26

Анонимен

преди 6 години

Ами купувай си тогава тока от България, може и лично от Главния енергетик на Републиката - Бойко Борисов................За мен няма такава правопропорционална връзка, това ти го твърдиш, и ако не можеш да видиш България отделно от който и да е политик, това е твой проблем. От горното излиза,че всеки път, когато постъпя в държавн болница , според теб, ме лекува Борисов. ТОВА Е СПОРЕД ТЕБ,аз не твърдя такова нещо. Това че не разбираш какво твърдя не е мой проблем, за да го обяснявам.

25

Мандат

преди 6 години

Тома Биков, Спас Гърнето- Виновно пак е БКП - то!

24

Анонимен

преди 6 години

Много е неясно така на парче да разпродават / и изкупуват/ България! Честно е, да обявят държавата на търг, Герб да я изкупят законно и да се приключва с лицемерието! Тя така и така си е тяхна! Пускат една обява - Продава се даржава, БВП - 100 милиарда годишно, санирана, председател на ЕС, с одобрени 2 енергиййни и 3 транспортни проекта, 10 000 км магестрали, една тиква и поносим външен дълг!

23

Айдуци

преди 6 години

По телевизията все излиза един човек дето казва: Дадох ви пари за това, дадох ви пари за това и народа ходи при него като при бащица и при цар. А този човек всъщност работи с наще пари, защото той даже няма и спестявания. Декларира някакви си под 30 000 лева и нищо друго. Скромен мил, а очите му едни добри, добри, като на чичко Ленин.И какво сега ни купува компания за ток. На нас с нашите пари, но май ще е на негово име.Та какво става, чудя се аз. Балък ли съм *** ли съм? Аз или той е такъв?

22

Кьорсуфра

преди 6 години

Стремежа. На ,,тиквун,,е не държавата да влезе в ,,ЧЕЗ,,да вземе контропния пакет.Защо не се бръкне и плАти парите и не. Намесва държавата.Плана е ясен той иска държавата да му я купи.Господа управляващи спрете да ни взимТе за ***.

21

Анонимен

преди 6 години

Може ли корпорацията Герб, която е създадена с основна доктрина да приватизира всичко, което може да се приватизира да не знае за някаква си незначителна приватизация! Разбира се, че на себе си ще го продадат! От 2013 г. ЧЕЗ са нарочени като отговорни за свалянето на Тиква 1, гонени и принудени да си отиват, като предадат всичко на Тиквака!

20

Никола Тесла

преди 6 години

В цял свят мрежата е на теритоиален пронцип. НЕ МОЖЕ!! ти и съседът ти да сте на различни доставчици.==================Може,можеD Рано или късно ще стане неизбежно.

19

до 17

преди 6 години

Ами купувай си тогава тока от България, може и лично от Главния енергетик на Републиката - Бойко Борисов.Той разбира от всичко - що да не ти продаде и малко ток.

18

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин хюмнету Тома Биков-Волов се извини за фалшивата новина с Моника Йосифова.В ГЕРБ били подведени от някаква стара публикация на Капитал,която се оказала неистина.Сега питам кога мазният говнювец Спас Гърневски ще си подаде оставката като депутат,след като от трибуната на парламента изрече едно лъжливо обвинение.

17

до До 12

преди 6 години

И Пловдив и София са в България...D

16

до 13

преди 6 години

В цял свят мрежата е на териториален признак. Не може ти, комшията ти и другят да сте към различни ЕРП-та.Може да си купуваш тока от различни търговци. Това го има и в момента в България - след така наречената либерализация на пазара на електроенергия.Само, че токът продаван от ЧЕЗ си остава най-евтин.Много хора изгърмяха, като си смениха ТЪРГОВЕЦА на ел.ток и след това пак се върнаха към ЧЕЗ.Цената на ЧЕЗ е 11 ст на киловат, енергията се продава само като дневна, докато на свободния е 14 ст

15

до 12

преди 6 години

Ами като не искаш да си монопол на ЧЕЗ, сега ще си монопол на Гинка & Бойко Енерджи Факултето.Нали се досещаш, че няма как да живееш в София примерно и да си избереш за доставчик ЕВН.Как точно ще ти се доставя тока, от Пловдив ли ще ти изпращат техници да ти поддържат мрежата.Как си го представяш, сподели ?

14

Анонимен

преди 6 години

тоя мишок откъде изпълзя и кой го слуша, че раздава мнението си?!?

13

Анонимен

преди 6 години

Кадиев май иска той да купи ЧЕЗ, жена му вече си има разпределително дружество а той няма.

12

Анонимен

преди 6 години

Монопол е също да съм крепостен на ЧЕЗ. А в Чехия чия е собставността върху техните ЕРП?

11

Анонимен

преди 6 години

Оставка и искаме БСП на власт, само тоя път да не издигнете пак Пеевски за шеф на ДАНС

10

До annybody

преди 6 години

Стига глупости! Гинка така мирише на ГЕРБ че се нетрае... Даже опорните и точки бяха все едно от ГЕРБ излезли - Нападни Кунева за да заглушиш нападките. Ясно е като бял ден че Б.Б. иска да прилапа ЧЕЗ. Като се разсмърдя покрай Гинка отидоха за вариант 2 - да влезе държавата, да се стигне до споразумение по арбитража (който е кьорфишек защото ЕС отмени арбитражите!) и една част от парите да отидат при Б.Б. с което ЧЕЗ да му излезе без пари. Другите при чехите. Всички доволни!

9

до 7

преди 6 години

Не може една компания да ти произвежда тока, да ти го продав, да ти го доставя и да ти го разпределя.Нали се сещаш, че това е монопол.Още повече и същата да ти определя цените - в случая държавната ДКЕВК, нищо че махнаха буквата Д отпред за благоприличие.Те пак са си държавна и на личното подчинение на собственика на ГЕРБ, който два пъти годишно им нарежда да вдигат цената на тока, за да пълни дупките в бюджета.

8

до 7

преди 6 години

Жиците, по които ти се доставя тока са български и винаги са били такива. Те са собственост на НЕК. Чети повече и не се излагай. ЕРП-то започва след кварталния ти трафопост.Между другото трафопостовете също са собственост на българска компания - БЕХ.Именно българските компании НЕК, БЕХ и ЕСО те крадат и ти надуват сметките за пренос, зелена енергия и не знам какви други, а не ЧЕЗ.ЧЕЗ поддържа само мрежата НН.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако държавата е лош стопани защо АЕЦ Козолодуй е държавна, а жиците, по които да ми доставите тока до нас не може да са български, но може да са на всяка друга държава.Въпросът няма партийна украса, просто търся логика. Чехия може да е оператор на ЕРП, но България-не.