6

Анонимен

преди 6 години

Четете чешките сайтове - зад Гинка Върбакова и кухата й фирма ИНЕРКОМ, стоят лично премиерът на България Бойко Борисов, любовницата му Цветелина Бориславова и семейният им приятел Делян Пеевски.

5

Анонимен

преди 6 години

Стряскаща е какофонията откъм Герб:1. Борисов иска оставката на Теменужка, след два дена вече не я иска;2. Делян Добрев е много изненадан, че фирмата на Гинка с никаквия капацитет купува ЧЕЗ, а чехите обявиха отпреди години, че ще продават. Председателят на енергийната парламентарна комисия е изненадан...;3. Продължава нищичко да не се коментира заведеното от ЧЕЗ срещу България арбитражно дело за 1 млрд. лв. Продажбата не спира делото.

4

Анонимен

преди 6 години

След като Сделката с протежето му Гинка се разсмърдя много, Тиквата отново се обърна на 180 градуса и сега ще опита Вариант 2 да си купи ЧЕЗ през Държавата.

3

Анонимен

преди 6 години

Кого будалкаш, Бойко. Чехите са те разбрали, че искаш да прила-паш ЧЕЗ с мюрето Гинка и като се видя в небрано лозе - хайде държавата да се намеси. Късно е, Бойко. Сега ще изядеш боя, ще оближеш солтаи накрая ще платиш. Чехите те "пре...ха". Те няма да се откажат от парите. Най-много да вземат още неустойки.

2

Анонимен

преди 6 години

Мръсните милиарди, които Тиквата открадна за три мандата трябва да се поизперат.ЧЕЗ беше идеалният случай за това, обаче Тиквите не можаха да пробутат плоската си селска схема и сега отново дадоха на заден и ще се правят на жертви.

1

annybody

преди 6 години

Кадиев да беше прочел през коя година и с кое правителство е "съгласувана".