49

бай ПЕТКО

преди 6 години

Пак че не са интегрирани за Освиенцим...

48

БКП форевър вотевър

преди 6 години

И в Шумен били докарани евреи от София .Дядо ми живееше в еврейската махала до нея беше арменската и турската махала.Имало един часовникар от София ,който направил слънчев часовник на синегогата ,който помня и аз. Намираше се по пътя за бирената фабрика.През 1985 някъде беше разрушена от комунистите заедно с джамията и няколко църкви.Битката срещу вярата и вярващите беше безкомпромисна.След 1945г са съборени 3000 църкви и др. храмове.В учебниците писаха ,че турците- поробители са ги съборили...

47

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия глупости ,точно в България трябва да са най - кротки щото никой не е пострадал .Но видите ли това не им стига ,неблагодарници !

46

ЧЕЛ

преди 6 години

Аз съм прочел много Книги преди Интернет .В тях пише неща които днес се Оспорват .Ще ви кажа няколко .1. Русия е Освободила България от Турско Робство - грешката е че Първо е Освободена като Територия и след това е Формирана Държава която се нарича България от 1880 година .Интересното в Днешна България е една ОГРОМНА подробност - в Битката на Шипка е имало Две Армии - Руската са формирани от Банда българи и руснаци под командването на Руския Генерал Радецки . Срещу тях е Генерал Соломон .

45

Ф.С.В.

преди 6 години

До 59 ГОГО -- ХАхахахххха Мухахахххаа)) какво чувство за хумор --хахахаха Браво ))

44

проктолог

преди 6 години

Истина е, че Червената армия и нейните съюзници от Англия и САЩ са спасили 50 000 български евреи. Четете внимателно - преди започването на преследването на евреите в България, тук са живеели над 48 000 евреи. Борис 3 спасява част от тях, защото го е било шубе от възмездие. Знаел, че след победата на Съюзниците той пръв ще увисне на въжето. Това е причината за спасяването, а не защото много е обичал хората, и в частност евреите.

43

Гого

преди 6 години

Евреите са две категории - добри и лоши. А Дарвин греши, кат обвинява маймуните за бедите ни. Обратно, маймуните са произлезли от хората - вижте Валери Симеонов. Той е патриархът на орангутаните.

42

Анонимен

преди 6 години

До 50:От въпроса личи невежеството ти. Дири не умееш да ползваш техниката, която държиш в ръката си за да се осведомиш какво са дали евреите, а не само евреите, на света !

41

Информбюро

преди 6 години

В Царство България не е имало фашизъм, но е имало бая фашаги. Народният съд ги поразредил малко. Недостатъчно, време е за нов такъв.

40

Анонимен

преди 6 години

Недей да говориш глупости защото цар Борис е "кохер", което означава че той е от същата династия евреи които са си купили аристократични титли!

39

Гого

преди 6 години

Фашистите са обичали евреите. Така цар Борис е спасил българските евреи, само имотите и златото им пообрал малце

38

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Стига с тия евреи !Българите изчезват, те за евреите се загрижили ...

37

Анонимен

преди 6 години

А пък моят дядо казваше, че *** са по-лъжливи и от братчедите! И миризливи!

36

Плуват ли корабчета

преди 6 години

Не бе, никакъв фашизъм е нямало в България..

35

Анонимен

преди 6 години

Какво донесоха тези евреи на България,какво направиха??

34

(не)случаен минувач

преди 6 години

До 44Абе има и изключения... напр. Агент незнам кой си...

33

една българка

преди 6 години

В България нямаме комплес спрямо евреите защото за разлика от руснаците не се чустваме по-глупави от тях.Опити за антиеврейски настроения идват от Русия по линия на русофилистията.Атакисти разпространяват разни руски книжлета, но сбито може да се прочете в Wiki за комплексите на Русия спрямо Америка.

32

noFreeman

преди 6 години

Измислена история... Прадядо ми казваше, че никога е нямало такова нещо с е.вре-ите...

31

Анонимен

преди 6 години

Знам, знам, че вие евреите държите този сайт! Но няма да е до краят на света. Ще има нова поляризация и няма да е във ваша полза!

30

Анонимен

преди 6 години

До 41:Защо чакаш евреин да те накара да работиш ?Накарай се сам, ама и това не можеш...И затова ти казаха, че и за чеn за зеле не ставаш.