142

Анонимен

преди 6 години

Гръбнакът на тази нация е българският етнос.Винаги е било така.Искам моят етнос да живее достойно.Трябва ли да се притеснавам, че не съм ром или турчин?Защо? Притеснява ме, че сред подрастващите в тази държава децата от моя етнос вероятно са малцинство.Това ме прави нещастен.Това значи ли, че съм расист?

141

Влади

преди 6 години

Браво на германеца, май всичко е вярно, обаче.... Този същия журналист забравя, че след ВСВ Германия(Западна, че и Източна, но и за нея също) е победена, смазана страна, с много лоши спомени у съседите. Но въпреки това, Западът проявява благородство и прагматизъм и и позволява да се изправи на крака. Още по-вече, заради минимални военни разходи да стане водеща икономика. А сега се изявяват като големи ментори. Въшката като се наядяла, излизала на челото!

140

ДА ТЕ СВЕТНА:

преди 6 години

НИЕ НАРОДА --НЕ СМЕ ЕВТИНИ !НА "ЕВТИНИ" НИ ПРАВЯТ ТАКИВА КАТО ГУМЕН И КРУШОВИЦАТА , ГДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРОДАВАТ ЗА КРЕПОСТНИЦИ НА ка.ПУТИНА!А, ТЕ СА "ЕВТИНИ-те" ...ЩОТО СЕ ФЪРЛЯТ И ВЪРГАЛЯТ В КРАКАТА НА ВСЕКО ТРЕТОКЛАСНО ЧЕНГЕ И ...ПОП0-МЕНТЕ ОТ РУСИЯ!

139

Щирлиц

преди 6 години

Добре,че свалиха Тодор Живков,защото днес можеше да изглеждаме като Китай.А германците да си плямпат на немски с конете.

138

До 146

преди 6 години

Ти куx ли си бе брат, не е проблем града а управлението. Коптор можем да направим от всеки град. Войнстващата посредственост се вкорени в държавното управление благодарение на ниското интелектуално ниво и първосигналността на българина. Отначало беше хляб и зрелища, сега са само зрелища .. и тоя първосигнален народ за щастие ще ритне като магаре боко по кратуната на следващите избори. Той и неговите ПиАр-и май още не разбират какъв пожар гори под краката им щото за сега само малко дим виждат.

137

Анонимен

преди 6 години

Когато имате самочувствие на *** и се държите като *** дори да сте диамант, ще сте евтини.Като идете да си продадете мозъците в Германия-ще сте евтини, защото се продавате.Нещата, които не се продават, са безценни.Лекар съм и имам уникалната привилегия да лекувам българи.Парите не са всичко на този свят.Искам повече.

136

Къв Рим ,бе..ха,ха,

преди 6 години

У СОФИЯ--- Константин е идвал да си мие краката с минерална вода ....от миризливите сандалети...!А , до вчера там се плацикаха хомосоциалистите за да си чешат червената краста и да си бъркат по дупките , КАТО ТОШО И БРЕЖНЕВ , ГДЕТО СЕ ЦЕЛУВАХА УСТА-В УСТА!!

135

Анонимен

преди 6 години

Добре пичове а кой град да е столица на България??

134

До 144

преди 6 години

Грешиш, първото нещо е автобус от 73-та година, който те извозва от самолета до терминала. Това е достатъчно дори за гастербайтер със средно образование да се самозапали.

133

Анти-чалга, анти-шоп

преди 6 години

Първото нещо което виждат чужденците кацайки в София е суперлуксозия квартал с верни гласоподаватели на ГЕРБ "Хр. Ботев" и задръстения от автомобили булевард "Източна тангента". Достойното европредседателство!

132

Анти-чалга, анти-шоп

преди 6 години

София е пълен ***! Най-калната и найфекалната столица в Европа!

131

Анонимен

преди 6 години

Сердика е моят Рим!-това са думи на Константин 1.Помнете историята си бе, мекерета!Няма по-вредни племена в Европейската история от немските!На тези Господ им е издухал мозъка, бива ги в технологиите, но дотам.И едно да знаете:няма свестни протестанти, всичките се мислят за по-християни от вас.

130

До 140

преди 6 години

Абе ти чувал ли си, че д-р Милев, шеф на комисията по здравеопазване в СОС си нареди неговите хора за шефове на общинските здравни заведения, които след това купуват апаратура само от една фирма? А чувал ли си на каква цена се "ремонтира" Дондуков? София е едно гоуемо село в сравнение с избран от теб град в западна европа. Оставям те в размисъл и мисловен напън, болезнен и щипещ.

129

Анонимен

преди 6 години

Абе ти чувал ли си за Сердика и Средец?!А знаеш ли, че София в момента е 15-и по големина град в ЕС?А да знаеш, че Константин 1 е избирал между Сердика и Константинопол, коя да е столицата на Източната Римска империя?!

128

Ама БОки

преди 6 години

Вече не моеш да се снимаш по кимоно, нито на висилка. Моеш се снима с Ердухан между добрички суджуци и магнолии. Не забравяй да пратиш самолет да вземе някой бистришки тайгър и той да се снима с вас. ПС: не забравяй филията с мас. ДАEБА БОKO ПРЕКАЛИ!

127

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХахах, миризливите германци със скъсните къси кожени *** ще ми пишат, че София била заспало село. Втория най стар град в Европа---------А бе ти виждал ли си снимка на София от преди 100 години. Какъв стар град, к'ви пет лева. Едно едно кално село с двайсет къщи.

126

Анонимен

преди 6 години

Черна гора и Косово са с валута евро, защото са си го заработили т.е.имали са възможност да "предадат" Сърбия.Историята се повтаря:след Освобождението великите сили са взели решение на Балканите да няма голяма славянска държава тогава България, а в наше време голямата славянска държава беше Югославия- разпаднаха я.Империализмът т.е. глобализмът е финансова пирамида-старите членове печелят от включването на новите в схемата.Ние сме периферия, защото не може да се включи Турция в играта-засега.

125

АМА БОКЙО Е ГАЗАР

преди 6 години

Изгони ЧЕЗ от БГ, с риск да осъдят държавата за стотици милиони и да продадат евтино на Пеевун. БАЦЕ, ВЕЛИК СИ ВОЖДЕ. СХЕМАТА ТИ Е В КРЪВТА. А МОЯ БЛОК КОГА ШЕ САНИРАТЕ? АЕ ТЕ ПАРИТЕ ЩЯХА ВМЕСТО ЗА САНИРАНЕ ДА СТИГНАТ ЗА АЕЦ ДОСТРОЯВАНЕ АМА БОКО ВИЖДА ПЕРСПЕКТИВА В 40 ГОДИШНИТЕ ПАНЕЛКИ ВМЕСТО В НОВА АЕЦ. АРЕ БАЦЕ, МАГИСТРАЛКАТА ТЕ ЧАКА, НЕ ТАЯ ДО ГРЕЙТ ТЪРНОВО А ТАЯ НА МАСАТА.

124

софия е Кенеф

преди 6 години

да пикая на гнусната смрадлива софия.прав си е авторътдори и най-забутаното село в Румъния или Сърбия е като Лас Вегас в сравнение европейския нужник софиягнус ме и ме срам , че тоя смрадлив коптор е столица на нашата държава

123

НА БОКЙО ПРИАТЕЛИТИ

преди 6 години

ОТ ДЖЪРМАНИТО ВИКАТ - МНОО КОРУПЦИЯ БАЦЕ, НЕ СТАА ... БОКО ВИКА: НЕМА КОРУПЦИЯ, НЕ ВИДЕХТЕ ЛИ, НАЗНАЧИХМЕ АНТИКОРУПЦИОНЕН ШЕФ И ТОЙ ДАЖЕ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА МИШЕ БИРАТА .... *** БАНКЯНСКАТА ***.