52

Анонимен

преди 6 години

Pycия унижава и се подиграва с България от 4 години.От 4 години си правят гаргара с нас и ни си мълчим...Още от едно време ни унижаваха с фразата - "курица не птица, болгария не заграница"!До кога? Лъсна и лицето на сегашното правителство - правителство на фалша, подлостта и измамата!Правителство на националното унижение!

51

Анонимен

преди 6 години

Накрая от ЕС казаха от вас друго неочакваме. Преведено означава: знаем, че сте троянският кон на Русия в ЕС.

50

Анонимен

преди 6 години

За англичаните Скрипал, а за българите Русофил е най-лошото нещо, защото и двете са руски Новичок за страните им !И двете действат нервнопаралитично !

49

Ужас !!!

преди 6 години

Сега могат и да им спрат световното по футбол в Русия...Само се чудя тогава Боко как ще спасява руснаците...

48

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим, че не помня Боцко да е заел ясна и твърда позиция за каквото и да е. Не външна политика, ами каквото и да е. Усети ли, че вятърът се усилва, веднага се крие в дупката си.

47

Олег

преди 6 години

Левски: Никому не се надявайте... Ако ние не сме способни да са освободим сами то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство - често неточно цитиран като който ни освободи, той ще ни пороби, оригиналният текст е написан от Захари Стоянов в книгата му Васил Левски (Дяконът). Черти из животът му (стр. 81)

46

Анонимен

преди 6 години

Ако е да усвояваме еврофондове и да искаме Шенген - първа писта сме.Ако ни накарат да заемем някаква категорична позиция - веднага задна скорост.И на това някои му викат "мъдра и балансирана политика"

45

Олег

преди 6 години

До обичам БългарияТочните думи на Левски са: "който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини в робство".А нямаше да го спаси Граф Игнатиев и да не го беше казал по следните две причини:- Щеше да се разкрие, че е двоен агент ХаджиИванчо Пенчович- Като е жив Левски може да не се наложи освобождаване на България и да няма келепир.

44

Анонимен

преди 6 години

Щастлива съм ,че на снимката до българското знаме стои знамето на ЕС , а не руското знаме ! Благодаря ти Боже , доживяхме да видим и тези времена , свободни , демократични , без да ни пращат в Белене за един виц осмиващ Тодор Живков или братушките !

43

Анонимен

преди 6 години

Трудно е за тези, които нямат принципи. Те се разкъсват между слугуването и огромната вероятност повече да не помиришат властта.Най-лесно е някой да ти казва, а ти да не мислиш.Но всяко нещо има граници.Ние не сме парцали да вярваме в нещо, което не е доказано, а примери много и нито един от тях не е бил нито в наша полза, нито за Русия.Било е в полза на западния империализъм, в частност -САЩ.

42

до 41

преди 6 години

Ти не разбрали, че Левски не го е казал това?

41

съдба ,лош късмет

преди 6 години

Руснака мамата си трака ! Направи така ,че да сме коне с капаци ! Избиха цялата интелигенция на България и оставиха само необразовани русофили ,които настаниха във властта ! Целият български народ беше принуден да обича "братушката" !В учебниците и вестниците се пишеха страхотни басни за добрите братушки , и след всяко поколение българите вече наистина вярваха ,че е така !

40

Марин

преди 6 години

След като допуснахме Сидеров да управлява България демокрацията е в опасност. Той не е патриот, защото не защитава българските интереси, а защитава руските интереси, за което му се плаща, за да излезе страната ни от ЕС и НАТО.

39

обичам България

преди 6 години

До АнонименИ аз се включвам към вас и мога да твърдя ,че българи родолюбци като нас е имали и преди комунизма ! Левски също е бил като нас и е увиснал на въжето не заради революционната си дейност ,а за думите си - Който ни освободи ,той ще ни пороби !Ако Левски не беше казал тези думи , граф Игнатиев можеше да го спаси от въжето понеже е имал силно влияние в средите на османските властимащи !та мисълта ми е ,че Русия започва да ни малтретира още преди да ни е освободила !

38

Анонимен

преди 6 години

Снишаване му е цаката. Бурята ще отмине.

37

Анонимен

преди 6 години

До трудно ни есъгласна съм с тебе , но нека допълня нещо и леко да те коригирам . По-лошото е ,че вече сме болни на тема любов към братушката ! А най-лошото е ,че много добре знаем ,че братушката е виновен ,но въпреки това се стремим да го оневиним и да оправдаем действията му ! Това е резултатът от десетилетия и или столетие промиване на мозъците ни ! Добре ,че комунизмът падна ,та се появиха и българи като мене и тебе ! Вярвам ,че идните поколения ще мислят реално ,а не "от любов" към Рус

36

@

преди 6 години

На всичките социални партии на запад започна да им се вижда снасянето на пари от Москва през организации а те през офшорки.Мръсни пари за подривна манипулация. Както и лодките които през час акустурат в Италия са подпомагани от тия социални организации.Старата песен на нов глас.Полицията не може да направи нищо защото им казват расисти. Църквата е а ***. Капиталистите са империалисти. Познато ли ви е?

35

Членска карта №7

преди 6 години

До БКП = СМЪРТМного злобица и неудовлетвореност в теб, олум!

34

@

преди 6 години

Партия герб бе създадена да краде от евро фондовете и тя е продължение на бкп както и всички замаскирани партий в България от края на ссср. Затова и Европа се разпада заради такива комунистически държави в съюз с западняците. Не става престъпниците да са с нормалните хора и да ми крякат че запада им правил нещо.

33

трудно ни е

преди 6 години

да повярваме ,че "братушката" е окупатор , руши съседни държави ,незаконно анексира чужди територии и др. ! Дори въобще не искаме да вярваме в тези " западни антируски пропаганди " ! Всичко това се дължи на близо столетното промиване на българските мозъци като ни се внушаваше ,че руснаците са най-добри ,най-хубави ,най-силни ,най-демократични и прочие и прочие !