46

Един от Северозапада

преди 6 години

"А бе Бойко да бяхте намерили някоя, която поне малко да прилича на бизнесдама.Тая *** от смесен произход, дори не може да каже правилно оФШорка - казва й оШФорка.И други по-сложни думи са й трудни. Изложихте се много здраво."---А, не така, жената е лингвистка, има си образование, а мъжа и е ядрен физик.По официалната версия, де. То, и Калинка по официалната версия имаше диплома от западен университет.То, и Баце е доктор на науките, по официална версия....

45

Анонимен

преди 6 години

Абе Бойко нали уж си бил вкарал в Бюджета 2 милиарда приходи от Контрабанда.Що не извадиш едни скромни 320 милиона тогава и да купиш ЧЕЗ на българите и токът да име е без пари.Кво толкова. Муха те ухапала.

44

Анонимен

преди 6 години

Ама държавата туй, държавата онуй. Ясно е като бял ден. Боко и шайката искат да разграбят ЧЕЗ. Купуват я чрез подставени Гинки, източват активите. А когато се стигне до фалит, както примерно с НЕК, Боко се изпъчва и "дава" няколко милиарда да спаси енергото, защото няма как да се остави половин България без ток. Пари, които ние всички плащаме, но които Боко "дава", за да отидат в неговия джоб.

43

Анонимен

преди 6 години

Тока от АЕЦ Козлодуй се продава там и за цена каквото Москва казва, а не България. Така от времето на соца. Горивото е само от Русия и отпадъка за него само за Русия.

42

Анонимен

преди 6 години

Значи може да има ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА ОТ ЧАСТНАТА чез,ОТ ФИРМА,но (вече)не може същата държава да ми продаде директно токът от държавната АЕЦ, защото това било монопол)))излиза, че всеки от нас има мопол върху собствата си къща.И разбивате но този монопол е предоставено на друга държава която да ми продава български ток и да изнаса печалбато зад граница и това е ОКАбе вие наред ли сте?

41

Анонимен

преди 6 години

Държавата не можела да спре сделката!? Моля! Я да беше ЧЕЗ да се продава на Кремъл, да звънне посланика на САЩ, от Брюксел да пристигне факс с възмутен 01230156, че да видите как бързо щяха да намерят напълно законно да спрат манипулациите на БСП и Нинова!

40

Байфидан

преди 6 години

Няма нужда да четете по-голямата част от коментарите. Вече сте ги чели под други новини.

39

Анонимен

преди 6 години

Управлението на държавата Ви днес е 2 магарета пуснати свободно /буща/ в един бостан! Там се търкалят, реват гръмогласно, пардят, хвърлят къчове, тъпчат реколтата, пасат каквото им хареса и няма кой да отиде да им удари по една тояга и да ги изгони от бостана! Така ще е! Мрън - мрън, после - сън!

38

Анонимен

преди 6 години

Най-разумното решение е,тази сделка да се развали и има законови основания за това.В тази сделка участва мафията в буквалния смисъл,а и Костов(писаха в Афера).Ще приберат хем държавни пари хем ЧЕЗ.А някоя банка може да фалира.

37

Бай Хей

преди 6 години

Ей, да ва *** в червените манипулатори. Дрън-дрън, едно и също, Боко та Боко щял да си купи ЧЕЗ, ама само на приказки - нито доказателства, нито сделката е станала. И като излезе после, че не е вярно нищо от това (както и с много други), просто ще се скриете и толкоз. Ама сега - големи усти.

36

Анонимен

преди 6 години

Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател!

35

изнервен

преди 6 години

Кадиеви глуппости. Аман от разбирачи.

34

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВА ИМАХМЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ. ТОВА СЕГАШНОТО НЕ Е ДЪРЖАВА, А ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВНИЦИ СА ЕДНИ ЖАЛКИ ТУРСКО-АМЕРИКАНСКИ ПАРЦАЛИ. ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ. ТАКИВА БЯХА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЛАСТНИЦИ В ПОСЛЕДНИТЕ 29 ГОДИНИ. ПРИ ТАТО ОТДАВНА ДА БЯХА РАЗСТРЕЛЯНИ.

33

Анонимен

преди 6 години

А бе Бойко да бяхте намерили някоя, която поне малко да прилича на бизнесдама.Тая *** от смесен произход, дори не може да каже правилно оФШорка - казва й оШФорка.И други по-сложни думи са й трудни. Изложихте се много здраво.Станахте за смях и на кокошките в Банкя и сега пак ще трябва да се оправдавате по медиите си.

32

Анонимен

преди 6 години

и ЗАЩО никой не поставя въпроса КАК ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК е получила лиценз за ВЕИ - ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК през 2015 година и коя Партия раздаваше лицензите на свои близки, познати, кумове и други родинини ???Този въпрос остава доста встрани, а хич не е маловажен - той обяснява много неща.

31

до 29

преди 6 години

Това , което пишете не е вярно - ЕРП-тата са собственици само на мрежата Ниско напрежение - тази от 220-380 волта.Останалото, включително и електропреносната мрежа е собственост на НЕК и на другите й паразитни структури, каквито са цитираните БЕХ и ЕСО.

30

Анонимен

преди 6 години

"Ами като не искаш да си монопол на ЧЕЗ, сега ще си монопол на Гинка & Бойко Енерджи Факултето. Много точно казано. Добавям приказките за Президента и Патриарха са само отвличащи вниманието на "матряла" Бати бойко и Цветанов са на път да станат едни от големите собственици в държавата ни. Плащайте им. И децата ви ще вземат.

29

88

преди 6 години

До до 7Говориш неща, които не ги разбираш. Т.е. се излагаш, както сам ти се изразяваш. Всичко от мрежата, което е с напрежение под 20 kV или като за теб 20 000 V, е собственост на ЕРП. Не заблуждавай хората. А най-голямата смешка е за БЕХ. БЕХ е само шапката на държавните енергийни дружества и няма собственост.Не се излагай. Пиши под статии, в които разбираш съдържанието. Например за плеймейтки, попфолк и т.н.

28

Анонимен

преди 6 години

Bravo na kadiev sa istinata tap bg narod do koga schte spite kolko g oschte schte ni kajat sa mn neschta dokato spim mutrite ot milioneri stavat miliarderi. Koi besche kasal *** i as sam vatre no trabva da se sabudim moi narode podigravat se s nas 189 pensia 520 saplata 4ustim snega plaschta ne danazi *** a fandakova milionerka staba kakto i sofianski no dalaverite na bogataschite nikoi ne gi pipa prokoraturata strahliva saschto?? Boiko i zezo da kajat

27

Анонимен

преди 6 години

Нищо подобно, кабинетът не е знаел до последно за сделката и е чист като сълза.