години

148 Миньори друг път , колко чеченски главорези останаха там или поеха с ГРУЗ 200

131

Кремлинския мишок

преди 6 години

Се скри както му е обичайСлед нвкой де ще излезе с ново филмче , продукт на безаналоговите руски анимационни войски:)

130

Анонимен

преди 6 години

За летището в Донецк руснаците не използваха никаква техника, а само леко стрелково оръжие и групи от по 20 миньора. И все пак го овладяха срещу украински правителствени войски ;)))) Срещу ПРОФЕСИОНАЛНИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ С ПРОФЕСИОНАЛНО СЪВРЕМЕННО ОРЪЖИЕ И БРОНЕТЕХНИКА ;)))))Украинските мозъци още гният по пистите на динецкото летище ;)))

129

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са глупави,те знаят какво правят. Руснаците са народ с достойнство. Мисля,че Запада и Америка прекалиха- те не могат да бъдат нещо повече от другите народи.Западняците направиха толкова злини по света, че тепърва ще става страшно и за тях.