69

Анонимна

преди 5 години

Ей като чета някои коментари направо не ми се вярва, как може да има толкова неграмотни хора!Четете книги бе хора, четете и се образовайте !И откъде тая антисемтитска злоба у някои не мога да разбера. Пълните си главата с конспиративни теории и псевдо изказвания и лъжи.

68

Papaz

преди 6 години

Какви хора боже има още да ходят по тази земя господи, как търпи боже.. Абе в кой век живеете бе хора, как не се очовечихте, как само за едните *** и кома та хляб потопен в мед и вино мислите? Опомнете се..!

67

Коко

преди 6 години

Насилени били да работят... горките, хубаво, че имало кой да ги спаси да не шият чорапи......

66

Ач

преди 6 години

До До АнтропологВ тия театри и кина не се правеше култура ,а пропаганда само.А университетите бяха такива само на думи .Когато отвориха вратите на "затвора" в който беше цяла България обграден с мини и двойни огради за да не бягат се видя. Университетите загубиха конкурентноспособност ,98% от преподавателите професори и прочие величияи се видя колко струват. Обикновенно преиздаваха един и същ учебник от 30 години пълен с грешки .В университет се влизаше само по разрешение на партията....

65

Kokozu

преди 6 години

До АнонименЕдна жена ми каза, че Хитлер е в Антананариву и плете чорапи. Да.

64

Щирлиц

преди 6 години

До До АнтропологЗа дървениците не си прав,ядоха ме една година в казармата,до март 1991г.

63

Анонимен

преди 6 години

Наместо да интернират ту-р-ци и......те интернирали евреите: по-добре в града ти да има 100 евреи,отколкото 10 ......

62

До Антрополог

преди 6 години

Антропофаг, каква интелигенция са избили? Избити са към 2500 отявлени фашаги, много са оставени, потъркаляли са се по затворите и пуснати. По времето на соца беше премахната неграмотността, въшките, дървениците и сифилиса!Колко театри, оркестри, хорове, читалища, ВУЗ-ове и др.сега честват годишнини, които, ако можеш да пресметнеш с кухата си лейка, са точно от онова време !Когато ние правехме ЕЛ.КАлкулатор, освен нас ги правеха САМО САЩ и Япония!България се сдоби с интелигенция, а не обратното

61

х

преди 6 години

няма ненаказана добрина !овчия Български народ подлуган от комунистите се заступи за евреите и за благодарност,евреите ни продадоха на НАТО и ЕС, разграбиха и унищожиха България и Българския народ ....Колко прав е бил Хитлер ......

60

нн

преди 6 години

Георги Рашков е бил най-богатия разградлия преди девети. Имал е фабрики и там са работели много хора. Нормално да е вземал и еврей. Народния съд не намира никакви улики против него с изключение на едно, кръсника му софиянец, агент на гестапо в България го накарва да занесе сведения от София в Истамбул. Осъден от Народния съд на затвор. След конфискацията предприятията му западат и комунистите го връщат отново в Разград кото Директор на фабриките му. Рядък случай. Бил е много свестен човек.

59

Сандо

преди 6 години

и кво излезе, Лудогорец е ервейски отбор

58

6естака

преди 6 години

До АнонименНай-смисления коментар .

57

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕЛКато гледам какво си написал и се съмнявам дали можеш изобщо да четеш.

56

Анонимен

преди 6 години

Евреите също са с расистко мислене ,само те са велики ,а останалите са нисши !Вижте им Талмуда ! Нима днес ако не си от техните можеш да просперираш?Вижте в САЩ ,Англия и тн !Не случайно Наполеон гони Ротшилдови .

55

Анонимен

преди 6 години

Доказано, е че евреите не са с някакви специални, различни гени. Те са като арабите. Тези които идват от Кавказ, хазарите, те са евреи само по религия, иначе са си тюркси народ. Така, че еврейството е само една религия, която всеки може да приеме, т.е всеки може да стане евреин. Нищо специално няма в тях, да не се правят на вечните жертви.

54

Анонимен

преди 6 години

И стига с тая *** лъжа Холокост. Такова нещо не есъм имало. Хитлер е искал да ги изсели в Мадагаскар, далеч от цивилизацията. Затова еврейските марионетки Сталин, Чърчил и Рузвелт му скачат. Жалко, че Адолф не е спечелил. Сега света шеше да е по-добро място.

53

Анонимен

преди 6 години

Малко са били тия 1500.

52

Анонимен

преди 6 години

Евреите създадоха комунизма ,как да обичаш тия хора !Не ги мразя ,но щом велики исторически личности са ги гонили като Наполеон , Александър Македонски и Хитлер явно е имало защо !

51

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕЛ"Аз съм прочел много Книги преди Интернет"---Щом започваш изречението с "Аз", ти си ми ясен.

50

Антрополог

преди 6 години

По време на комунизма простащината беше издигната в култ.Интилигенцията беше избита.От тогава в съзнанието на българина е вкоренен инстинкт за самосъхранение-да се криеш ако си умен и да се правиш на ***,но с годините стана като рефлекс и простотията и вулгаризма е в култ.Гордост е да казваш, че не четеш или ,че си чел само една книга като малд.Иначе инстиктивно знаеш, че ако се разкриеш че си умен ще имаш проблеми и изхода е или Белене или куршум в главаата и трупа в пещите на Леярния цех....