13

КОМУНИСТ

преди 6 години

Западът никога не е имал някаква морална ценностна система! Не само в случая Скрипал, във всички случаи в миналото ингличаните сами избиват предателите на противниците си, дори принцесата си убиха. Западът е терор, масови убийства, геноцид към човечеството воден единствено от алчност и власт. На този принцип е основан капитализма, по жесток от предшестващите го феодализъм и робовладелческия

12

Анонимен

преди 6 години

Няма невинни руснаци. Всичките подкрепят цар Путин и затова всичките са виновни за средновековната си тирания.

11

АТАКИСТ

преди 6 години

до 13 КозЯчките са вегани, а знаем че при веганите (при един протест като вчера) настъпват много сложни реакции в тялото, където им е нужно седмица за да си възстановят биологичните процеси и да бъдат отново вегетиращи същества.Не чакай в тия дни отговор от тях.

10

Анонимен

преди 6 години

СкрипалЮшченкоЛитвенкоПолитковскаяНемцови други по-малко известни.За всички тях няма доказателства. Няма и да има, щото "работата" е свършена добре. Зад всички стои един обаче. Кои?

9

Анонимен

преди 6 години

Западът сгази Ряшка за пореден път - кеф!

8

Бай Оня

преди 6 години

Руснаците са мекерета, западняците - два пъти повече! Абе, майната им на всички!

7

Анонимен

преди 6 години

Нашите западни приятели се оказаха отвратителни мазни лицемери. Не само заради този случай.

6

Анонимен

преди 6 години

Накрая той ще е виновен за да няма виновни като бивш шпионин трябвало да оглежда дръжката на вратата когато влиза,първо задължение.

5

АТАКИСТ

преди 6 години

Колко голяма ОВЦА трябва да си, за да си мислиш, че руснак ако иска да убие руснак на запад, ще използва руско химическо оръжие? КОЛКО?

4

Анонимен

преди 6 години

Британците нямат ценностна система! При тях и за тях всичко се свежда до интереси и извличане на всякакви изгоди от други хора.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма кой да извади доказателства защото ще разкрие доста повече от известното досега...Вероятно наистина са виновни руснаци за това отравяне ,но доколко те са свързани с официалните тайни служби на Русия е друг въпрос.

2

Анонимен

преди 6 години

Да, използван беше Новичок". Това поне е сигурно. Но откъде точно се е взело веществото, с което бяха отровени бившият шпионин Сергей Скрипал и неговата дъщеря това досега никой не може официално да потвърди.....Вечният въпрос- кой ми *** в гащите. Никой не може официално да отговори, но неофициално всички знаем кой е.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако това е една ценностна система, за която се сещам, то не погазил, а я спазил...