83

Ето ви пример:

преди 6 години

Така умират "държавните коне".....ОБГРИЖВАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА!Поуката е:Дойде ли време "държавата да се грижи за тебе"----"УМИРАЙ БЪРЗО"..за да не се мъчиш , като "държавен кон"!ДЪРЖАВАТА ---НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ "ДОБЪР СТОПАНИН"!!!

82

гого

преди 6 години

не мога да разбера защо толкова се възмущавате??? Всеки ден по кланиците се избиват хиляди животни, но на никой не му трепва душата от това. Мнозина от вас, които сега се възмущават за мъките на конете ще седнат вечерта с мръвки на трапезата, от също такива животни, умрели в мъка.Собственика на конете не вижда в тях нищо повече от вас, които не виждате мъката и страданието зад кюфтето и наденицата на масата ви...

81

vlady

преди 6 години

За съжаление компетентната институция няма как да разгледа случая поне до първи април - започна Страстната Седмица. Доброволците следва да сезират архимандрит Исахак Похосян след тържествената литургия идващата неделя.

80

TheProducer

преди 6 години

До БС, причинно-следствената връзка е елементарна: това е възможно 1. поради примитивност и 2. заради липсващ контрол. Кой е отговорен особено за второто? Правилно, изпълнителната власт. Кой управлява изпълнителната власт? Къде тук е загадката, не мога да разбера. Дори не навлизам в спекулации за закупени гласове. Но е факт, че има местни феодали, които си позволяват (почти) всичко. Защо ли? Жалко за животните.

79

Анонимен

преди 6 години

До БССамо това остава, да дадем абсолютна власт на зелени маняци, които да рекетират и съсипят и без това малкото бъларски фермери. И няма такова нещо, че някъде по света, са дали власт на такива вас, това много долнопробна пропаганда. Проблема е че хората се откъснаха от реалния свят, те смятат че света може да е изцяло розов, без проблеми, смърт и т.н., а същевременно всички да живеят в блажнство, но лошото е че природните закони не го позволяват, а те са непроменими.

78

Гробокопач

преди 6 години

До БСВсичко е политика, мойто момче, абсолютно всичко. Ако не си узрял, за този факт, няма да оцелееш в България. Дори да не са *** коне, са коне на тип, спечелил проект при ПП ГЕРБ. прокетите с епечелят, не за да се свърши неква работа, аз а да се вземат парите. Това са реалностите.

77

БС

преди 6 години

До ГробокопачЗа това не ви вървят нещата, във всичко виждате само политика. Какво общо има ГЕРБ с умиращи и не добре гледани коне. Не останаха ли истински хора в БГ? Само политика и пари ли ви интересуват. Нали вие не сте политик или депутат, защо говорите и разсъждавате като тях?

76

Анонимен

преди 6 години

Собственика е много лош, че въобще е развъдил тези коне, сега да го изядем с парцалите, за това че ги е пуснал на свободна паша, много градивно и интелигентно. Да забраним въобще всяка форма на фермерство и да приключим темата.

75

БС

преди 6 години

До анонимТрябва да се дадът повече права на организациите за защита на животните, така както е в по-развитата част на Европа. И тези права да се обвържат със закони. Ако беше така, тези коне отдавна да са конфискувани щом не може да ги гледа.

74

Анонимен

преди 6 години

До С.В.Ти пък как разбра какви са конете - домашни или диви? Ако бяха затворени в кошари, защо били затворени, а не на свобода, ако са пуснати свободно, защо били оставени без грижи, безкрайното реване на зелените маняци. В Нова Зеландия добитака се отглежда изцяло свободно, интересно защо там може, а тук не може. С такива анимационни герои като теб, излязли директно от някоя захаросана детска приказка, нормален дебат е невъзможен, нищо общо с реалността, той си иска розовия виртуален свят.

73

С,В.

преди 6 години

До коментар 70. Който и да си не си нормален. Затова съветвам подобни умници да се образоват. Прочетинв интернет ако можеш да пете. И да, абсолютно едно животно независимо какво заслужава повече да живее от такива първобитни същества като теб. Основнито пак подчертавам е простотията е селендурския манталитет. Това че има екземпляри с развитието на дноклетъчно незначи че всички са такива. Живей си в дупката,от там за някои хора няма излизане.

72

Гробокопач

преди 6 години

До БСНаивник;))) Собствнеиците осигуряват гласове на изборите на определени политически сили, включително и ГЕРБ.

71

Гробокопач

преди 6 години

Демократичната общност д асе погрижи за тях, защото това с аконете на членовете на демократичната общност, бъдещето на България - ромале-***. Традиция е зимата те да остават горе. Ромале спестяв апари з арана и транспорт, з ада ги сваля долу. А ромале, горе, работи за обръча от фирми на някоя партия. Сече дръва. Зелените, сега ли узряха,з а тоя факт?

70

БС

преди 6 години

До МИТрябва да се постъпи спямо Европейските закони и практики, и то бързо. Конете се конфискуват и собствениците се дават ха съд.

69

Neznaen

преди 6 години

Vse pak e jiva dy6a kato gi ima6 trebva da se gledat toia trebva da se nakaje

68

ася

преди 6 години

айде сега институциите да върне този използвач всички пари дето е взел до сега...давате пари без контрол след това затова и кьораво и сакато ето как гледат животните....дано доброволците и организациите успеят да спасят малкото останали.от 100 само 30....представете ди какъв *** е този "гледач" на животви...как може да съществуват такива хора

67

МИ

преди 6 години

Срам ме е , че е от нашия прочут род Пищалови, дал толкова достойни българи-известни личности в българската наука и изкуство!!!

66

С.В.

преди 6 години

До коментар 50. Умнико, това не са диви коне,а такива за които поредният *** е взел пари за да ги гледа. Точно заради такива профани които го защитават той си позволява това. Ако знаеше че нормалните хора ще му потърсят сметка,щеше да се замисли,ако има с какво.И колкото и да им е неприятно на тези негови "защитници" хората на които им пука за това което става у нас се увеличават.Не лошо малко да прочетете,а не само да си подпирате междукрачието.

65

аноним

преди 6 години

Собственика се казва Петър Пищалов

64

Питащ

преди 6 години

Собственика на конете Петър Пищалов в интервю за АГРО ТВ на 28.09.2017г. ,казва, че е " насочил изцяло бизнеса си към съхранението на местни български породи животни. И това е част от неговата житейска позиция - да се къта всичко българско - вяра и традиции, да се вдъхне живот на запустелите села". Така ли стават нещата г-н Пищалов?????