333

тя

преди 6 години

ЕС е едно л...о и няма никаква ценностна система , а напротив разложение в обществото !

332

тя

преди 6 години

ЕС е една марионетка за САЩ и Англия!

331

тя

преди 6 години

"новичок" - беше уж смъртоносен , а тя ква стана ? нищо им нема! Да се чудиш и маеш кви ги говорят тия англичани!

330

Анонимен

преди 6 години

Немците се усещат, че чрез англичаните бият самара /руснаците/, та да се сеща магарето /немците/ и белким спрат северните потоци. Но трудно ще се спрат немците като имат интерес от суровините.

329

ПЕТРОВА

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО АКО ИМА НЕЩО ВЯРНО ОТ СКАЛЪПЕНИЯ ФИЛМ ОТ АНГЛИЯ ЗАЩО ДЪЩЕРЯТА БЪРЗА ДА СЕ ВЪРНЕ В РУСИЯ И НЕ Я Е СТРАХ, ЧЕ ЩЕ И СЕ СЛУЧИ НЕЩО. НАЛИ САЩ ИМ ПРЕДЛАГА ПЕРФЕКТНО БЪДЕЩЕ. ЦЯЛАТА РАБОТА БЯХА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ ИЛИ НОВ ПРЕДТЕКСТ ДА НАЛАГАТ НОВИ САНКЦИИ И СИ ГО НАМЕРИХА.

328

Анонимен

преди 6 години

Снощи, по телевизия Европа казаха убедителното доказателство срещу Русия. В Кипър бил подслушан разговор от 4 март по диплиматически канал на руски дипломати(това законно ли е?) който се състоял от изреченията:"Пратката е доставена. Двамата наши хора(уж Скрипалови) се измъкнаха(или нещо такова)".Та пратката уж било отрова, а не черен хайвер за Асад. Двамата наши хора се имъмъкнаха или сатнаха не означава, че се натъркаляха отровени.Но все пак Кипър е по-близо да Сирия, а не до Англия.

327

ПЕНКО

преди 6 години

ЗА ПЛАШЕНЕТО С ОРЪЖИЕ : ЕВРЕИТЕ НЕ ПЛАШАТ ---ТЕ НАПРАВО ГО ИЗПОЛЗВАТ / ПОД ЕГИДАТА НА САЩ / !!!!!

326

пенко

преди 6 години

Не съм аз причината , но все пак ми е чудно, защо след като няколко пъти писах :-че от газ "новичок" и друг ГАЗ- следи не може да се изземват - "-Великите" преминаха на отрова с ГЕЛ !?!? Обаче КОТКАТА КАК ТАКА СЕ Е ДОБРАЛА ДО ГЕЛА НА ДРЪЖКАТА НА ВРАТАТА ???

325

Русия,Русия...

преди 6 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

324

Илия - Варна

преди 6 години

Цернностната система на запада са парите, парите и само парите, всичко останало е лъжи да те мажим. За това 2/3 от парите са в малък брой хора които изкъсо контролират т.н. "демокрации" на запад. Ако ни се подчиняваш си демократ, независимо какви гадости вършиш, ако си свободомислещ, значи си лош и по добре да те няма. И нищо да не си направил ще те орезилим и ще опитаме да те смачкаме.

323

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже от демокрация!

322

мибо

преди 6 години

китаиците идват идват ама по джапанки

321

мибо

преди 6 години

китаиците идвали идват ама по дзапанки

320

Това е истината

преди 6 години

Ако атентата срещу Скрипал беше станал в България, компетентните български служби веднага щяха да поканят в разследването братските руски служби и заключението щеше да бъде отравяне с гъби печурки внос от Полша. Съответно двамата врагове на Русия щяха да са мъртви а покрай тях още една дузина хора прекалили с печурките. 3адника на Путин щеше надлежно да бъде измит олизан и подсушен от компетентното разследване, а случаят щеше да влезе в златния фонд на българо-руското следствие и вечна дружба.

319

Анонимен

преди 6 години

Къв запад къв изток?!

318

Анонимен

преди 6 години

А каква е ценностната система на запада?

317

Анонимен

преди 6 години

И в Англия, Франция и Русия хората са много по-напред от България! По-добро образование, култура, кадри, бизнес, здравежпазване...Разликата е, че Англия е една мега богата плюнка и двете с Франция от крадене по Африка, Америка, Азия..две лицемерни държави, които винаги са били срещу България. Живея в Париж и тук за българина се знае по-малко, отколкото за конгоанеца,чуждоземец или инаковерец. Еми съжалявам, но не съм против Русия.

316

Зозо

преди 6 години

Христос воскресе! Живи и здрави! Руската пропаганда няма да успее в България!

315

Срипал ВОСКРЕСЕ !

преди 6 години

Никой не знае с какво е намазана вратата бре ора .Как така измислиха тази глупост не мога да повярвам че са толкова наивни германците .За мен това е един скандален акт на ЕС против човечеството и защитата на една огромнаи велика държава с духовни и материални ценности .Христос ВОСКРЕСЕ !И Скрипал също ...

314

Анонимен

преди 6 години

ЕС и особенно северните страни по презумция са *** !