96

Анонимен

преди 6 години

До ПазарджикИ що си мислиш, че като някой има куче, задължително няма деца?! Ни със сестра ми сме две, но винаги сме имали и куче.

95

Анонимен

преди 6 години

Била съм в Индия, доста е мизерно, но щом дори от там са ги изгонили смятайте за какво става дума!

94

Пазарджик

преди 6 години

Вървя си по улицата две млади ромски семейства тикат детски колички , добре облечени красиви жените със забрадка.. Насреща се задват двойка млади българи живеещи на семейни начала разкарват питбул..

93

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че в България не се запазило имперското мислене, каквото има в Гърция и Русия. Може би защото България твърде кратко е била империя. В Русия и Гърция мисленето е "няма значение какъв си, какъв е цвета на кожата си, от коя раса си, ако си православен християнин ти си наш". Особено силно е това в Гърция, направо съм се удивявал на умът на хората там. Така те приобщават всички. Мнозина албанци стават православни виждайки този начин на мислене.Но разбира се в Гърция не е имало комунизъм.

92

Членска карта №7

преди 6 години

Имах плахата надежда, че се касае за немски град и немски кмет :-/

91

Анонимен

преди 6 години

И да злобеете няма файда .. Един ден ще бъдете изтребени от тези които се лишват от екскурзии , коли удоволствия - за да имат деца

90

Анонимен

преди 6 години

12-то дете на 40... Имам доста приятелки над 30, чистички, белички, работят, нямат деца...

89

Анонимен

преди 6 години

От войните на англасаксонците и колонизацията , спечели черната раса .. Ако не бяха умните англичани черни раса щеше да има само в Африка , а в моментата черната раса е превзела целия континент Америка

88

дунята

преди 6 години

За детето няма значение , от коя раса е , религия или цвят кожа. Много от тези деца имат потенциал, който могат да развият, стига да попаднат в подходящата среда и хора. Един добър педагог може да промени хиляди деца, като им налива знания и едно грамотно дете има много по-малък шанс да стане престъпник като порастне.

87

хой хой

преди 6 години

До DiesIraeВ щатите има някакъв пиниз да загубиш правото си да гласуваш в определени случаиако не си си платил даниците или нещо такова.Нека който знае да напише тук.Струва ми се добра идея правото на глас да не е абсолютно

86

Циник до 101

преди 6 години

Чети какво пишат по-умните от теб!Минус!

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен92Раждат си, размножават се и...чакат друг да ги храни! Те и в Африка имат по 10, ама виж какво става? Глад и плач до ООН да прати храна и лекарства, че иначе... Ти знаеш ли, че има държави в които средната продължителност на живота е 30 години? Та ако на това му викаш добър живот... евала! Да живееш цял живот гладен и болен и накрая да умреш на 20 и няколко. Супер!

84

Анонимен

преди 6 години

Законите на природата винаги печелят пред иделогията, религията..Умен е този който се размножава..

83

Анонимен

преди 6 години

Имаше преди няколко години една която докато е във външния нужник без да иска роди и детето падна в дупката...

82

DiesIrae

преди 6 години

Брата на Чарлс Дарвин разработил теория на която стъпва и ККК и нацизма и всички политики за защита на народа - колко по необразован е един индивид то толкова повече той се множи! Тъй като когато си с мозък на амеба ти нямаш вродени инстинкти да се грижиш за децата си, а просто искаш да издрусаш дисагите и не ти пука за последствията (тъй като не ти стига мозъка за да ги осъзнаеш). Затова проста промяна в закона - ако не си плащал данъци и осигуровки ти за държавата не съществуваш! И готово.

81

Солидарен

преди 6 години

До МизериятаАми ти за какво си? Работи, плащай данъци и осигуровки и се надявай да не ти влезе в двора като порасне.

80

Анонимен

преди 6 години

Е това е жена истинска жена , на жената не и трябва да учи университет без това мозъка не жените е 8% е по-малък от мъжете.. Единственета задача на жената да се размножи , и да си отгледа децата .. 12 деца все още са живи.. А образованите българки нека ходят на 40г. на ин-витро размножение..

79

Анонимен

преди 6 години

Вие си мразете и злобейте .. Хората си раждат и се размноижават.. И ако не вие то единчкото ви дете ще бъде убито от тези които се размножават .. Явно не сте Биология , Физика - учили само Икономика БВП не печели войната .. Чингис Хан не е имал никакъв БВП , И Византия имала по-голям от османците. и какво стана.

78

Мизерията

преди 6 години

Оле ужас. Как се гледат 12деца! Да ловя, че тази не знае имената на всичките. Тези са като зайците. Трябва социалните да видят как живеят толкова деца. Сигурно спят във физкултурен салон, имат си отделни стаи, бюра,легла, шкафчета. Майка милионерка.

77

Анонимен

преди 6 години

Стига бе! Тя моята котка по-малко котенца е родила! Да не говорим, че дори котките и кучетата като им дойде време да раждат го правят вътре или поне на закътано, а не насред площада! А вече за грижите за малките и дума не става за сравнение.