16

Анонимен

преди 6 години

А защо да не стреля в гръб!? Да го остави да избяга ли и утре пак да шета по хорските кьошета! Всеки загрижен за себе си би оставил плъха да избяга и докторът заслужава поздравления, че е рискувал за да отърве обществото от една напаст! Но закона трябва да позволява и в гръб.Дай сега ще крадем, ако ни усетят ще избягаме и утре пак ще пробваме! Ако знае, че в гръб, *** и където и да е ще го опушкат може би няма да отиде и боядисаните му близки щяха да са по малко нагли!

15

Циник

преди 6 години

npoстак... освен провокации... друго май не влиза в кpaтуната дето я ползваш само за спане и ручане !

14

nina

преди 6 години

#2Лекарят живee в къща,спри да пишеш глупости!И да крещиш също.

13

Анонимен

преди 6 години

До 14 - Може и две години условно. Толкова получават попринцио, ако ги накарат с незаконни оръжие.

12

Анонимен

преди 6 години

Виждам крадец в къщи, стрелям го. В гръб, не гръб, скрит, открит, все тая.Време е да промени им законите.

11

Пол Уидиот

преди 6 години

Закона трябва да разреши да разстрелваме всеки с над 4 присъди, ей така на улицата дори да не е направил нищо. Не може човек с 9 присъди да се разкарва свободно сред нас благодарение на корумпираните съдии и липсата на смъртно наказание. Поклон пред г-н Димитров.

10

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ Е НАПРАВИЛ ДОБРО НА ОБЩЕСТВОТО Е ВЯРНО!!!!НО ПРИТЕЖАВАНЕТО НА НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ И УПОТРЕБАТА МУ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЗА ТОВА ЩЕ ЛЕЖИ ПОНЕ 5 ГОДИНИ!!!ОПИЦ ИКОНОПИСЕЦ Е СЪЩАТА РАБОТА И ТОЙ УБИ СЪС НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ ЗАСТРЕЛЯ ГО В ГРЪБ И МНОГО МАЛКО МУ ДАДОХА!!! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОПИЦ Е ПОЗНАВАЛ КРАДЕЦА И Е ИМАЛО СВИДЕТЕЛИ!! ОПИЦ ГО УБИВА ОТ ЗЛОБА!

9

Анонимен

преди 6 години

"В квартал "Столипиново" пък близките на убития Жоро Джевизов-Плъха ..."Хора от този квартал с образование до V клас, нямат право на глас. Ясно ли е ?

8

Циник

преди 6 години

"В момента тече *** на държавата. Докато се крием зад думи като ромско асоцииране ние ставаме малцинство. Няма такова нещо като превишаване на неизбежна самоотбраната. Нека не си заряваме главата в пясъка"Това е истината... а такива сурогати , като крещящият с коментар 2 .... ако заварят в леглото на жените и дъщерите си татуиран ром...да му сварят 1 джезве кафе...и да му се извинят - за причинения стрес , че са го изненадали! Отдавна трябваше да има такива "случаи"

7

Анонимен

преди 6 години

Най-напред трябва да се направи това, което г-н Спасов твърди - подробностите по случая да бъдат представени на обществото. Това подхвърляне на зрелища хапка по хапка не помага, а само насъсква хората едни срещу други, в т.ч. и самите роми. Единствените смислени изказвания бяха на колегата на Димитров и на съпругата му, които видимо накланят везните на справедливостта в полза на доктора. Неадекватните изявления на жената на убития въобще не подлежат на коментар.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябва закони като в САЩ . Ами умишлено е шведа няма работа в чуждо жилище без покана . И у нас да се бе намъкнал пак го чакаше същото

5

Ром Бакарди

преди 6 години

До 4Еми те от полицията са видяли записите ,та затова и го хванаха и го държат на топло ,но някои използват медиите и соц сети да манипулират обществото. Иначе аз се двумя за кого съм ,но че го е застрелял (35 % съм за) и все пак ,че трябва да се спазват законите (65%)

4

Анонимен

преди 6 години

Защо докторът свършил полицейската, прокурорска и съдебна работа трябва да измисля разни версии за да се защитава! Има ли значение точно как и с какво, пред гаража или зад гаража! Докторът не е дебнел на улицата да мине някой плъх, нито е отишъл в мишата дупка да го трепе.Стига с тези глупави неизбежни отбрани! На плъха това да тараши по чуждите домове е начин на живот и се е намерило един адекватен да го спре!

3

Анонимен

преди 6 години

Абе що не разгледате видеозаписите от камерите на Областната управа?Те ще обяснят много неща!

2

Анонимен

преди 6 години

Статистик Радев, министър по случайност на МВР ще отчете, че е разкрито едно убийство повече, Герп се справя отлично, битовата престъпност намаляла драстично и продължава да я бори в следващия мандат!

1

Анонимен

преди 6 години

ДЪЛГА НА ВСЕКИ ЧОВЕК Е ДА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВВ КАТО ТЕЗИ ДВЕТЕ ОТ СНИМКАТА!!!ВЕЧЕ СТАНА ЯДНО, ЧЕ ГО Е УБИЛ ПРЕД БЛОКА ИМ!!!А ПРИКАЗКИТЕ ЗА ДВАМА НАПАДАТЕЛИ ЕДИНЯ ГО НАПАДНАЛ С НОЖ ДА ДРУГИЯ ГО ЗАМЕРИЛ С ПИСТОЛЕТА СИ И ТОЙ ГО ВЗЕЛ И ЗАСТРЕЛЯЛ ДРУГИЯ И ПОСЛЕ ИЗЛЯЗЪЛ ПРОСТРЕЛЯН И УМРЯЛ ПРЕД ГАРАЖА МУ ПРЕД БЛОКА СА ПЪЛНО КУКУ ЗА БАЛАМИ :D