122

НЕ!

преди 6 години

НЕ, НЕ ИСКАМЕ КИРЛИВОТО ЕВРО!

121

Комитата

преди 6 години

До юнал джемилов ТИ защо се върна от "ГОЛЯМАТА СКурзИЯ"много ли те ОБИЖДА ХА .сега тук ще те правим бригадир в СВИНЕФЕРМА

120

Юнал Джемилов

преди 6 години

До JokoМравката не може да прегазе слона зайко от мен да знайш

119

Уйдоколенко

преди 6 години

Умяли сме ти за аканото евро и сега сме сомалийци та да станем двойно по бедни.колонизатори

118

Joko

преди 6 години

До Юнал ДжемиловКолкото до Тел Авив си в голяма грешка ! Евреите ще запалят не само фесовете, но и потурите на аскера !

117

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Добре, `айде сега бавареца да обясни как, без да пита за разрешение, ЧЕРНА ГОРА ВЪВЕДЕ ЕВРОТО за национална валута и тази мини-държавичка още не е фалирала???

116

Юнал Джемилов

преди 6 години

До АнонименАскера до 2 часа е в софия, до 2 дена в Атена и до 2 седмици в Тел Авив

115

Panov

преди 6 години

До АнонименДа бе, то най-старият град, най-дълбоките дупки, всичко най-най. И най-беззаконната държава, да не забравя. Кога най-сетне такива като тебе ще узреят, че не е толкова важно колко била стара БГ, а какво представлява в момента, сравнена с други страни. Това е жалко, страни, много по-скорошни от БГ, са страхотно уредени, и който познавам, все натам бяга. Пък нека БГ да е най-старата. И какво от това? Какво помага това на нормалният БГ гражданин да живее добре? С НИЩО!!!

114

ЧЕПаев

преди 6 години

Как така заспало сЕло бре? ДжендерАла къзА, че сме много напред, *** нема като назе у цЕло Мехико?!?! А оная с бееНветата ... дето и дали колИ, дето по телевизията я дават и разпрАя, че преЦЕдателстФото, на юро... на юровизията, било вървело мн. добре. И ко са, рано било, а.... ние им праим преЦЕдателство, а те - село било.... село, ама, ' найш ли колко такива £?$ имаме? (Некои само, останалите - електората, ... да се опрАят.) АЗ не мога да мисля за 'сички.

113

До ЗАрезан

преди 6 години

Ти кога си идвал в софия бе ефенди ,та знаеш ,че е село .Защо не замина " С ГОЛЯМАТА СКурЗИЯ"

112

Анонимен

преди 6 години

До Юнал Джемилов-Турчин да ви не подпукат гърците и отдолу ВЕЛИК ИЗРАЕЛ?

111

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ви трябват евра, не ви трябват, ама защо 3 милиона българи и българки отидоха да мият нужници и да проституират за евра в Германия в западна Европа като не ви трябват, а тутманици?---Ами какво да правят хората?Европейците печелят от България,сринаха им икономиката и сега българите ходят да работят в Европа,а и не само българите.Все едно аз да питам какво правят чуждите ЕРП-та,молове и други подобни в България.

110

Язе

преди 6 години

До АБЕ , ЯЗЕ...Ами да, човек съм. Но като ти гледам коментара ти май си от маймуните. Но не се притеснявай тук е БГ ние не сме фашаги а човеци и не трепем маймуни. Даже им позволяваме да пишат в нета.

109

АМИ , ТАКА Е...

преди 6 години

...И ЛИСИЦАТА КАЗАЛА ,ЧЕ ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО....КАТО ВИДЕЛА ПЪДАРА!ПРАВИ СТЕ--ЗА ЕВРО СЕ БАЧКА...И ТО ЯКОООО....!НЕ Е --КАТО У КРЪЧМАТА, КАТА ДЕН....ХА,ХА,ХАААААААААААА

108

Стамат

преди 6 години

Амчи тя София и сега е изостанало балканско село :-D

107

Анонимен

преди 6 години

До Юнал ДжемиловАма ние си харесваме нашето село България,бе!И Истамбул ни е наблизо,ако решим да се разходим.Ако не ти харесва не идвай в България.Изобщо на всички,които не им харесва в България,свят широк,пътища много.

106

ПРАВИ СТЕ, БЕ...

преди 6 години

МЕНЕ МИ НЕ ТРЕБВА ....ИМАМ СИ ГО КЕШ..И НА БАНКА!!

105

Анонимен

преди 6 години

Не ви трябват евра, не ви трябват, ама защо 3 милиона българи и българки отидоха да мият нужници и да проституират за евра в Германия в западна Европа като не ви трябват, а тутманици?

104

Анонимен

преди 6 години

Хахаха,като гледам,изтрепали са се да искат евро в България,че и в Чехия и други държави.Видяхме какво стана с Гърция и южна Европа.

103

Анонимен

преди 6 години

Хахах, миризливите германци със скъсните къси кожени *** ще ми пишат, че София била заспало село. Втория най стар град в Европа. Когато у нас с писали на български като един от четирите официални признати езика в европ, Карл Велики е разговарял на немски само с конете си. Пък и еврото ви си го за. врете там между бирените халби омазнени между свинските крачета. Дъга дъгея.