83

Анонимен

преди 6 години

Турчинът да даде доказателства е не вероятно може би

82

анонимен

преди 6 години

какво ще стане в понеделник русия спира газта за европа и започва турция даснабдява интересно ще стане нали си играят на санкции хаиде да видим резултата

81

снимано е сичко

преди 6 години

у нас са засечени спец акции провеждани чрез келнери и бармани срещу важни експерти .Отровени са всички еколози,лекари ,политици на безплатни семинари във вип хотели и ресторанти.подават им разтворими хапчета,мирко чипове нано микрофони през напитки и храни..Убииствата пред дискотеки се правят с обемно обсебване срещу маркирани за убиване поени с спец наркотици в дискотеката/хапчето в напитката или в чашата с лед.снимани са извършителите

80

кротко

преди 6 години

нема как да се отрови човек в ресторант без да бъде сниман извършителя.ВКл келнер,барман,готвач

79

Анонимен

преди 6 години

Само да не забравят за предишните обвинения за избирането на Тръмп от руснаците. Новата тема може да им хареса повече и да забравят за старите западни ценности.

78

според снимки

преди 6 години

ЦЕлта е Москва да въведе тежки санкции срещу Запада заради окупацията на ЛИтва,Латвия,Естония и Украйна иотравянето на стотици милиони съветски важни граждани със спец наркотици и ваксинации.С окупирането на най важната руска республика Киевска русия и последвалите зверски бонбандировки на ДОнбас с десетки хиляди жестоко убити и ранени се целеше ядрена война .

77

ИМА диверсия

преди 6 години

Ползват за набеждаването спец наркотици отровили терезка мей Джонсон и други през нарочно наркотизирани хартии и дръжки на врати.Същия спец наркотик е засечен да трови лидерите на срещата на върха на НАТО в ЛИСабон .Последва нагла подкрепа на метежи в Тунис,.Египет,Либия,Сирия,Йемен ,Турция и Киев.Западните лидери заемаха една и съща набеждаваща и подстрекаваща метежниците позиция..

76

Анонимен

преди 6 години

Абе тия англичани случайно да са чували някога за думата-ДОКАЗАТЕЛСТВА.

75

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

74

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха Путинова Русия...Докога ?

73

Анонимен

преди 6 години

"да нареди използването на нервнопаралитично вещество по улиците на Обединеното кралство, по улиците на Европа, за пръв път от Втората световна война насам"___________________________________________________________Борко, това си е откровена шиз0френия.

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90А ты полный мерзавец и лжец и повторяешь западную клевету

71

Анонимен

преди 6 години

До 90 Анонименфакта е , че си нежен со ро сои ден софииски джендар . Носиш ли женско бельо ?

70

Луда КРАВА

преди 6 години

Рижавия *** е ЯЛ месо от ЛУДА КРАВА.

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен89 Но това не отменя факта,че Путин е хръднокръвен убиец и лъжец.

68

Анонимен

преди 6 години

Тотален клoун е тоя. Само един червен нос му трябва, всичките други атрибути са му точно - и от към визия, и от към акъл.

67

???

преди 6 години

Струва ми се че Путин го е преместил като е чул фъфленето на тоя ***.

66

Анонимен

преди 6 години

Президент на държава ще дава задача да се премахне пенсиониран плъх? Този да не препил с нисковъглехидратни безалкохолни? Кой президент ще се занимава с оперативна работа на ниско ниво? Президентът си има много по-отговорна работа от това да вади нож на умряло куче. Това да не ти е Лаййнистан (Ню Колониал Майммуностан), че да им разправяш къси разкази на приммитивни тварри от гз на географията? Какво стана с британския шпионин намерен самозаключил се в куфар? Кой ви сЪра в гащите пак?

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя и англичаните от едно време го знаят, че не е у ред и се бъзикат с това.

64

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали най-вероятно Путин е поръчал това или най-вероятно британският външен министър е пълен *** :) А иначе сериозно - УК тотално ос*аха БРЕКЗИТ-а и сега правят какви ли не глупости за отвличане на вниманието. Ясно е, че европейците им го нафраскаха по всеки спорен въпрос и връщане назад няма, това с отровата е поредния им жалък опит за внимание и съчувствие. Нямам търпение това недуразумение на държава най-накрая да излезе от ЕС и да не им слушаме идиотиите никога вече.