7

Галин

преди 6 години

след толкова точно и изчерпателно изказване, мисля че е редно АДМИНА на сайта ако има възможност да заключи темата и да я остави в графа - "важни".По този начин ще замълчат защитниците на САЖД И НАТО, така и така на всеки е ясно че злото на Земята започва от тях и преминава през още няколко държави..Амин!

6

Анонимен

преди 6 години

САЩ са фашисти , световни терористи

5

Анонимен

преди 6 години

Еее браво Рашките са реагирали все пак!! Мислех, че няма да го направят..

4

TT

преди 6 години

Ох,горкия се загрижил за хуманитарната катастрофа...Че от кога в Рассия човешкият живот има някаква стойност???

3

Българин

преди 6 години

Тази атака беше изцяло безсмислена. В другите държави където САЩ сваляха правителства, разчитаха на местни бунтовнически отряди. В Дамаск такива няма, защото града подкрепя легитимния президент Асад. Действията само подкопават малкото останал авторитет на САЩ и Англия.

2

X-man

преди 6 години

САЩ никога не са били за мир на Земята. Те искат да има войни но далече от техните граници И това е стратегията на Пентагона за оправдаваме на Милиардите бюджет. Затова са си избрали за враг Русия и атакуват винаги слаби държави след като са се допитали до Путин. така направи сега и Перхидроления плейбой. Никакви доказателства за химическа атака. Никакво допитване до ООН. ССъвременните пирати са САЩ, Франция и Британия. Някога е била и велика. Сега е слуга на САЩ.

1

Анонимен

преди 6 години

Хаменей и Путин са прави!!!