136

анонимен

преди 6 години

Всеки ден новина,коя от коя по хубави ! Утре нова ,още по - хубава !

135

Анонимен

преди 6 години

Леле, имало почернено семейство. А кво стана с изказването на "почернената съпруга" - "мъжът ми се биеше, което е нормално"? Или "лежал е за кражби" от същата?Това "почернено семейство" как се издържа всъщност?

134

Анонимен

преди 6 години

Белият, семеен, работещ хетерочовек, е подложен на все по-зверски тормоз и това не е теория на конспирациятата. Колкото по-далче е един индивид от образът човешки ,толково повече "права" получава. АЩО КАЖЕШ ЧЕ 2+2 Е 4, А ПОЛИТКОРЕКТНО Е ДА Е 5 , ТИ ЗАБИВАТ ЮМРУК В КОРЕМА, ДОКАТО НЕ ХАРЕШ ГОЛЕМИЯТ БРАТ.ТАКА ЛИ Е?СЪБУДЕТЕ СЕ!

133

еврором

преди 6 години

Как моше от толкоа хора да крадем до сега никуй пистулет не ми е вадил, точно тоя се намери да гърми. Кат гърмиш ти, ша гърма и аз. Та така стават рабутите. Е сега кат си ербап в Централния ше го лежиш. Братчедите вече те играят на покер къде ще караш медения месец. Аз даже ше ти дойда на свиждане за се погавра малко

132

Анонимен

преди 6 години

Проблема е, че странате се разяжда от корупцията.

131

Анонимен

преди 6 години

Докато някакви плъхове рецидивисти се разхождат сред обществото, докато други плъхове се размножават от 12 годишни така ще е. Няма закони, няма и изпълнители на съществуващите закони. Били пълни затворите, айде да ги пуснем, нали? Такава липса на визия може да се види само в дивашките племена и близкия изток. Събудете се управляващи! Събуди се народе! Страшното предстои след няколко години.

130

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Купуваш незаконо пистолет за да убиваш, за какво инъче? Да поливаш цветята ли? застрелваш човек и дори не си правиш труда да викнеш бърза помощ.да го спасят ако е възможно, чак на сутринта уведомяваш полицията когато човека е мъртъв. И съвсем не си престъпник по никой закон. В нормалните държави пробвай да притежаваш нелегално оръжие и застреляй някой, пък после се оправдавай с каквито искаш обстоятелства. И мен са ме обирали, но не купувам нелегално оръжие за да убивам хора без значение кви са

129

Анонимен

преди 6 години

PRAVITELSTVOTO TRYABVA DA OTDELI POVECE SREDSTVA SA INTEGRAZIA NA ROMITE V BALGARIA,DA IM OTBARYA NOVI RABOTNI MESTA I DA GI OBRAZOVA,ZASHTOTO ROMITE SA BADESHTETO NA BALGARIA.

128

Професор

преди 6 години

Извършено е убийство. Глава на семейство с три деца е убит и тези деца са сираци. Господин Плъха е убит само защото е ром от расист в престилка. Най малко 20 години да лежи в затвора и да заплати кръвнина на семейството на господин Плъха.

127

Анонимен

преди 6 години

Проблеме е, че избирателната система е неефективна, трянва да се премине не мажоритарна система.

126

Анонимен

преди 6 години

Проблема е, че съдебната система не работи и трябва да се реформира.

125

Анонимен

преди 6 години

ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА.

124

Българин

преди 6 години

Да дават оръжията да се носат и да почваме да се стреляме.

123

Анонимен

преди 6 години

A защо раждат по 15 деца да зимат децки а белите българчета не могат да се раждат!

122

Анонимен

преди 6 години

Много ми е чудно, защо управляващите не виждат нарастващия проблем и защо не се взимат адекватни мерки?! След 20 години ц.ните ще станат мнозинство: шайка разбойници, крадци, хора без морал и съвест. Как мислят да се справят с тях, когато станат 5000 000? *** народ, слаба държава...

121

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ако почне всеки втори да гьрми наляво на дясно ще се превьрне в бьлгария като някое си стрелбище за желаещи да се изстрелят вьрху някого! Откачена работа.

120

113

преди 6 години

До 123 - и освен карадци, убийци и изнасилвачи, ще могат да застрелят и теб защото си паркирал на нечие място, защото не си от ЦСКА или щото си облечен с бяла тениска и да кажат - "той ме нападна в домът ми, ама някак си го застрелях когато вече беше на улицата" - и този според теб е невинен, е герой и т.н.

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонименeto zatova sme vav tozi axalos ,,, bai ganovsi .....

118

до ДПС

преди 6 години

Има си закони - за българите!Само!За ромите - има социални помощи, и БХК

117

Анонимен

преди 6 години

До до 95Не - със сигурност!Но, както знаеш, има разни хора - разни ценностни системи!