8

Анонимен

преди 6 години

Междувременно ООН заяви, че американско-британско-френската атака е в нарушение на международното право.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази нощ дребният Путин е изпреварил при бягството високия два метра Асад и първи се е пъхнал прав под килима. Асад е получил няколко томахавки в д-то от бай Дончо Горския.

6

Анонимен

преди 6 години

Нееее, Москва още не отвръща а проявява слонско търпение. Ако беше отвърнала щяхме да си дялкаме следващите постове от камъни.

5

Анонимен

преди 6 години

"..........а руските бази какво дирят там................"Ами Сирия официално ги поиска там.

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Според една легенда путин се е родил по необичаен начин-нас.рал се в родилното отделение че се наложило с камони Камаз да извозват гумната му изпратени от тогавашния Сталин когато с почуда узнал за малкия гамен

3

Анонимен

преди 6 години

..........а руските бази какво дирят там................

2

Анонимен

преди 6 години

Москва отвръща: Ударът на Запада глътка въздух за екстремистите!....Както винаги прави. С едно леко допълнение-чист въздух.Все пак са унищожени мощностите за производство на химически.оръжия.

1

Анонимен

преди 6 години

Според руското ведомство атаката е предприета по време, когато сирийските правителствени сили продължават своето успешно настъпление срещу "Ислямска държава" и Фронта "Ан Нусра".Факт! САЩ дори изпревариха пристигането на инспекторите на ОЗХО, които тепърва ще трябва да установят, дали изобщо е имало химическа атака в Сирия.