27

void

преди 6 години

"Нито един мирен жител не потвърди, че е имало химическа атака", заяви той (Путин).Ами да, те мъртвите рядко потвърждават такава информация...

26

Анонимен

преди 6 години

Ако някой усложнява хуманитарната катастрофа в Сирия,това е Русия.И то не от вчера.

25

Анонимен

преди 6 години

копейкаджиите пак са налазили - тролят за мизерни стотинки в полза на чудовището дребно, със седалище кремъл! пълен отврат сте, родоотстъпници!

24

Анонимен

преди 6 години

FAKE NEWS

23

Анонимен

преди 6 години

Лошо е, когато оръжията са по-умни от притежателите им.

22

Анонимен

преди 6 години

Защо Рашка стои безучастна ? Защотооо е слаба и мизерна !

21

Ла Хаг

преди 6 години

Цитирам: "Американският президент, британският премиер и френският президент са престъпници".

20

Анонимен

преди 6 години

международен трибунал за джуджя, асад и всички, които ги подкрепят гласно и негласно! върнахме се в 16ти век!!!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Бих добавила, че усложняват мирната обстановка в целия свят и вредят пряко и косвено на много държави.

18

Анонимен

преди 6 години

На вниманието на с0рос0идитеОтносно цената на нефтаНа фона на фоерверките организирани и изпълнени от тройката агресори до мен достигнаха сведения, че Русия и СА са на финала на подписването на нов договор със срок 10 - 20 години в рамките на ОПЕК+.

17

препърс

преди 6 години

искам да ви кажа ,нямам източници ,но винаги съм се интересувал от история,а историята се повтаря циклично,разликата е в технологичен аспект ,преди 100 години войните са носели поражения,сеха ще донесат самоунищожение

16

Анонимен

преди 6 години

Асад ако има химическо оръжие наистина трябва да го използва.Ако може в Париж! Защо? Защото презадоволени западни *** докато техните правителства бомбардират когото си поискат, те угояват *** и се отдават на всякакъв разварат.Хилят се като пачи и се тъпчат с ГМО храни!Мутанти! Вместо да излязат на масов милионен протест!

15

Пост до 11 е до 10

преди 6 години

грешка в номерацията:)!

14

До 11

преди 6 години

Добре, махат, Асад и какво??Кой идва? Умерената опозиция, може би, които не са джихадисти и няма да има бежанци,, като почнат с терора си!!!Проблема в този район, винаги са били светските режими. Повечето вече са в историята, остана този. Греха на, Асад е че репресираше джихадистите, които дестабилизираха държавата, но в този район такава е културта и няма друг начин!

13

Анонимен

преди 6 години

Рассия, обвинете Косово, че използва химическо оръжие като сълзотворен газ и изстреляйте няколко ракети по тях.Да видите как действат американците тогава!

12

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ДО 11 НЕ СКЪПИ ГРЕШИШ. ВСИЧКО ТОВА Е ДЕЛО НА САЩ ЗАДА НАПЪЛНИ ЕВРОПА И ДА Я ОХЛАБИ ЗАЩОТО ЕВРОПА ВЗЕТИ ЗАЕДНО СА ДОСТА ГОЛЯМА СИЛА СРЕЩУ САЩ. ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕГА МУ ПРЕЧИ РУСИЯ И СЕ ЧУДИ КАК ДА Я СЛОМИ. ЯДЕЦ. НЕ СТАВА. ЕДИН КЛОУН БЕЗ ГРАМ ВОЕННА ПОДГОТОВКА И ЗНАНИЯ А САМО С ХУЛИГАНСКИ ДЕЙСТВИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАЛИЧИ РУСИЯ.

11

Анонимен

преди 6 години

Путин, след като не можеш да защитиш Сирия, какво правиш там! Изнасяй се и остави силните да наложат демокрацията И там!

10

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗМИЕ ПОЗОРА СЪС "СКРИПАЛ" Е НАПРАВИХА ГО НО КОМИЧНО. НИКОЙ НЕ ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВА. А ПЪК СЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ЗААМИСЛИЛ РУСНАКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ РИЖАВОТО ПЛАШИЛО КОЕТО Е ГОНИЛО И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГОНИ МОДЕЛКИ СЛАБОСТ СА МУ РУСНАКА Е ДОСТА УРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК А И ИМА НУЖНАТА ПОДГОТОВКА И ОПИТ ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ. ДА НЕ ЗААБРАВЯМЕ, ЧЕ Е АГЕНТ НА БИВШЕТО КГБ. КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ТАКТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ОТ ДВАМАТА?????

9

Анонимен

преди 6 години

Докато не махнат *** и Асад от Сирия, бежанците няма да спрат. Руснака стои там за да генерира бежански поток и да пристика европа.

8

Dum Spiro Spero

преди 6 години

До АнонименПутин е по-мъдрия политик.. Прави му чест,че не е отговорил на удара с удар, защото сега , може би нямаше "да си пишем"