162

Анонимен

преди 6 години

А ДивЕлт как ще коментира факта, че именно немската държавна фондация Ханс Зайдел направи възможно това корумпирано управление?

161

Анонимен

преди 6 години

всеки знае б.лгаристан на кво дередже е

160

Анонимен

преди 6 години

Германец да нарича София "село" е като някой сенегалец да нарече италианец "сигойнерин".В Германия като изключим Мюнхен всичко друго е СЕЛО.

159

Анонимен

преди 6 години

Тоя, дето е писал статията сравнява 2007-*** - годината, когато ГЕРП взеха общинската власт в странатя, а две години по-късно взеха и законодателната и държавната власт.*** майче не е живял по това време , щото всеки, който си пази сметките за ток, бензин, парно и някоя и друга бележка от магазина ще си направи сметката, а тя е , че оттогава плащаме за едни и същи неюа двойно, а на нас за един и същи труд ни плащат същото. Разликата е в джобовете на Вожда и придворни от ГЕРП.

158

Анонимен

преди 6 години

"балканско село" хаха

157

А бе

преди 6 години

Какво пък не харесват от БундесХалифата?Баце папка(еврофондове) и слушка!Какво повече искат?Може би да им приемем "бежанците"?

156

Тото

преди 6 години

До Влади-Ти като си грамотен затова ли си шофьор за 400 лева а *** чистачка в читалището?

155

До 168

преди 6 години

Влади, само тези две изречения ли успя да съчиниш за 30 минути?

154

Тото

преди 6 години

До Влади-По-голям жабок от тебе няма и може да поздравиш майка си миналата година ги хванах за *** когато чистеше смета.

153

Влади

преди 6 години

Една жаба тук,при това неграмотна, се опитва да ме провокира. Всичко хубаво на майка и.

152

До 165

преди 6 години

Не ме разбирай погрешно, ние си се справяме, ама най-боли като ти вземат пари от джоба за тикви, а най-лошо е когато тикви ти вземат пари от джоба. Абе аз щях да питам, баба ти с колко пенсия е? Или викаш те са разумни и можещи, ще се оправят!

151

ДА,БЕ..ХА,ХААА

преди 6 години

ПУКА МИ ЗА ВАШИТЕ ДАЛАВЕРИ И ПРОСТОТИЙ ....!ГРИЖА СЕ ЗА СЕБЕ СИ --И НЕ ЧАКАМ НА ДЪРЖАВАТА !ДЪРЖАВАТА Е ЗА --СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ , СЛАБОУМНИТЕ И САКАТИТЕ!УМНИТЕ, РАЗУМНИТЕ И МОЖЕЩИТЕ ---СЕ ОПРАВЯТ САМИ!!!НАЛИ ЗНАЕШ , ЗАЩО НА ВЪЛКА ВРАТА МУ Е ДЕБЕЛ...??!!!/..защото си върши работата сам../

150

Анонимен

преди 6 години

До Влади-Влади момче запомни от мен както и другите драскачи като теб германеца е недостижим ние никога не ще бъдем сила като Германия,Турция и Япония сега сигурно се чудиш защо и Япония и Турция ами елементарно това са държави а ние сме гето!!

149

158

преди 6 години

МЪЖАГА, НЕ ПИТАЙ ТИ КОЙ ГО ПРОДАДЕ КРЕМИКОВЦИ А ПИТАЙ НА КОГО ГО ПРОДАДЕ .... ПОМНИШ ЛИ КАТО МАЙМУНИТЕ .... ИЛИ ВЕЧЕ СИ ЗАБРАВИЛ ?

148

Анонимен

преди 6 години

Българското самосъзнание е пречка за приобщаването на Балканите към процеса на глобализация и в частност европеизация на района.Много се кефих на един сериал Лекс.Забравата е като тъмната материя и тя превзема съзнанието ни, докато накрая всички се превърнем в личности с чисто европейско самосъзнание не точно ние, а новите граждани на географска област България.

147

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

дРЪЖ ШАПКАТА НА ЕРДОГАН----ЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ДЪРЖИШ ЗА *** , КАТО ТИ ДОЙДАТ МИГРАНТИТЕ!ЩОТО --ТОЙ ТИ ДЪРЖИ ГРАНИЦАТА ...НЕ ДЕБЕЛИЯ *** НА КРУШОВИЦАТА ИЛИ ГРИПЕНИТЕ НА ГУМЕН!!ЯСЕН ЛИ СЪМ..??!

146

АЗ --НЕ ПРОДАВАМ!

преди 6 години

ПРОДАВА---ПАРТИЯТА НА КРУШОВИЦАТА И ГУМЕН!ОТ ТОВА СА ЗАБОГАТЕЛИ, ТЕ .....НЕ ОТ ЦЕЛУВКИТЕ НА ТАТО "УСТА--В УСТА"!!!Кой продаде Кремиковци...?Кой продаде Балкан...?МАЙ СИ ЗАБРАВИЛ ....ИЛИ ПОМНИШ , КАТО МАЙМУНИТЕ --ДО 5-МИН!!!

145

До 151

преди 6 години

Момче, ако си на повече от 30 години и не си ***, значи ще знаеш, че на Путина от 20 години никой не му държи шапката в тая държава. Държим сега шапките на Ердоган и САЩ, ако нещо не ти е ясно питай Тиквата.

144

Владиии, Влади,

преди 6 години

Ти на германеца ...можеш , само да му миеш краката и метани да му правиш за всеко евро --гдето ти го дава!Спре ли да ти дава .....дупе ше даваш , за да ручаш!Затова си трай --МЪЛЧАНИЕТО И СМИРЕНИЕТО Е ЗЛАТО!ТАКА ПИШЕ И У БИБЛИЯТА!!!

143

До Влади

преди 6 години

От човек, който пише "по-вече" не искаме никакви мнения. Остани си с четенето баце, навярно си го усвоил.