172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31даже руските лимузини имаха манивели, може и без стартер

171

жоро

преди 6 години

До русия=джуджеруснаците сами си забраниха да правят коли, да не разсипват материала

170

ПЕНКО

преди 6 години

Кой автомобил произведен в САЩ може да бъде експлоатиран в условията на "РУСКА ЗИМА" ??? "ЛАДА"е италиянски "фиат", но може да издържи в Либия,Куба , Йемен и т.н. ! Но /за информация/ :-НАЙ -ЯКАТА ТОЙОТА СЕ КАЗВА " ТУНДРА" - НА РУСКИТЕ ГОРИ- ОТСТЪПЕНИ НА ЯПОНИЯ ЗА ДОБИВ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ !!! около 4- Бг !!!

169

статистик

преди 6 години

Чакай малко... на последната им сбирка отишли 18 коли. От опит знам, че на тия сбирки ходят макс. половината "ентусиасти". Демек може би има 50ина лади в Лос Анджелис. От тях 5 (10%) са на някакви заблудени американци, търсещи екзотика за малко пари. В ел ей населението е колко милиона ? И има 50 лади. Айде да не говорим за мода...

168

Анонимен

преди 6 години

Само 90%.... без думи.

167

До 170

преди 6 години

Кой ще те пусне тебе в САЩ бе ,рубладжийска друсалке ? Тея препарати за вани и антифризи ви изпиха мозъците.Акъла ти стига колкото да си вържеш обувките ,тръгнал мнения да дава за САЩ.Чул недочул ,някъде нещо и повтаря ватника.

166

Kreti

преди 6 години

Аз си купих наскоро Тонколони Радиотехника от завода в Латвия за 750э и съм много доволен. Така че ако знаеш какво купуваш и как се ползва си оставаш доволен! *** съм ги и в JBL, Magnat и други тем подобни

165

До 161

преди 6 години

До До 158"Там всичко е елит!"С тези думи ти се определи изцяло. Егати дебелогъзия елит! 40000000 души живеят под прага на бедността. Живял съм там, много видях, но обобщения не мога и не искам да направя. Защото автоматически ставам т^пак като теб! Видях много посредствени хора! Но за мен Америка е велика с интелигенцията си, която, слава Богу, е голяма и качествена. Жалкото е, че не тя управлява страната! Елитът е под 0.1%, умньо!

164

Време е

преди 6 години

Трябва американските нискоинтелектуални същества да свикват със съветските нискотехнологични, но здрави машини.

163

Хел

преди 6 години

Стига вие освен да плюете друго можете да пишете разходи се до Москва стига да имаш пари завист голяма работа

162

до 166

преди 6 години

Не си интересен,а си по-скоро евтин ***.

161

do 161

преди 6 години

,,Американците са най-богата нация с повече милионери от другите държави"Естествено като си печатат парите без покритие. Ти само почакай още малко време юанът да се наложи като основна международна валута. Петродолърът е свъшен, *** се от яд.

160

ох

преди 6 години

Някакъв смотан русофоб бълва пяна и злоба .Явно нещо му липсва. Може би мозък.

159

до 161

преди 6 години

Хаха, чул-недучул, ама официалната статистика по настоящия момент39 095 000 млн. living in poverty. Какво повече да кажем :)

158

Циник

преди 6 години

Нарочно навремето помолих баща ми да се върна от Коми с влак... Села без елементарни условия...кал...затворСело ...затвор...село ...затворпРосия... си остава изостанала държава ... руснаците така са свикнали

157

русия=джудже

преди 6 години

До муахахахаХубави градове са Рим,Флоренция,Венеция,Барселона,Лондон,Прага,Париж,Лисабон и може би най-красивия град в Европа - Единбург.Да кажеш ,че разпадащата се панелка Москва бил най-хубав е повече от болестно състояние.Когато Кърджали стане водещ красив град в Европа ,тогава и Москва има шанс да влезе в тази класация.

156

До 158

преди 6 години

Чул недочул нещо ватника и повтаря.Има много причини за използване на купони и това е стратегия която се налага за хората и си е вид доход ,ако я използваш правилно.Далеч не е защото нямат пари за ядене,както в *** например.Не случайно американците са затлъстяла нация.Това с купоните е идея,която може да се наложи и по света.Колкото и да ти е тъn намерика,американците са най-богата нация с повече милионери от другите държави взети заедно по 3 ! Там всичко е елит.

155

муахахаха

преди 6 години

колко требва да си т ъ п за да мислиш че град Грозни се нарича така ,защото е грозен.... просто не знам тоя юнак как му стига капацитета да ходи изправен и да не пада под колите... а между другото в Грозни можеш да срещнеш по улиците всякакви хамъри круизери поршета и пр.жипки с брадати муждахидини вътре... не знам, ама примерно в Рим не виждам толкова луксозни коли, хората карат по-обикновени коли... вероятно все пак става въпрос за някакви местни велможи, ама са доста.. изобщо не коментирам Москва, града е най-впечатляващия в Европа..

154

jddn

преди 6 години

А виждате ли белия Jeep Cherokee на снимката? Каква ирония само :D :D Ама това сигурно е американец живеещ в Рассия.. прощавайте, още съм на вълна 1-ви април..

153

do156

преди 6 години

До Анонимен: Да всичко е иделано в САЩ. Засега само 45-50 млн души с купони за храна