116

Вики

преди 6 години

Информацията е грешна! Жената не е ромка, а българка. От малкото останали по селата без мераци за "развитие". Но явно не е наясно какво прави в тоя живот, защото 7 от децата й са в домове.

115

Анонимен

преди 6 години

До ИнженерЗависи колко пари имаш...?Ако са достатъчно може и да извадиш късмет...ама не и за 5-6 деца!

114

Факт!

преди 6 години

Всъщност и латиноамериканка става да ви се загреят бушоните!За кво ви е умна жена само да ви дразни!

113

Анонимен

преди 6 години

белите жени от малки с по 4-5 живачно-алуминиеви ваксини, после пубертет - пушат, пият, дрогират се по партита - сетне "О боже" не мога да имам деца.Хванете си азиатки или дори да са бели да са чисти (абсолютна рядкост)

112

ПолуЛалугер-Хонолулу

преди 6 години

До Анонимен 122И вие не българите няма да ви има след 100-200г.

111

Анонимен

преди 6 години

te roditelite na Medi Doganov kato se e rajdal v pchelarovo navremeto ne sa mislili che dnes shte e kuklovod v bulgariq i miriarder ....nooooooo

110

Факт!

преди 6 години

Е кво ги гледате тия бели жени фанете си некоя ромка или не.ърка или азиатка да сте с по 3-5-7 деца!

109

Инженер

преди 6 години

Пари имам имоти имам , търся жена българка да ми ражда 5-6 деца..

108

Дребен бизнес

преди 6 години

До 113, Ами такива са съвременните градски жени - гонят кариери, искат да са независими, гледане на деца - това е за "простолюдието". И моята е подобна - банкерка на мениджърска позиция, вече е на 30, обиколила е половин Европа, за деца не ще и да чуе. Нямала време да дундурка бебета, и почвам да се замислям дали да не й бия а шута и да си потърся някое момиче със средно образование и не толкова високи претенции

107

Мария

преди 6 години

БЪРЗИ,НЕЗАБАВНИ МЕРКИ ЗА ДА ПРОМЕНИМ БЪДЕЩЕТО.ДА ДАДЕМ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА СИМЕОНОВ.ОТ НЕГО ПО ДОБЪР РЕГУЛАТОР ПО ВЪПРОСА.НЯМА ДА НАМЕРИ МЕ.

106

Анонимен

преди 6 години

Само 12?А първото и дете не е ли вече баба или дедо?

105

Данъкоплатец

преди 6 години

Да са ни честити всичките 12. Има време и за още...

104

wer

преди 6 години

Кметът на град Баня Стамен Гешев стана неволен свидетел на раждане на площада на поверения му град Той направо бръкна в задния джоб и брои помоща за раждане. Няма нужда от Е-община!

103

Анонимен

преди 6 години

Вместо да ви идват идеи за геноцид над ромите , направете си деца .. То и да си геноцидер не е лесна работа , иска смелост , война , жертви от двете страни , а на вас не ви се умира страхливци сте..

102

Един от Северозапада

преди 6 години

"Дано някой ден да стане премиер на българия това дете родено на площада."Да, ще стане, сигурен съм, но горко и тежко на тая държава тогава. Пак ние ще теглим каиша, а тези, които допуснаха това състояние, отдавна ще са при авоарите и децата си в далечна чужбина, и ще си гледат старините. А нас ще ни управляват такива.Заслужили сме го. В един форум на друг сайт едни такива, от Електората, ни обясняваха, че след 20 години българите ще се движим само на групи и само по светло, че който изостане..

101

Анонимен

преди 6 години

Дано някой ден да стане премиер на българия това дете родено на площада.

100

Един от Северозапада

преди 6 години

Бавно и сигурно, заради всички поллагани за него на държавно ниво, електоратът на Герб се увеличава, а етническите българи намаляват! Да им е честит на Герб поредния избирател, след 18 години. Сега не е лошо да и подарите по партийна линия едно по-голямо жилище че е мреме и внучета да има родилката, и е тясно.А, да, и всякакви помощи, и телк, всички деца са болни от астма, която трудно се доказва а пендсията за тая болест мисля че беше бая добра. Защо им е да работят щом Герб дава???

99

Инженер

преди 6 години

Аз виждам , че нашия народ и няма бъдеще.. Не иска да се размножава.. Взимам 4000лв. скоро мога да взема 5000-6000лв. мога да си позволя и 3-4 деца но не мога да жена да роди толкова деца.. Сега имам приетелка завършва медицина , от тази деца няма да излезнат ще иска да учи до 30г. кариери , специализации ще я тря още малко 5-6м. и ще и бия шута.. Аз де не съм жиголо.. С тази с онази накрая стар ерген без деца

98

Анонимен

преди 6 години

До Тинев Направи си деца да робуваш на своите , като си негоден , ще робуваш на чужди деца от важдебна раса..

97

Анонимен

преди 6 години

Догодина - 13-тото!Да го кръстят Антонио Бандерас.