43

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО Джонсън е ***...

42

Да бе,

преди 6 години

Вероятно,може би ......Това не са доказатекства, а подла клевета. Цял свят вижда омразата на тези интриганти към Русия и Путин. Силният опонент винаги се превръща във враг.Путин е най- великият политик на нашето съвремие. Това не могат да му простят.

41

Анонимен

преди 6 години

До ХмМожеш да се пробваш за кмет на Лондон, с толкова акъл отговаряш перфектно на посочените от теб изисквания.

40

Анонимен

преди 6 години

Пyтягата много вдигна реномето на Русия и руснаците. Дотолкова че Русия и руснак станаха мръсни думи, а когато срещнат руснак хората си плюят в пазвите все едно че са срещнали рогатия.

39

цирк

преди 6 години

Жалка работа са Англичаните,жалка...

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Къде са доказателствата за вината на руснаците???Доказателствата са в гащите на Борис Джонсън можеш да отидеш да ги прелистиш.

37

Анонимен

преди 6 години

Руснаците в никакъв случай не могат да направят това. Вероятно македонците имат пръст.

36

zeus

преди 6 години

Гьобелс има достойни наследници в лицето на САЩ, Англия и ЕС. Едни и същи лъжи се тръбят по всички медии, докато не станат "факт", а министерството на истината на Габриел следи случайно някой да не напише нещо вярно.

35

Анонимен

преди 6 години

Краварите откраднаха много химически оръжия от Саддам по всичко личи че са краварите.

34

Бг мен

преди 6 години

Ей циркаджии стига с тоя политически цирк и клоунада. Бездарна - такава че ви смее целия свят. На всички им е ясно че сте го отровили вие - нали толкова ви трябваше повод за влошаване на отношенията-пък и точно преди изборите. Хората вече не са ***,руснаците можеха много отдавна да му видят сметката,бил е сума години в руски затвор.Единствения на който това е нужно точно в момента са англичаните и всички оголтели русофоби.Палячьовци може само някой неграмотен танзаниец да излъжете *** и негоне

33

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата за вината на руснаците???

32

Анонимен

преди 6 години

Рошавия го напраска предизборно на кандидата за президент на велика Русия Владимир Владимирович Путин. Хаирлия да е след това напраскване няма начин да не го изберат.

31

Анонимен

преди 6 години

Ингелизите съвсем изтрещяха.............не могат да си опазят шпионите, после Путин им виновен!!!

30

Идеалитст

преди 6 години

Запада отговори на Путин за хвалбите му с хиперзвуковите ракети. Да вземете да измените сценария на тази долнопробна продукция' Този филм го гледахме преди 15 години с Ирак, после се опитаха да го пробутат за Сирия. Много са посредствени западните политици. Имах някаво уважение Джонсън, той се оказа квартална клюкарка.

29

Анонимен

преди 6 години

Противниците на Путин скочиха да го обвиняват без доказателства....Само глупави хора могат да вярват на лъжи и манипулации!

28

А

преди 6 години

Тия от Острова съвсем итрещяха, начело с Борис и Тереза ! Очевидно е че и те и САЩ от преди Доналд се опитват да манипулират целия свят с шантажи и лъжи. Толкова държави "освободиха" че сега там има само война!

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя перко горе с мръсната коса прическа "аз съм откачен" и той тръгна да дава акъл, пък и да се кълне ИСКРЕНО в любов към руснаците. Ама Бобчо, вече ги няма руснаците от времето на Елцин и Горбачов. РУСНАК ВЕДНЪЖ СЕ ЛЪЖЕ. Повярваха ви след 90-та, защото заради ужасната воена разруха и непрекъснатата западна заплаха след ВСВ, хвърлиха всичко за отбраната си, руснакът понесе жесток дефицит на битови стоки... Сега това го няма - хем СА СИЛНИ, ХЕМ СА СИТИ. И с презрение слушат западните пошли лъжи.

26

До 24

преди 6 години

Бре тая Русия. Все се разпада и още не се е разпаднала. И като е толкова "слаба" и "незначителен фактор" защо ли все й обръщате толкова много внимание.

25

Анонимен

преди 6 години

Интересно обвиненията в британските съдълища съдържащи "според нас най-вероятно", съпроводени с липса на извършител и гадаене за името на поръчител, завършват ли с присъда за обвиняемия?

24

Анонимен

преди 6 години

А тоя на снимката кой го е отровил?