63

Neznaen

преди 6 години

Toia deto gi e ostavil da bade ostoven natehno mesto da vidi kak e

62

Анонимен

преди 6 години

Очаквам скоро масово *** на коментари, които изразяват различно мнение от зелените фанатици.

61

Анонимен

преди 6 години

До КокоТи как разбра, че са взети субсидии за отглеждането на тези коне? Ще те светна, че за да получиш субсидия, животните трябва да се маркират, а тези не са, но нищо ти продължавай да лееш злоба и простотия, явно това ти е приоритет.

60

Анонимен

преди 6 години

До С.В.Да прав си да накажем фермера, загубил животинския си инвентар, вината му е безспорна, защото така казва някакъв зелен манияк, които е виждал кон многократно на снимка. Хайде вкарай малко мисъл - какво безобразие, какво унищожение? Ако ще съдиш някой, започни с природните закони. А относно фанатичните ти призиви, че мишките са по-ценни от хората, прозира много налудничева простотия, не е лошо да потърсиш психиатрична помощ.

59

Коко

преди 6 години

Европейски ценности тоя дето взема субсидии сигурен сам че дори и не знае каде се намират докато даржава не се вземе в раце и вазстанови наново сичко разграбено и опустошено от яловата демокрация това ще е

58

Анонимен

преди 6 години

Възмутително е че се организара такава едностранчива и целенасочена долнопробна кампания спрямо собственика на тези коне, който напрактика е голямата жертва тук. Но както се вижда на снимките конете не се маркирани, следователно собственика не е получавал евросубсидии, най-вероятно е някой любител манияк на тема коне, може би някой природозащитник.

57

Анонимен

преди 6 години

Въпросните коне са на братя Галеви. За тях са получени евросубсидии, само че накрая пак е станала българска работа "да взема аз едни пари, пък после потоп".И другият момент е защо са ги пуснали точно в този район, след като конете не са добре приспособени към подобни условия.

56

С.В.

преди 6 години

Докато има такива *** като някои от коментиращите тук държавата ще е на този хал. Интересува ни когато някой прави безобразия и унищожава живи същества.Това са престъпници които посягат и на хора.А който не му пука в такива случаи е същият ***. Да си трае и да не дрънка простотиите които му ражда празната чутура.Аман от съдистични ***. И една мишка заслужава повече живот от такива "хора". И ако такива *** бяха по грамотни щяха да знаят че в белите държави хората наказват и такива.

55

Макавей

преди 6 години

Кой е прибрал парите от европроекта.Кой депутат стои зад него.За едно улично куче се вдига вой до небето,а в този случай пълно мълчание.Кого криете?

54

Анонимен

преди 6 години

До С.В.Да разбирам, че според теб собстника умишлено си е унищожил животинския инвентар? Интересно какъв ли му е мотива - може би да разгневи *** еко-био ***? И ако не беше този цитирам ***, тези коне въобще нямаше да съществуват. Ех колко е лесно, ей така отстрани да съдиш и да организираш лов на вещици, без да знаеш какво в действителност се е случило - типично за зелените фанатици, вечно недоволни, вечно агресивни спрямо хората.

53

995

преди 6 години

То деца умират от глад вие за някви животни сте ревнали тцтцтцт селяни.

52

С.В.

преди 6 години

Никой от природозащитниците не мълчи. Кой се е опитал да ги спаси,нали не мислите че са държавните ***. А Закон има и е много добър и според него тоя *** трябва да влезе в затвора за 5 г. Несамо да върне парите но и да плати глоба 10 000 както е по закон. Някой беше написал че не било лесно да се живее в планината. Ами да не би насила да са го завлекли,дали са му хиляди и са го принудили да гледа 100животни. Никой не го е принуждавал мръсника, решил е да вземе парите и нищо да не работи.

51

Анонимен

преди 6 години

Хем да отглеждаме животните по био методи, свободни, хем да бъдат щасливи, хем всичко трябва да е естествено и накрая реване, че кончетата били умрели от глад!? Човек ще си помисли, че някой ги е вързал там и не им дава да се хранят и поят.

50

Анонимен

преди 6 години

И защо е целия този шум и парадиране? Каква е целта? Като ви е грижа за тези коне, си ги отглеждайте, защо трябва да занивате всички с маниите си? Надявам че за тази "акция" не са изхарчени публични средства, защото това е брутална злоупотреба с нашите пари. Утре очаквам да снимате умрели плъхове и с искане държавата да храни и обгрижва - тази лудост излиза извън контрол.

49

Анонимен

преди 6 години

До солейДа си дойдем на думата - уражай за НПО-тата е този случай, хайде сега рекет, хайде сега дарения от кухи ***, ех колко хубаво се получи. И кой собственик на коне ще ги унищожава умишлено? Кой ще си унищожава бизнеса умишлено? И думата хуманизъм означава любов към хората, тоест използването на съчетанието хуманност към животните, говори за доста нисък интелект.

48

HeinrichHimmler

преди 6 години

Не сме народ, а ***! Българите сме стадо овце, което е неспособно да отстоява собственото си мнение. По-лесно ни е да негодуваме, отколкото да направим нещо, за да променим статуквото. Няма как да прогресираме, докато не вземем съдбата в собствените си ръце и като народ и общество не излезем и не вземем по право това, което е наше - правото на свободен избор в държавата ни и нетолелирането на мутри, които за последните години не просто окрадоха държавата, а окрадоха НАС! ДОКОГА БРАТЯ, ДОКОГА ?

47

ШибиРиби

преди 6 години

На луканки и на пържината млади кончета пият вода

46

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак инфантилни истории за кухи ***! Това е природата, нали искате дива природа, нали искате да живеете природосъобразно в хармония с природата, тогава добре погледнете снимките защото това е природата, сурова, безчувствена и безпристрастна. Щом тези коне не могат да оцелеят сами, значи нямат място на този свят, това не ви е захаросано филмче или приказка, или се бориш и оцеляваш, или губиш и умираш.

45

солей

преди 6 години

Този пишман собственик е за затвора. Фондациите които се занимават с това да го съдят за нехуманно отношение към животните и ако е взел субсидии да ги върне в троен размер. Нямам дума с която да го квалифицирам..от каква порода е самият той!

44

Ники

преди 6 години

В Тетевенския балкан е пълно с такива коне. Използват ги за сваляне на дърва. Жестока експлоатация, без никаква храна. Зимата ги натирват в балкана да се оправят както могат. Счупят ли крак направо ги убиват. Някои даже са със спънати крака. Може да ги видите редовно на пътното в прохода Рибарица-Шипково. Има доста пътни инциденти с тях. Защита на животни, "Четири лапи" ... ала бала