63

Анонимен

преди 6 години

До :):)Никой не може да бъде толкова зле и толкова ограничен колкото един руски слуга като теб решен да обслужва господаря си до последния му дъх. Абе откажете се един път за винаги от най-големия враг на човечеството Русия. Как може такова падение, вие хора ли сте или плазмодии.

62

:):)

преди 6 години

До АнонименТова не го ли писа преди ден?Даже и обидния речник ти е ограничен!Лееле колко си зле!

61

:)

преди 6 години

До Анонимен"А ти..." Аз смо загатнах колко си зле, но ти не пропусна да го демонстрираш.Еми благодаря за илюстрацията!

60

ХА ХА!

преди 6 години

И ингилизите си имат Жорж Ганчев, но зъл и тотално неадекватен.

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИскаш да кажеш, че като е правителствен служител трябва да е като наш ББ?У ваше село може и да е така, но дето претендират да са елит ...

58

Анонимен

преди 6 години

Искаш да кажеш, че като е правителствен служител от устата му се лее самата света истина ли? Абе верно на вас ушaнките ви са нахлупени до сливиците...

57

Тежък Сокол

преди 6 години

63 Кой ти каза че е така , точно напротив , Русия си е виновна и то не Русия а Кремъл сиреч Путин

56

Анонимен

преди 6 години

Много мистериозен избор на оръжие за отстраняването на Скрипал. Някакъв съмнителен Новичок. Защо не по-логичния VX например, с който бил убит Ким Джонг на летището в Малайзия, и не само той. Хем е британско откритие, изпитан в близката до Солзбъри лаборатория Портън Даун.

55

Анонимен

преди 6 години

64 Как да не е истина , това са англичаните , те знаят много добре какво правят и никога не биха се изказали неподготвени. Ачик ачик си е

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Откога казването на истината"Всъщност НЕ Е ИСТИНА и ти го знаеш и другите зелени го знете,А е "непростимо нарушение на дипломатическия етикет" защотото го казва правителствен служите, а за такива като теб е норма и надница.нали така?

53

ПУТИН Е ВЕЛИК!

преди 6 години

Показа истинското лице на "цивилизования" запад!Какво стана?! Убиеца вика - дръжте убиеца! Което го прави и невиждан наглец!

52

Анонимен

преди 6 години

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков нарече обвиненията на Лондон към руския държавен глава "непростимо нарушение на дипломатическия етикет", посочва ТАСС.....Откога казването на истината за бояршниколочещите е непростимо нарушаване на етикета?!?!

51

Сталин

преди 6 години

За правилността на поетия път съдете по отчаяните обвинения на враговете си!

50

Анонимен

преди 6 години

57 Путин е не само за резил

49

Анонимен

преди 6 години

58 Как да не знае

48

за Джонсън

преди 6 години

бг пословица:Никога не е късно да станеш за резил!

47

Виновни са САЩ

преди 6 години

Путин е бил поразен от американско БОВ в Дейр-зор наречено Старичок. Приятелят на Путин Шойгу му предложил антидот от запасите на Червената Армия Новичок. Но тъй-като Путин е известен хитрец решил преди да го приложи на себе си да го пробва върху врагът на Русия Скрипал и те така стана белята, те за това и в руската Дума обявиха че за всичко са виновни САЩ.

46

Хм

преди 6 години

До АнонименБих се пробвал за кмет на Лондон,но имам езиков проблем!И не става въпрос за владеене на английски, а на по-разпространените в столицата на UK урду и хинди.Не ми се удават тея езици и това си е!

45

Паметлив

преди 6 години

Добре де,тия не могат ли да измислят нещо по-различно от старата песен(доказано фалшива) за хим.оръжия?То стана вече банално!Размахване на епруветки и чак след години признание,че е лъжа,когато е късно да се поправят поразиите.Впрочем,вчера при превземането на квартал в И.Гута бе намерена доста добре оборудвана лаборатория за производство на хим.оръжия.Най-вероятно бързото настъпление на сирийската армия е провалило подготвяната провокация с химическа атака!

44

Мишо

преди 6 години

До циркНе само англичаните, а и нашите медии. Гледах новините по Б ТВ, брутална пропаганда. Запада бил уверен във вината на Русия, нищо че няма доказателства, а и ние сме уверени.За какво са ни доказателства! Запада все повече прилича на Светата Демократична Инквизиция на която доказателства не са нужни, защото винаги е права.Струва ми се, че се връщаме обратно във средните векове.Нека лова на вещици започне сега!