273

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До илия илиев 319!Защо пишеш с моето име?!?!Клишето комунист се използва от самите комунисти и е част от троловата инструментал.Определения и епитети заместват причинно следствено мислене!Аз се уча от всеки,включително и от такива като теб!Никой не е господ!

272

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

Тръмп още го разследват за помощ при изборите от Русия. За да се забрави малко, той реши да спретне един скандал на Путин точно преди изборите в Русия. Англия беше просто маша.

271

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До до илия илиевСам съм си разкрил ,че съм комунист ,фашист ,демократ,либерал и всички други едновременно!Да така е!Обаче това човек с ниско ниво на интелегентност не може да го разбере.Не се напъвай!ха ха хаТа затова уважавам запада и изтока едновременно!Защото виждам как си защитават икономическите интереси като умни хора!А това не мога да го видя при нас!ха ха ха

270

илия илиев

преди 6 години

няй-лошото е, че с всичко написано от теб доказваш само едно-нищо от никой не си научил! Но в това няма нищо учудващо-комунист, никога и нищо не научава!!!

269

САЩ са като Господ

преди 6 години

Наказват всеки ,който прегреши ! Сега и без друго бедните руснаци станаха още по-бедни ,мизеруващите руснаци са над 80 % от населението на Русия ! В ютуб клипове -Жизнь в России !Покажите ето Путину !И много други клипове показващи масовата мизерия на руските агресори !

268

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До илия илиевНе се представяй с моето име!Коментарът ти;"ти си за пълно съжаление!!! Продължавай да се учиш от евреи- кривата круша не е далеч!!!" Да , уча се и от еврейте!!!!!!!И от руснаци, американци,германци,англичани,китайци и зимбабрци!!!!!Защото има какво да се науча!!Никой не е роден научен!Има само едно изключение!!!ха ха ха хаИ знаеш ли кое е то!!!!!ха ха ха

267

до илия илиев

преди 6 години

сам без бой си разкри мерзката комунистическа нищожна душица! Поздравления!

266

Смеееех

преди 6 години

До кой пък тояНикому неизвестен ама пише за немски медии които четат доста хора но щом известен човек като теб казва че руснаците са виновни ще вярваме на теб.

265

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До до ИЛИЯ ИЛИЕВ'Като мимикрирал комунист се радвай и на това! Ако ви нямаше от властта България щеше да процъфтява!'ха ха хаАми отговорът ми е елементарен!Комунист , демократ , фашист , либерал и каквото и да е -ДА ВЯРНО Е.пРИНАДЛЕЖА КЪМ ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО!!!!!!!!!!!!!!И знаеш ли защо!Защото мисля причинно следствено!И разбирам всека една идея от какви позиции изхожда!!!И мога да преценя плюсовете и минусите на всяка една идея!

264

Олеле!

преди 6 години

Министър председателката?!!!! Вие тотално прекроихте българския език бе, днес.бг

263

Новичок

преди 6 години

Е,щом Скрипал се е осеферил ,значи употребения Новичок е бил силно разреден с водка.

262

Михали

преди 6 години

Човек се ражда по един начин, а може да умре по стотици. Да вменяваш на света ,че една държава е направила такива усилия, толкова сложен и безсмислен план за убийството на един безвреден вече елемент, е толкова безумно,колкото постоянно да твърдиш ,че твоите ценности са по-ценни от ценностите на другите , а всъщност те да са само една маска и параван на грабителски манталитет - Индия,Макао,Хонг Конг,Гибралтар, Северна Америка, Австралия, Н.Зеландия ,Фолклендите и безброй острови по целият свят.

261

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 303Ти изобщо имаш ли представа как Скрипал се е озовал в Англия бе минзухар?

260

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен287 Но,много българи заминават в чужбина и зарабонват не лоши пари,докато при комунизъма,нямаха право на това.

259

илия илиев

преди 6 години

ти си за пълно съжаление!!! Продължавай да се учиш от евреи- кривата круша не е далеч!!!

258

Анонимен

преди 6 години

Пътували във влак Бай ***,французина,англичанина и една дама.По някое време дамата пр.Ъ.днала и агличанина,като джентълмен се извинил от нейно име,но на следващия тунел,дамата отново пр.Ъдн.ала и французина като джентълмен също защитил дамата и казал "Пърдон!Изпуснах се неволно!"По някое време бай *** решил да се разкара из вагона.И преди да излезе от купето казал - "Вижте какво,излизам навън.Ако докато ме няма тая фръ.цла пак пр.Ъд.не,да знаете,че съм аз!"

257

Анонимен

преди 6 години

До До 289А ти не разполагаш с достатъчна информация ! Този руснак ,който живее в САЩ не е създател на Новичок ,а е работил в руска база ,в която се е произвеждало това отровно вещество !

256

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен300 Скрипал не е съден ,а убит със заповед на диктатора.В демократичните държави,изменници и предатели отиват на съд и поручават право на защита.Ако са виновни ,изтърпяват наказание,но не ги отравят.Просто,Русия заплаши запада,че може да употреби забранено химическо оръжие,ако не й махнат санкциите.Затова си го получи.

255

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Препоръчвам ви на тубата да погледнете коментарите на Яков Кедми!Еврейн от Израел. Та коментарийте му са много поучителни и за нас!Мафията ,според него си е работа на самите ние! И народ ,който не може да да опази държавните си институции -загива!И много такива логични изводи!Училище за политици!

254

кой пък тоя

преди 6 години

Карин Бенш никому неизвестен... Може да си приказва каквото си иска. Руските терористи са го направили . Въпроса е приключен.