56

Изпатил

преди 6 години

До Да"Точният" човек трябва да е "финансово красив", с "бизнес" и дебела кесия.

55

Анонимен

преди 6 години

айде хаирлия да е, догодина 13-тото направо в кметския кабинет да роди, така може повече помощи да паднат

54

Анонимен

преди 6 години

Работете хора, работете, че утре е 10-ти и на тази родата вече се е наредила пред банкомата и чака парите! И после защо сме имали по 1 или 2. Ами защото изхранваме по още няколко.

53

БXК

преди 6 години

12 х 12 = 144144 х 12 = 1 7281 728 х 12 = 20 736Един град - след три поколения. В случая - след 50-60 години.

52

Анонимен

преди 6 години

И сега до 58 ще получава майчински. Ако не роди още някое след 3-4 години, де! Познайте от три пъти кой ще плаща майчинските.

51

Анонимен

преди 6 години

Не ромка, бащата е ром!

50

Аз

преди 6 години

А браво,родила с помоща на двама лекари и акушерка.Сега и дайте и ВИП стая с петзвездно обслужване!А средностатистическата българка трябва да си плати здравните осигуровки,за да и бъде оказана медицинска помощ,включваща и раждане.Ама,че черна несправедливост.До кога ще ги носим на раменете си.Голям товар за държавата са .Чувствам се чужденец в собсвената си родина!!!

49

съдията

преди 6 години

вече има футболен отбор + една резерва, така да продължават трябва да има материал за строежите на новия райх, много намаляха втората световна, сега да се навакса малко робска ръка а накрая пак през комините ще си ходят

48

ШОП

преди 6 години

Ако става въпрос българите, турците и арменците заедно не са такава напаст колкото тия с по 12 деца. Поне работиме та изкарваме парите и на тия мизер-ици. Турците са работливи, нищо лично. Некой да е чул патлчджан да е убил *** за пари, или изнасилил?! Нема такова нещо. Само българи убиват и насилват тия. А ние им правил Евалата. Това требе как се появи направо на бордюра и тепанье и копанье. Гадно ама нема друг начин. Защото след 12 години от как се пръкне и ТО почва да трепа.

47

Анонимен

преди 6 години

Ромките раждат и на 40.А българките си слагат ботокс в устните - да изглеждат по-примамливо.

46

м-р Сейко

преди 6 години

И в движение започнаха да ги цвъкат.

45

DiesIrae

преди 6 години

До Анонимен 60Еми то и на английски държавата ви означава пуйка - да разбираме ли, че вие сте пуйки всичките?Това една дума на някакъв език какво значи не доказва генетична връзка между два народа. Вие бетер от македонците. Първата раса и ала бала. Да знаем, че сте липсващото звено между австралопитека и *** и вече 500 000 години сте си на това ниво!Така, че мила пуйко да не започнеш утре да доказваш, че сте произлезли от Т-Рексовете?Нали птиците от динозаврите, значи имате връзка.

44

1933

преди 6 години

До EmperorexЩом е женена за "ром", значи тя е станала "ромка" - който живее с .......става и той такъв.

43

кака Пенка

преди 6 години

До АнонименДа, това е въпросът- защо позволяваме това да се случва вече почти 30 години?! В никоя друга държава няма такова нещо! Малцинството да се превръща в мнозинство, на гърба на основното население! Позволяваме това да се случва, защото мълчим и гледаме безучастно. Докога така??? След още 20-30 години те ще са 3,5 млн., а българи няма да има.

42

анонимен

преди 6 години

има жени на по 30години и немогът да забременеят а тая е на 40г егати

41

Анонимен

преди 6 години

Некои раждат, други коментирват.Това е бъдещето гражданин на България.Ша го търсят отвсякъде да им работи, да им учи, да им се лекува.Че тези лекар трябва някой лекува, тез учител трябва някой учи, и тез работодател трябва някой работи.

40

Анонимен

преди 6 години

До bobyИ за това от 10 деца родени така, я 3 са доживели до пълнолетие, я не. А и въпросната "прабаба", може и да е умряла при поредното раждане, ама това са подробности, нали?

39

Анонимен

преди 6 години

Като се почне от 16 г. и до 32 вече има 16 деца.

38

Emperorex

преди 6 години

Днес.бг що пишете глупости,сега я даваха по сутрешният блок но БТВ и жената си е българка женена за ром обаче.Аман от фалшиви новини.

37

Анонимен

преди 6 години

Ша го ражда бе защо да не го ражда.Там се е паднало, там го е родила.