19

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че каквото и да се направи в тази държава, винаги ще има хора, които ще го плюят и няма да са доволни! Така като слушам 50% от хората тук, най-добре нищо да не се прави, за да не се ядосват и да не мрънкат, че уж само това и това се прави и нищо друго!На фора на цялата ни мизерия поне нещичко се прави!Не казвам, че няма нужда от още много други промени, но стига всеки път като се обяви някоя г/д добра новина, да почваме да плюем и да ревем! Ама това си ни еманталитет

18

:Д :Д

преди 6 години

До АнонименМного правилно :) само .че сайте е пълен с БКПари .... В маслото и в ОГЪНЯ !!!!!! 50 години комунизъм равно на 500 г отодманско :)

17

...

преди 6 години

Да и после фирими с 0 лева доход.... спират проекти за милиарди ?!?! Един такъв случай беше преди месец ?!?! Е кво праиме + зелени терористи .... Хората разширяват ние сега стоиме .....

16

Анонимен

преди 6 години

Имам желание да видя България с магистрали,зали и метрото и след това хората ще станат по-богати. Магистралите ще отпушат всичко и тогава ще се вдигнат доходите.

15

Анонимен

преди 6 години

В същото време директорът на БДЖ - футболистът Владимир Владимиров постига своите успехи. Вашият влак закъснява само със 100 минути, защото няма изправен локомотив и вагони.

14

Анонимен

преди 6 години

Четете чешките сайтове - зад Гинка Върбакова и кухата й фирма ИНЕРКОМ, стоят лично премиерът на България Бойко Борисов, любовницата му Цветелина Бориславова и семейният им приятел Делян Пеевски.

13

Ганьо

преди 6 години

До 1 и 2Я питайте японците дето почнаха метрото докато бацето ви беше още кмет защо така бързо бегаа :) че работех тогава с тях и знам :)

12

aa1830

преди 6 години

Къде се произвеждат тези нови влакове ?

11

Другомеслещ

преди 6 години

Почват се хвалбите, по телевизии, по радиа. Дори и Магарешки с голи гърди. Напред, юруш. А дали народа ще се хване ???

10

Razbira4

преди 6 години

Светослав Пехливанов, ръководител проект Метродепо "Земляне", каза, че към януари е налице 53% изпълнение на строителството на депото с изградени паркинг, автомивка, бензиностанция и транспортен проход.Много ми е интересно, на Бензин , дизел или газ се движи метрото. Понеже бензиностанцията е почти изградена.

9

българина

преди 6 години

всичко което се строи в софия е за сметка на останалата част от страната. искаме референдум за смяна на столицата и разхвърляне всички министерства из областните градове, както и 50 процента от данъците да остават в общините. софия убива България, не е случайно, софия не е България! наистина не е! радикална промяна сега. дано някоя партия го предложи на изборите, ще срине всички стари хиени!

8

Богаташ

преди 6 години

Ако се ядеше, щеше да е екстра.

7

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ЕС давали парите, но при БСП дори еврофондовете не се усвояват, даже ни ги спират нацяло!

6

До 4

преди 6 години

Хората показват на изборите на кой са благодарни вече 10 години - ГЕРБ

5

Митко

преди 6 години

Мнозина се кланят на бащицата Б.Б., че "бил построил" нещо, с което хората разполагат от 80-100 години насам....В същото време ни убеждават, колко добре и колко напраднали сме били през соца.....Ти да видиш!

4

Анонимен

преди 6 години

СТРОИ ТОЗИ, КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, Т.Е. ЕВРОСЪЮЗЪТ.БОКО ИШ ФАНДЪКОВА САМО РЕЖАТ ЛЕНТИТЕ.БЛАГОДАРНИ СМЕ НА ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

дано ти плащат да пишеш, иначе ми е жал за тебе , борисов се оказа най-хитриет комунист отвсички в БГ

2

Дракона

преди 6 години

С бате Бойко тука става като райски кътМагистрали, спортни зали, бесепе ревътИ ето идва Корни Нинова и пред Бойко на коленеИ го хваща с двете си ръце за мадуRite

1

Само ГЕРБ

преди 6 години

Браво г-н Борисов, поздравления! Продължавайте с отличните резултати!