116

ДПС

преди 6 години

Полицията и Прокуратурата на Република Бьлгария е избрана от Бьлгарския народ и за това приканвам всички платени агитки да се отеглят и не се месят на работата на полицията мои братя бьлгари! Имаси закони и те важат за всички бьлгарски граждани без да се делят на етнически групи!

115

Анонимен

преди 6 години

Стига с това разследване бе! Без значение са подробностите. С основно значение са участниците. Там е скрит извода за положението на нещата.

114

до 122

преди 6 години

......любецо!Спри да крещиш!От това не ставаш по-умен!

113

до 113

преди 6 години

Утре и на улицата да можем да застрелваме крадци, убийци, и изнасилвачи...ЕХ МЕЧТИ!А ако теб те пребива сюрия роми - опитай се да ги въвлечеш във философскоправна дискусия!Може да не те ритат толкова!Боже събери си верисиите!

112

Анонимен

преди 6 години

ЦИРКА Е ПЪЛЕН! АКО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ИЗОБЛИЧАТ ДОКТОРА И КАЖАТ, ЧЕ ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО ОСВЕН ФАКТА, ЧЕ ГО Е УБИЛ НЕ ЗНАМ КАКЪВ ОТЗВУК ЩЕ ИМА ТОВА ПОСЛЕ :D

111

Анонимен

преди 6 години

"Русия ще затрие БГ"Ако ти плащат, да приказваш такива работи - айде, от нас да мине - криза, глад. Но ми се струва, че просто си природно не-остър.

110

Анонимен

преди 6 години

taka li misli6 .. mnogo sme trpilivi no ako nie zapo4nem

109

Анонимен

преди 6 години

Обаче, ако прескоча оградата на президентската резиденция, ще ме стреляте, нали ? Ако хукна да бягам, ще ме стреляте пак, нали ?Какво стана с равните права ?

108

Анонимен

преди 6 години

Комунистите по заповед на Масква и на указанията на милиционера-поп истеризират обществото и въвличат в протести ***-бакшишите и футболните агитки. Правителството трябва да действа бързо и да разгони тая ***. Докторът убиец ще лежи между 10- и 20 години. и 3 години за незаконно оръжие.

107

Анонимен

преди 6 години

до ДПСНе си прав защото тоя плъха не е турчин , а .....който се прави на турчин , но попадне ли му твоя дом и те ще обере!

106

Анонимен

преди 6 години

Абдикацията на "държавата" от делегираните и задължения води до това. Тъй като въпросната "държава" вече не изпълнява почти нищо от това, което трябва, май-май е време да я сменим. От корен.

105

Анонимен

преди 6 години

Запомнете! Ставаме презедентска република, а вашият глас има все по малко значение.ДПС и плъховете знаете кого ще изберат за презедент!

104

Анонимен

преди 6 години

До 102Ром, уйски, кола ... Все тая.Подобни рецидивисти в цял свят биват стъпкани и изплювани. Обаче, вече, заради "правата на чолуквкът", нямам строги тъмнипни режими, и присъди по 2ю15 години за кражба, където умираха като мухи за по 2-3 години, вързани на вериги.Все тая, какво е станало.

103

Черно и бяло

преди 6 години

Абе нещата май не са само черно и бяло!1- цялата информация не е изнесена.2-по това което се знае,май доктора не е стрелял в дома си,а извън него,при преследване-това вече не е неизбежна самоотбрана.3-жена му казва,че нямат оръжие,т.с. може да се окаже,че оръжието е незаконо.4-не се е обадил веднага в полицията,че е нападнат в дома си и е стрелял.Сега защото доктор е застрелял цигънин-крадец ви се вижда справедливо.Но утре същия сценерай може да се използва просто някой да убие друг на улицата!!

102

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Има някаква несправедливост... - плъх, а застрелян като куче...

101

Маските паднаха

преди 6 години

За съжаление на 10 Ноември пред българския народ беше изигран жесток спектакъл.Беше формирана една партия която да фокусира надеждите на народа и чиято крайна цел беше неговото унищожение.Както и "освобождението" изпревари нормалните процеси на създаването на Българската държавност, така и на 10 Ноември под формата на "промени" беше закоравено руското присъствие. Хората бяха натирени да търсят хляб в чужчина. Тук започнаха да вилнеят расисти с ромско самосъзнание.Русия ще затрие БГ

100

ДПС

преди 6 години

Оставете на полицията да си свьрши работата кардешлерим беним!

99

Луд Гидия

преди 6 години

До АнонименТо и сега си е декриминализирано това деяние, ама кой да отвори НК и да прочете член 12...

98

до 103

преди 6 години

......любецо - "бедния ром" е с 9 присъди !Закоравял рецидивист с нож!Би те прерязал филантропския гръцмул без да му мигне окото!Хубав ник си си избрал!*** като теб - ще почерпят рома един ром, докато той ги обира!

97

пенсионер

преди 6 години

Хора,нека изчакаме да завърши разследването.Нека се установи кой кого е мушкал,стрелял,къде и кога.Има хора които умишлено създават безредици.Утре БСП организира протести срещу правителството заради Гинка.Не се поддавайте на провокации!