12

Анонимен

преди 6 години

Еврошефството ни свърши, ако не сте забелязали. Изложихме се и показахме, че сме бедни и телом и духом. Хубаво е, че стана така и всички единодушно направиха грешната стъпка

11

До 5

преди 6 години

Смени доставчика бе ***

10

Анонимен

преди 6 години

Жалки страхлив и,руснаците няма да ви пожалят ,нима ВСВ не го доказа !Борис остави съветското посолство накрая го отровиха точно оттам !

9

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли колко десен и проеврооейски е Бойчето! ?Той се прави на десен за да излъже 150 -200 хиляди десни да гласуват за него за да не дойде БСП на власт!Единственото което го интересува са СИК Пеевски и далаверите!Между него и БКП разлика няма.

8

87т687687

преди 6 години

До Анонимен 1 Яд ли ти е ???Защото сме троянки кон , затова спряхме всички проекти с руско участие и които бяха печеливши за нас

7

Анонимен

преди 6 години

И да не забравяме, че гражданинът на руската федерация средно месечно получава 15000 рубли което е равно на 420 български лева.

6

Анонимен

преди 6 години

Тая наша *** трябва веднага да бъде изхвърлена от ЕС и НАТО и да бъде пратена в сибирската *** където и е мястото! Да се радват всички русофили путинофили и комунисти и то без това май друго не е останало в тази държава.Така шеф може да построите паметник на Бойко както правят неговите братя в Киргистан и Казахстан а олигарсите подобно на руските ще ви свалят и последната риза от гърба. *** народ слаба държава.

5

БКП = СМЪРТ

преди 6 години

До Членска карта 7ЗНАЧИ ТИ, УБИЕЦО МРЪСЕН НАГЪЛ, ИСКАШ ГЕРМАНСКИ ПЕНСИИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ, ТАКА ЛИ? ОБЯСНИ КАКВО ЗНАЧИ ДА СМЕ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ? *** КАТО БЕЗРОДНИ ТЕБ ИСКАХА ДА НИ ЗАТРИЯТ И ДА НИ НАПРАВЯТ 16 РЕПУБЛИКА!

4

Членска карта №7

преди 6 години

До БКП = СМЪРТИ що трябва да се Европейска и какво по дяволите означава европейска!??

3

Членска карта №7

преди 6 години

"От нас се очаква да сме по-западни от Запада. А пък ние не можем да си го позволим съвсем, защото Русия има специфично място в българската народопсихология...Демек, небългарите им се иска, но не им стиска, щото все още има българи по тези ширини. До 2040 ще държим фронта, след това, каквото Бог даде!

2

Анонимен

преди 6 години

От самото му начало само гафове и скандали от Герб....

1

БКП = СМЪРТ

преди 6 години

Няма как да отзовем някого, защото БКП не са европейска партия. В ЕС и НАТО България е чисрто фиктивно, тя е троянския кон Русия в тези структури. Всички политици до 1 са от БКП!