12

Анонимен

преди 6 години

Трагедия. Тея грозни барутниции трябва да ги забранят. Символ на съветската простотияя и безпомощностт.

11

Жоро

преди 6 години

аз пък вчера до TheMall видях москвич 8-мак с регистрация СВ :-)

10

Анонимен

преди 6 години

Ладата ми беше 1992 г. производство, купувана от Кореком. Беше доста по-добра от обикновените лади като изпълнение. Въпреки това трябва да кажа, че това е най-лошият автомобил, който съм притежавал. След като я търкалях 2-3 години наистина ми писна и си взех Мазда 626, 1986 г. Разликата беше космическа, все едно прескачаш от самолет биплан на свръхзвуков изтребител.

9

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се че 18 автомобила за ЕлЕй е незначителна бройка за да се говори за някакъв бум.

8

Анонимен

преди 6 години

Руските коли бяха далеч по-качествени и по шосетата имаше отбивки, искаш да пиеш нещо спираш изпушваш една цигара наливаш си топло кафе от термоса и продължаваш Една лада 7 000 рубли около 600 долара. Американеца си купуваше кола за 30 000 долара след 3 заема. Днес вътрешният дълг на краварите е 221 трилиона долара и 30 трилиона дължат на Русия и Китай.

7

Анонимен

преди 6 години

Ладите за времето си не бяха лоши автомобили, но им липсваше развитие, а и новите модели ставаха все по-зле, което може би е тенденция и при западните коли.

6

Анонимен

преди 6 години

Обаче забелязвам от изветно време днес.бг е заприличало на блиц.RU

5

!

преди 6 години

Внасят за да покажат на нормалните хора в нормална държава какво ги очаква ако тази нормалност изчезне.

4

Анонимен

преди 6 години

само в 90 % от случаите собствениците на колите са емигранти от РусияАхахаххаа, тия покрай изборите всичко под 99,9% го броят за "само"... Цели 10% от примерно няколкостотин собственици са местни! :DА иначе това не знам защо тия от руския сайт го представят за новост, още преди години съм гледал клипчета на лади в Америка и бяха пак такива - разни руски носталгици, дето искат да си донесат нещо от вкъщи. Да ги пита човек защо не се приберат, ама това е дълга тема.

3

Анонимен

преди 6 години

"При съветските коли американците се учудват най-много от липсата на поставка за чаши, каквато при американските се появява едва ли не още през 50-те години. Трудно е да се обясни, че в СССР просто не е имало какво да се поставя там, а и в момента в Русия далеч не на всяка крачка има Starbucks.":D :D :D

2

Иновативно:

преди 6 години

Барабар с шпионина вътре :)

1

Анонимен

преди 6 години

Дано си внесе и руски телевизор, пералня, ножчета за бръснене...Хубави, качествени стоки.Спомен от "най-хуманният" строй.